נחה עלי הרוח

• הוסף לסימניות
בקרבת ביתי מסתובבות המוני כאלו. עם שיער לבן מתוח וידיים רועדות.
אני מבקשת סליחה מראש ממי שיש לה דודה רווקה זקנה...צפה בקובץ המצורף 227691

קבצים מצורפים

• מכוערת דלוקס.png
    KB 296.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
וואו.. זה מחזה קשה.. עוצמתי ביותר!
לא מסתובבות בקרבת ביתכם ילדות חמודות עם פפיונים..? :D

• הוסף לסימניות
איטה, מאז שעברת מאשדוד, רק את החצי מפלצות האלו את רואה?

צחקתי מהשנינות ומהפרשנות שלך על זרש...

• הוסף לסימניות
אמאלה! איפה את גרה?
(כדי שנוריד את האופציה הזו...)

• הוסף לסימניות
אני גרה בחיפה, בקצה הדר. חוץ מבבושקות רוסיות וחמולות של ערבים (אה, ויש גם חרדים) אני כמעט ולא רואה אף אחד. יש לציין שהנוף האנושי הזה הרבה יותר מעניין מסתם ילדה עם חולצה בתוך החצאית וקוקו...

• הוסף לסימניות
קשה לראות את זה :(
........

• הוסף לסימניות
לא כל דבר מעניין מוכרח לצייר.
זכותך, אבל אני נגעלתי לראות את זה.

• הוסף לסימניות
וואו, איך שאגתי מהציור! :D:D:D
רק תשני את הגומיה בראש הצמה לגומיית קטיפה גדולה...

• הוסף לסימניות
אולי די להלוצץ?
סה"כ אנשים שמתמודדים יומיום עם נסיון לא קל בכלל. לא על אף אחד מישראל.
בבקשה לא להיסחף ולעשות מהם צחוק.

• הוסף לסימניות
לצערנו המירקם האנושי הוא לא רק ילדות חמודות עם קוקיות ותלבושת בית ספר מוקפדת ו\או ילים חמודים הלומדים תורה כל היום.
ממרום שנותי אני יכולה לומר כי המציאות אינה כל כך, לצערנו.
דוקא ציירים גדולים מחפשים דמויות מענינות ולאו דוקא חמודות.
והלואי שלא נעמוד בנסיון......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1532442:
לצערנו המירקם האנושי הוא לא רק ילדות חמודות עם קוקיות ותלבושת בית ספר מוקפדת ו\או ילים חמודים הלומדים תורה כל היום.
ממרום שנותי אני יכולה לומר כי המציאות אינה כל כך, לצערנו.
דוקא ציירים גדולים מחפשים דמויות מענינות ולאו דוקא חמודות.
והלואי שלא נעמוד בנסיון......

ידוע, אנחנו לא חיים בירח,
ובכל זאת לצייר את החולשות והכיעור של השני (ולדעתי זה אפילו להבליט את זה) זה נראה כיוון לעגני, וע"כ זה לא ראוי, אפשר למצוא דמויות מעניינות ולשדר את היופי שבהן ולא להבליט את הכיעור.
ידוע הסיפור על המלך שהיה גיבן, שתום עין וחסר גל וצייר אחד צייר אותו כפשוטו והמלך הענישו והצייר השני צייר אותו רכוב על סוס כך שהוא מכופף אבל הכיפוף נראה טבעי בשל תנועת הרכיבה, העין הגלויה נראתה וכן הרגל. והמלך שיבח אותו על כך.
אשה שנראית כך לא נראה לי שהייתה שמחה לראות ציור כזה, או שכנראה חושבים שהן גם קטנות שכל??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;1532500:
ידוע, אנחנו לא חיים בירח,
ובכל זאת לצייר את החולשות והכיעור של השני (ולדעתי זה אפילו להבליט את זה) זה נראה כיוון לעגני, וע"כ זה לא ראוי, אפשר למצוא דמויות מעניינות ולשדר את היופי שבהן ולא להבליט את הכיעור.
ידוע הסיפור על המלך שהיה גיבן, שתום עין וחסר גל וצייר אחד צייר אותו כפשוטו והמלך הענישו והצייר השני צייר אותו רכוב על סוס כך שהוא מכופף אבל הכיפוף נראה טבעי בשל תנועת הרכיבה, העין הגלויה נראתה וכן הרגל. והמלך שיבח אותו על כך.
אשה שנראית כך לא נראה לי שהייתה שמחה לראות ציור כזה, או שכנראה חושבים שהן גם קטנות שכל??

אין לי שום כוונה להתלוצץ על אף אחד.
זה תוצאה של קשקוש שיצא קצת מהפרופורציה שתוכננה לו מלכתחילה. ולבסוף, פתאום הגיעה גם הצמה מאחורה. לא תכננתי את זה, אבל זה מצא חן בעיני.
אני שמחה שאתם מזדעקים, זה מראה כמה הפורום הזה רגיש.
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
הציור לכשעצמו יפה וממחיש.
לדעתי, עדיף להשתמש בפורום במקרים שנחה עליך הרוח לצייר יצורים קצת יותר סימפטיים.
אישית, היא דוחה אותי עד בחילה.
(השיניים, השומה עם השערות, הצמה השמנונית... איכס!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה מרמורש;1532556:
אין לי שום כוונה להתלוצץ על אף אחד.
זה תוצאה של קשקוש שיצא קצת מהפרופורציה שתוכננה לו מלכתחילה. ולבסוף, פתאום הגיעה גם הצמה מאחורה. לא תכננתי את זה, אבל זה מצא חן בעיני.
אני שמחה שאתם מזדעקים, זה מראה כמה הפורום הזה רגיש.
כל הכבוד!

זה יותר מראה שהציור הזה מאוד מוצלח.. באמת גורם לתחושת הזדעזעות לא נורמלית.. לא מצליח להסביר את זה..
יש לך את זה לגמרי.

נ.ב. תעשי טובה, תכווני את הכשרון הזה למשהו נעים יותר, אני לא בטוח שהלב שלי יכול לסבול עוד אחד כזה :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה מרמורש;1532166:
אני גרה בחיפה, בקצה הדר. חוץ מבבושקות רוסיות וחמולות של ערבים (אה, ויש גם חרדים) אני כמעט ולא רואה אף אחד. יש לציין שהנוף האנושי הזה הרבה יותר מעניין מסתם ילדה עם חולצה בתוך החצאית וקוקו...

בהדר? לידי?
מי את??? שכנה שלי אולי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הבאתי את הפאה שלי לפאנית (שהיא גם חברה שלי) לעבודת צבע,
פאנית שנחשבת למומחית בתחום,
הסברתי לה בפירוט והרחבה איזה צבע אני רוצה שיהיה בפאה,
כולל תמונות והדגמות שעמלתי לאסוף ושלחתי לה במצגת (!) כדי שלא יהיו פאשלות,
אבל--- היא לא הצליחה להגיע לגוון שרציתי ולכן ביקשתי ממנה שתנסה שוב,
ומכיוון שזה כבר היה אחרי תקופה ארוכה שילמתי על הצבע מחדש...
אבל גם אז שוב הצביעה לא נעשתה כמו שרציתי, ושוב הסברתי לה מחדש,
שלחתי לה תמונות חדשות להדגמה ו-- כמובן- לא יצא טוב.
מכיוון שזאת חברה שלי לא היה לי נעים להפסיק את הלופ הזה וללכת למישהי אחרת,
ובמיוחד שגם הוצאתי על זה מלאאא כסף, וחלק מהתיקונים היו עדיין במסגרת האחריות...
אחרי כמה פעמים של נסיונות כושלים היא הבטיחה שעכשיו זהו היא באמת קלטה מה אני רוצה והיא תקנה לי צבע מיוחד ותעשה איתו, כשבאתי לקחת את הפאה היא הייתה עצבנית עלי מאד,
היא אמרה לי שזהו יותר היא לא מוכנה להתעסק עם הפאה שלי,
היא פלטה משהו שלא הלך לה והיא הייתה צריכה לעבוד על זה שוב וזה לקח לה מלא זמן...
לא ממש הבנתי מה קרה ועל מה העצבים אם זה העבודה שלה, אבל שתקתי והבנתי שהיא לחוצה בגלל העומס שיש לה,
רק כשחזרתי הביתה הבנתי שקרה לפאה שלי משהו , היא פשוט נשרפה:(((((((
סוף כל שיערה קיבל צבע לבן שקוף מוזר וכל השליש האחרון של הפאה מזדקר החוצה כמו פאת קש, והסירוק לא מצליח להחזיק מעמד מרוב שהשיער "מת"
זאת פאה יקרה מאד, שיער טבעי, שעד עכשיו למרות הצביעות הייתה נראית מהמם! עד הפעם האחרונה שקרה משהו אבל לא הבנתי בדיוק מה.
היא אמרה לי מראש שהצביעות לא מייטיבות עם הפאה, אבל הפאה עכשיו פשוט גמורה!
יש לי רק פאה אחת, ואני אוכלת את הלב בכל פעם מחדש כשאני לובשת אותה.
עד עכשיו הדחקתי אבל זהו, נשבר לי.

שאלותי---
1. יש אחריות על שריפת פאה אצל פאנית? אם כן איך זה עובד?
2. מי קובע מה נחשבה לנזק?
3. זה קרה למישהי שתוכל להעשיר אותי מנסיונה?
4. האם זה שהיא אמרה לי שהצביעה לא מייטיבה עם הפאה זורק עלי את האחריות?
5. במקרה והיא צריכה לשלם עליה, איך מחשבים את הערך של הפאה?

אגב, עדיין לא דיברתי איתה על זה, ניסיתי לסרק אותה שוב וקיוויתי שאולי זה רק הסירוק האחרון שהיה גרוע, אבל כמובן שהתבדיתי, הפאה סיימה את תפקידה בעולם. אני רוצה לבוא אליה כשאני מוכנה, בעיקר שמדובר בחברה. כל מידע יעזור לי.

תודה עצומה!
שלום רב

מעוניינת לברר על רשלנות רפואית בעקירת שן בינה אצל כירורג במרפאה פרטית ,
לאחר כאבים עזים, ניפוח מטורף בפנים והגבלה בתנועת הפה -
קיבלו אותי המרפאה לביקורת רק אחרי כמה ימים שהתברר בדיעבד כדלקת רצינית שהיה אסור לדחותה.
(שקולי מערכת ואבחון לא מדוייק טלפוני ''יעבור'' ''נורמאלי..'')
התוצאה -שבועיים של מנוחה ואובדן השתכרות שבא איתו.
הכי רציני כאן היה -זה שלאחר חודש -חזרו הכאבים האיומים אחרי שהם ביצעו סתימה עמוקה סמוך מאוד לעקירה,
ללא ידיעתי או חתימתי כלל לסיכון הזה!
לדעת מומחה פה ולסת הסתימה הקרובה מאוד לעקירה גרמה לכך. ועלי להתחיל שוב אנטביוטיקה, הפעם חזקה יותר.
ובתוך זה - החטא על פשע -היה אבחון שגוי לחידוש טיפול שורש שע''פ המומחה שלקחתי אין צורך קריטי בחידוש.
ולהפיך - החידוש רק היה מזיק כיון שהוא נמצא באזור העקירה והוא כאמור עוד לא התרפא.
המומחה המליץ לחכות עם זה לפחות שלושה חודשים.
לדבריו אין זה נכון שמשם הכאבים העזים . אלא הם מהעקירה שמקרינה לאזור שקרוב.
שוב אבחון שגוי. וחוסר סנכרון משווע בין הרופאים לכירורג.

אני צריכה כבר מחר לשלם למרפאה את יתרת התשלום, ובנתיים עד שאמצא עורך דין שמסכים לקחת את התיק הזה
אני צריכה לדעת איזה מסמכים עלי לבקש מהם, בתמורה לתשלום היתרה .
וכ''כ נראה לכם שיש כאן עילה לתביעה? אשמח להמלצות על עורך דין טוב לתביעות קטנות כאלו.

סליחה על האריכות.
תודה רבה מאוד מראש
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה