- הוסף לסימניות
וקמח לבן? לי הוא גורם התעטשויות גרד בעיניים ונזלת אלרגית ובבדיקת אלרגיה לא עלו על זהמאמינה שניסיתם להוציא מוצרי חלב, שמגבירים ליחה ונזלת אלרגית.
תהיו הבלשים של התזונה
וקמח לבן? לי הוא גורם התעטשויות גרד בעיניים ונזלת אלרגית ובבדיקת אלרגיה לא עלו על זהמאמינה שניסיתם להוציא מוצרי חלב, שמגבירים ליחה ונזלת אלרגית.
אני בת 31 וסבלתי מנזלת וליחות בצורה לא קלה, בהתחלה חשבתי שזה בגלל שתיית קפה נמס ואבקות כמה פעמים ביום,
וכשהפסקתי לשתות הליחות והנזלת לא הפסיק..
הלכתי לרופא א.א.ג והוא אמר לי שיש לי נזלת אלרגית,
אלרגית למה?
אני כרגע עם משאף.
ובנוסף לכך, הנטורופטית רות ליאת אור פלץ עזרה לנו גם עם ליחה [ונזלת] - לאכול גרעיני חמניה!!!!!!!!!!!!!מאמינה שניסיתם להוציא מוצרי חלב, שמגבירים ליחה ונזלת אלרגית.
מה זה?מי פשתן.
מייבש טוטאל, גם מקרים קשים.
מה זה?
www.prog.co.il
אשמח לעוד תגובות בנושא למי שיש נסיון ..
יעזור מאוד..
באלעד יש מישהו בשם מנחם דקלבויםעוקבת...
הבן שלי עם אותו סיפור
מגיל 0 נזלת
יש תקופות בודדות בשנה שהוא בלי נזלת
איך מכינים?מי פשתן.
לאהאם יש עובש או רטיבות בבית?
איפה בארץ?טיפלתי בעזרת תרפית ממדים בילדים עם נזלת אלרגית וגם עם נזלת כרונית.
ב"ה בהצלחה רבה
מה עזר בסוף?לביתי בת ה9 נזלת כרונית מגיל 0 ניסינו לטפל בה בכל סוגי הטיפולים:
בדיקת אלרגיה רגילה (יצאה אלרגיה לחתול.... בלבד..)
בדיקת דם לאלרגיה
ניתוח שקדים ופוליפים אלקטרודות- הורדת קקאו ות. אדמה מהתפריט היומי (לאחר בדיקה)
גלולות של רינה פארם
ועוד
בינתיים 0 תוצאה והבעיה היא שהיא גדלה ובגיל הזה זה יוצר דחיה חברתית ..
ממש איכפת לה והיא רצה לקנח כשמעירים לה, אבל היא מעצמה לא שמה כמעט לב.. אני ממש רוצה לעזור לה
לפני כמה ימים פתחתי איתה את הנושא והיא ממש בכתה לה שילדות צוחקות עליה.. כאב לי כ"כ לשמוע
איך אני יכולה עוד לעזור לה?
מניסיון?מי פשתן.
מניסיון?
איפה ניתן להשיג??
בעלי סבל גם מעל 20 שנה!! המון ליחה ואף סתום תמיד בלי יכולת להריח.אני בת 31 וסבלתי מנזלת וליחות בצורה לא קלה, בהתחלה חשבתי שזה בגלל שתיית קפה נמס ואבקות כמה פעמים ביום,
וכשהפסקתי לשתות הליחות והנזלת לא הפסיק..
הלכתי לרופא א.א.ג והוא אמר לי שיש לי נזלת אלרגית,
אלרגית למה?
אני כרגע עם משאף.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //