התייעצות נזלת כרונית ואלרגיות – יש פתרון סופי?

• הוסף לסימניות
כן
לבת שלי ד"ר נקש גבריאל.
כדאי לשים לב לעלות של הניתוח, למי שאין ביטוח פרטי. העלות מאד יקרה למי שלא מבוטח ברובד הגבוה יותר של הביטוח בקופת חולים (תלוי איזה סוג ניתוח).
לדוג' הניתוח של בעלי שהוא היה מורכב יותר - אם היה מבוטח במאוחדת שיא היה עולה משהו כמו 3000 ש"ח ואם רק במאוחדת עדיף 17 אל"ש!!
אם זה לא דחוף אפשר להצטרף למאוחדת שיא ולחכות שנה.
עלות הפגישה עם הרופא 200 ש"ח (יש הסכם עם מאוחדת, הבנתי שלא לכל הרופאים יש הסכם כזה. כדאי לברר אם יש הסכם עם הקופה שלכם)
סליחה על החפירה... הניתוח היה לאחרונה? פשוט היינו שם לאחרונה ועם מאוחדת שיא נקבו בהשתתפות עצמית 14 אש"ח, היה נשמע לי מוזר לאור הנ"ל, תודה לך

• הוסף לסימניות
סליחה על החפירה... הניתוח היה לאחרונה? פשוט היינו שם לאחרונה ועם מאוחדת שיא נקבו בהשתתפות עצמית 14 אש"ח, היה נשמע לי מוזר לאור הנ"ל, תודה לך
מעניין
איזה ניתוח?
לבת שלי יש ניתוח מחיצה ביום חמישי בעז"ה. הם עושים את זה במדיקה כי אנחנו במאוחדת ועולה לי 1000 ש"ח. הם אמרו לי שמאוחדת משלמת 90% מעלות ניתוח כך שזה היה אמור לעלות לי מעל 10 אל"ש.
לבעלי לא היה שיא ועלה לו 17 אל"ש ( זה היה ניתוח מורכב יותר). גיסי עבר את אותו ניתוח כמו בעלי עם מאוחדת שיא ועלה לו באזור ה-3000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
מעניין
איזה ניתוח?
לבת שלי יש ניתוח מחיצה ביום חמישי בעז"ה. הם עושים את זה במדיקה כי אנחנו במאוחדת ועולה לי 1000 ש"ח. הם אמרו לי שמאוחדת משלמת 90% מעלות ניתוח כך שזה היה אמור לעלות לי מעל 10 אל"ש.
לבעלי לא היה שיא ועלה לו 17 אל"ש ( זה היה ניתוח מורכב יותר). גיסי עבר את אותו ניתוח כמו בעלי עם מאוחדת שיא ועלה לו באזור ה-3000 ש"ח.
ניתוח של הסרת פוליפים, עם ניווט, ותיקון המחיצה. ע"י לנדסברג, לכאורה כמו שתארת לגבי בעלך, וגיסך, ויש לי מאוחדת שיא

• הוסף לסימניות
ניתוח של הסרת פוליפים, עם ניווט, ותיקון המחיצה. ע"י לנדסברג, לכאורה כמו שתארת לגבי בעלך, וגיסך, ויש לי מאוחדת שיא
לא יודעת מה להגיד
בא.ר.מ אמרו לך שככה יעלה או שמאוחדת?

תסתכלי פה כתוב לך מחירים
לנדסברג מופיע בספקי שירות
תחפשי את שם הניתוח (אולי FESS)
לפעמים יש צירוף של כמה דברים ולכן המחיר יוצא יקר יותר

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה להגיד
בא.ר.מ אמרו לך שככה יעלה או שמאוחדת?

תסתכלי פה כתוב לך מחירים
לנדסברג מופיע בספקי שירות
תחפשי את שם הניתוח (אולי FESS)
לפעמים יש צירוף של כמה דברים ולכן המחיר יוצא יקר יותר
כן, הם מצרפים בנפרד המחיצה, בנפרד כל אנדוסקופי באף- כל צד נחשב מרכיב, בנפרד הקונכיות, בסה"כ יוצא השתתפות עצמית 14 אש"ח
בדקתי בארם, וכן און ליין מאוחדת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה