נזלת כרונית-פתרון!

• הוסף לסימניות
בעקבות האשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=112046&highlight=נזלת+כרונית

אני חייבת לשתף ואולי יעזור לעוד כמה.

הבן שלי סבל מנזלת כרונית ושום דבר שניסינו לא עזר......(פירוט באשכול המצורף)
היום אנחנו כ-3 שבועות בטיפול של 'טיפות הרב', והפלא ופלא- האף יבש!!!!!!
בהתחלה, אמנם הוא לא רצה לשתות את זה (ריח נוראי) אך עם כל מיני הבטחות הוא הסכים, והיום כשהוא רואה את האף היבש הוא פשוט מבקש את זה!

מומלץ בחום!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
השאלה על מה זה עוד משפיע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1023489:
השאלה על מה זה עוד משפיע.

מה ז"א?
זה הכל מצמחים טבעיים,
אחי הקטן (היום בן 24) השתמש בזה לפני שנים, עד היום ב"ה הכל בסדר.........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1023497:
מה ז"א?
זה הכל מצמחים טבעיים,
אחי הקטן (היום בן 24) השתמש בזה לפני שנים, עד היום ב"ה הכל בסדר.........
גם מריחואנה וחשיש זה טבעי :D

אנסה להסביר:
זה שהטיפות מייבשות את הנזלת, זה אומר שהן פועלות בגוף על משהו כלשהו שגורם לכך שהנזלת תתייבש. על מה זה פועל? מה זה משפיע? תרופות שמקבלות אישור שיווק, עוברות לפני האישור הרבה מאוד נסויים ובדיקות, וגם אז לעיתים מתגלות, לאחר השיווק, תופעות שלא ידעו עליהן קודם.

טיפות "טבעיות", כמה שאני מעדיפה טבעי ולא קונבנציונאלי, עדיין נמצאות אצלי בחשש גדול של: על מה זה משפיע? איזה חומרים הם אלו? (וטבעי, כנ"ל, זה לא חותמת לכלום).

מה שגרם שהגישה הזו תתחזק אצלי היה המשחה הפלאית של ד"ר היימליך. משחה טבעית שהכילה, כפי שהסתבר, קורטיזון (לכאורה מן הטבע).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1023522:
גם מריחואנה וחשיש זה טבעי :D

אנסה להסביר:
זה שהטיפות מייבשות את הנזלת, זה אומר שהן פועלות בגוף על משהו כלשהו שגורם לכך שהנזלת תתייבש. על מה זה פועל? מה זה משפיע? תרופות שמקבלות אישור שיווק, עוברות לפני האישור הרבה מאוד נסויים ובדיקות, וגם אז לעיתים מתגלות, לאחר השיווק, תופעות שלא ידעו עליהן קודם.

טיפות "טבעיות", כמה שאני מעדיפה טבעי ולא קונבנציונאלי, עדיין נמצאות אצלי בחשש גדול של: על מה זה משפיע? איזה חומרים הם אלו? (וטבעי, כנ"ל, זה לא חותמת לכלום).

מה שגרם שהגישה הזו תתחזק אצלי היה המשחה הפלאית של ד"ר היימליך. משחה טבעית שהכילה, כפי שהסתבר, קורטיזון (לכאורה מן הטבע).

כשדברתי עם אשתו של 'הרב' מטיפות הרב והסברתי לה על הנזלת אז היא אמרה לי שהנזלת הזו היא כנראה מאלרגיה שלא יודעים למה בדיוק, והטיפות האלו מטפלות באלרגיה.
אלו לא טיפות לייבוש נזלת.......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1023532:
והטיפות האלו מטפלות באלרגיה.
איך בדיוק?
הטיפולים לאלרגיה ברפואה הקונבנציונאלית הן זריקות של החומר האלרגני במינונים הולכים וגדלים מידי תקופה כדי להרגיל את הגוף לחומר.
כל יתר ה"תרופות" לאלרגיה אינן מרפאות את האלרגיה, אלא מעלימות את הסימפטומים.
אפשרות אחרת לטיפול באלרגיה היא להתרחק מהאלרגן, אבל מי שאלרגי לקרדית האבק, למשל, אין לו אפשרות כזו.
ולכן השאלה לגבי הטיפות שהמלצת עליה עדיין עומדת אצלי בעינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1023536:
איך בדיוק?
הטיפולים לאלרגיה ברפואה הקונבנציונאלית הן זריקות של החומר האלרגני במינונים הולכים וגדלים מידי תקופה כדי להרגיל את הגוף לחומר.
כל יתר ה"תרופות" לאלרגיה אינן מרפאות את האלרגיה, אלא מעלימות את הסימפטומים.
אפשרות אחרת לטיפול באלרגיה היא להתרחק מהאלרגן, אבל מי שאלרגי לקרדית האבק, למשל, אין לו אפשרות כזו.
ולכן השאלה לגבי הטיפות שהמלצת עליה עדיין עומדת אצלי בעינה.

הסבר מדוייק אין לי לתת לך,
אך אני סומכת על הרב יורביץ ז"ל.
אני מאמינה שאם תפני לאשתו היא תדע להסביר לך בדיוק איך זה עובד.....
אני בכל זאת מרוצה מאד!
ד.א: יש להם טיפות להרבה דברים, ובעבר גם דלקות אוזניים חוזרות ונשנות נגמרו בעזרת טיפות אוזניים של הרב.

ועוד משהו, כמו שיש דיקור סיני, רפלקסולגיה ועוד שמטפלות באלרגיה, אז כנראה שיש עוד שיטות חוץ ממה שהזכרת לעיל......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1023541:
הסבר מדוייק אין לי לתת לך,
אך אני סומכת על הרב יורביץ ז"ל.
אני מאמינה שאם תפני לאשתו היא תדע להסביר לך בדיוק איך זה עובד.....
אני בכל זאת מרוצה מאד!
ד.א: יש להם טיפות להרבה דברים, ובעבר גם דלקות אוזניים חוזרות ונשנות נגמרו בעזרת טיפות אוזניים של הרב.

ועוד משהו, כמו שיש דיקור סיני, רפלקסולגיה ועוד שמטפלות באלרגיה, אז כנראה שיש עוד שיטות חוץ ממה שהזכרת לעיל......

את כמובן יכולה לסמוך, אני הסברתי את החשש שלי.
ומה שכתבת למטה - הזכרתי רק את השיטה הקונבנציונאלית. יש כמובן עוד שיטות, חלקן פלצבו מודרני ולחלקן מן הסתם יש על מי שיסמוכו.

• הוסף לסימניות
וואו. אני לא הייתי חולמת לשאול על הנושא של GRN
אולי תוכלי לברר אצל אותו רב, סטודנטית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1023546:
וואו. אני לא הייתי חולמת לשאול על הנושא של GRN
אולי תוכלי לברר אצל אותו רב, סטודנטית?

הרב הזה נפטר,
אוכל להשיג לך את הטלפון של אשתו ותוכלי לברר אצלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה