נחיתת לילה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• EI1B4266AAAaa.jpg
    KB 67.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אני מבין שאלו הנסיונות שלך עם המצלמה החדשה בתאורה קשה,
יפה מאוד, צולם מרכב?

• הוסף לסימניות
פאנינג מקסים.
איזו 5000 ותוצאה כזו ?! :)
צילמת תוך כדי נסיעה ברכב, או שהזזת את המצלמה ?

• הוסף לסימניות
1/30
2.8
iso 5000

עדיין רועש מידי לטעמי.. אני מניח שאפשר לשפר את ניקוי הרעש.
צולם בתזוזת היד, לא מרכב.

אני מחכה שיצאו מצלמות עם iso 100000 נקי לגמרי (ללא הסרת רעשים) זה יכול לעשות מהפכה אמיתית..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;781985:
1/30
2.8
iso 5000

עדיין רועש מידי לטעמי.. אני מניח שאפשר לשפר את ניקוי הרעש.
צולם בתזוזת היד, לא מרכב.

אני מחכה שיצאו מצלמות עם iso 100000 נקי לגמרי (ללא הסרת רעשים) זה יכול לעשות מהפכה אמיתית..

מאיר אתה פסיכי מעל לכל הציפיות!!!:eek::eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;782372:
מאיר אתה פסיכי מעל לכל הציפיות!!!:eek::eek:

לפני כמה שנים לא היית מאמין שאפשר יהיה לצלם בiso2000...
iso100000 כבר יש לי עכשיו ב5D3 אלא שהוא רועש כמו מסיבה של אינדיאנים, אני מאמין שתוך כמה שנים נראה שיפור גדול (כפוף לשיקולי שיווק ומכירות של היצרניות.. מה שכידוע מגביל ומאט הרבה התקדמויות בשוק)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;782719:
לפני כמה שנים לא היית מאמין שאפשר יהיה לצלם בiso2000...
iso100000 כבר יש לי עכשיו ב5D3 אלא שהוא רועש כמו מסיבה של אינדיאנים, אני מאמין שתוך כמה שנים נראה שיפור גדול (כפוף לשיקולי שיווק ומכירות של היצרניות.. מה שכידוע מגביל ומאט הרבה התקדמויות בשוק)

גם עכשיו יש מצלמות יקרות מאד שרגישות עד שניתן לצלם חרק מעופף בלילה בתאורת ירח אלא שזה חייב לבא על חשבון רגישות נורמלית לאור יום iso 50-200 שפשוט גורמים לתוצאה הפוכה כך שנלע"ד יותר הגיוני לפתח למצלמה אחת 2 פלטפורמות שונות של משטחי cmos וכדו' שיענו על הצרכים הנ"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;782869:
גם עכשיו יש מצלמות יקרות מאד שרגישות עד שניתן לצלם חרק מעופף בלילה בתאורת ירח אלא שזה חייב לבא על חשבון רגישות נורמלית לאור יום iso 50-200 שפשוט גורמים לתוצאה הפוכה כך שנלע"ד יותר הגיוני לפתח למצלמה אחת 2 פלטפורמות שונות של משטחי cmos וכדו' שיענו על הצרכים הנ"ל

לא מכיר דבר כזה, איזו מצלמה זו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה