נזכרתי לשתף בפרויקט ישן...

• הוסף לסימניות
פתאום תוך כדי איזה חיפוש במחשב נזכרתי בפרויקט הזה שציירתי לפני יותר מחצי שנה, והתחשק לי לשתף כדי לקבל את חוות דעתכם על איורים בסגנון פחות שגרתי אצלי,
העבודה הזו נעשתה עבור חברת פרסום בארה"ב שהפיקה שם קמפיין התרמה של עזר מציון,
אם הבנתי נכון (אנחנו מתקשרים בצורה מוזרה, הם באנגלית ואני בעברית...) כל אחד קיבל בדואר את החוברת שהם הפיקו בצרוף קלף/ים, והיה איזה משחק/תחרות לחפש אצל השכנים/חברים/מכרים את הסט לקלפים, הסטים הם בין תורם לנתרם (נדמה לי שהיה מדובר שם על התרמות מח עצם).
היה להם חשוב להציג כל מיני גילאים ומגזרים, להראות שאין הגבלה מי תורם ולמי, וכן היה חשוב להם שלא כולם יראו חולים, כי יש כאלו שנזקקים להתרמה דחופה וחיצונית אי אפשר לחלום שהם חולים עד כדי כך...
(בסוגריים אציין שיש 4 דמויות שלא אני ציירתי, היות והם התחילו עם מישהו אחר ואח"כ פנו אלי, הציורים שלא צוירו על ידי מופיעים בקטן בשלושת הקלפים בשורה העליונה והקלף האמצעי בשורה התחתונה).
ועכשיו אחרי כל הדרשה הארוכה שלי, אתם מוזמנים לצפות, להנות ולחוות דעה :)
מקבץ 9 מתוך 10.JPG
מדגם קלפים.JPG
סט 2.JPG
סט 1.JPG

• הוסף לסימניות
חלק מהדמויות צוירו עם רפרנס, וחלק סתם מהדמיון,
אני חושבת שבלי לומר לכם לאיזה דמות יש רפרנס - אפשר לבד לנסות לנחש...
אלה בלי רפרנסים יצאו פחות מוצלחים, לדעתי...
מה דעתכם?

מצרפת לכם כאן את הרפרנסים, השתדלתי לא להצמד מידי אלא רק בתור בסיס,
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
רפרנסים.jpg

• הוסף לסימניות
רעיון וביצוע מגניב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה