- הוסף לסימניות
כל אלרגולוג של הקופ"ח.קיצור למי אני אמורה ללכת כדי לקבל את הזריקות האלה?
כל אלרגולוג של הקופ"ח.קיצור למי אני אמורה ללכת כדי לקבל את הזריקות האלה?
לואיס היימההההה? יש לך מקור?
אני לא חושבת שמישהו כאן התכוון לזריקות סטרואידיםכשמדברים כאן על זריקות זה שני תחומים שונים ולא קשורים.
יכול להיות שמדובר טיפולי חשיפה ויכול להיות טיפול מרוכז עד להחריד בסטרואידים שמדכאים את האלרגיה וגם על הדרך את הלב, כך שזה לא ממש מומלץ וודאי לא ברצף.
הקפדה על ניקיון רצוף של האבק שמכיל קרדית (לא כל אבק.. לא לרוץ לנקות מעל הארונות..) אמורה לסייע אבל ממש! וכמתרגלים זה לא נורא בכלל.
מכירה הרבה שלוקחים את זה בלי לדעת כמה זה מסוכן.אני לא חושבת שמישהו כאן התכוון לזריקות סטרואידים
בד"כ מזריקה חד פעמית אדם בריא לא צריך לחשושמכירה הרבה שלוקחים את זה בלי לדעת כמה זה מסוכן.
כי זה באמת חלום. מעביר הכל ומאפשר חיים רגילים, אבל הלב...
אנשים לוקחים את זה בקביעות פעם בשנה כשמגיע האביב.טיפול קבוע בסטרואידים באמת לא מומלץ
פעם בשנה בד"כ לא מזיק אם אין בעיות אחרותאנשים לוקחים את זה בקביעות פעם בשנה כשמגיע האביב.
וזה לא פשוט בכלל לקחת את זה.
עבד איתי מישהו שסבל מאלרגיה קשה כל עונת מעבר ולקח שנים את הזריקה (פעם בשנה)פעם בשנה בד"כ לא מזיק אם אין בעיות אחרות
לפני כל הזריקות והכדורים,שלום לכולם,
אני סובלת כבר שנים מנזלת כרונית. מדובר גם באלרגיה של עונות השנה, גם רגישות לאבק, לחום, למעברי עונות ולצינונים.
ניסיתי תכשירים שונים, חדרי מלח וכל מיני שיטות – שום דבר לא נתן פתרון קבוע.
זה סבל מתמשך, והאמת שכבר אין לי כוח לזה.
האם מישהו מכיר פתרון אמיתי, שיכול לפתור את הבעיה אחת ולתמיד?
אשמח מאוד לשמוע מניסיון אישי או המלצה אמינה.
איך יודעים איפה יש אבק שמכיל קרדית?כשמדברים כאן על זריקות זה שני תחומים שונים ולא קשורים.
יכול להיות שמדובר טיפולי חשיפה ויכול להיות טיפול מרוכז עד להחריד בסטרואידים שמדכאים את האלרגיה וגם על הדרך את הלב, כך שזה לא ממש מומלץ וודאי לא ברצף.
הקפדה על ניקיון רצוף של האבק שמכיל קרדית (לא כל אבק.. לא לרוץ לנקות מעל הארונות..) אמורה לסייע אבל ממש! וכמתרגלים זה לא נורא בכלל.
ומה התחליף לאלו?להפסיק לשבועיים עם הרעלים הנפוצים:
- קמח לבן.
- סוכר לבן.
- מוצרי חלב.
אם אתם רואים שינוי, להפסיק לגמרי עם המוצרים הללו.
במקביל מקלחות קרות אפילו בחורף, בלי לפחד!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים