להשקעה אולי פחות שווה אבל למגורים זה כן נשמע טובלא שווה להשקיע בנתיבות כי ההיצע יותר מהביקוש (רוב הקונים זה משקיעים)
נכון (אם כי קצת יקר)להשקעה אולי פחות שווה אבל למגורים זה כן נשמע טוב
עכו (ועפולה)אין מקום זול בארץ היום.
חוץ מירוחם / דימונה / עמנואל
מעוניינת לשמוע אם קניתם בנחלת בראשית? אני מתעניינים בדחיפות על שלב ג'שלום!
מחפשת בדחיפות מישהו שרכש דירה בנחלת בראשית בשלבים א'/ ב' / ג' לשאול כמה שאלות.
אשמח ליצירת קשר בפרטי
פלאפון : 0583296584
תודה רבה.
דברי איתי 055-2124644מעוניינת לשמוע אם קניתם בנחלת בראשית? אני מתעניינים בדחיפות על שלב ג'
הבנו שעתיד להבנות מאחורה מלון + טיילת (החברה אומרת שזה שטח ציבורי והכל יכול להיות אבל לא מבטיחה מה יהיה שם, שמענו ממקורות אחרים שזה מה שהולך להיות בעשור הקרוב) מחפשת מידע יותר מדוייק מאנשים שבררו שם
רק תשימו לב שיש שטחים שנמכרו לוילות בתוך הפרוייקט וזה עלול להיות לא כ"כ נעים לקומות הראשונותמעוניינת לשמוע אם קניתם בנחלת בראשית? אני מתעניינים בדחיפות על שלב ג'
הבנו שעתיד להבנות מאחורה מלון + טיילת (החברה אומרת שזה שטח ציבורי והכל יכול להיות אבל לא מבטיחה מה יהיה שם, שמענו ממקורות אחרים שזה מה שהולך להיות בעשור הקרוב) מחפשת מידע יותר מדוייק מאנשים שבררו שם
ניסתי ליצור קשר, לא ממש מעביר את השיחהדברי איתי 055-2124644
סליחהניסתי ליצור קשר, לא ממש מעביר את השיחה
מה ברצונכם להוסיף לנו? אנחנו ממש על סף קניה וחשוב לי מאד לשמוע
ניסתי ליצור קשר, לא ממש מעביר את השיחה
מה ברצונכם להוסיף לנו? אנחנו ממש על סף קניה וחשוב לי מאד לשמוע
אולי גם שווה לכם לבדוק על שלב א' שהוא יותר קרוב לקהילה ויש שם יותר רוכשים מהקהילהרק תשימו לב שיש שטחים שנמכרו לוילות בתוך הפרוייקט וזה עלול להיות לא כ"כ נעים לקומות הראשונות
לכן עדיף לקחת מראש את הכוונים ההפוכים מהוילות
אם נשאר בכלל
אשמח לשמוע על מידע לקנייה בשבלב א' , אנחנו מחפשים דירת 5 חדריםאולי גם שווה לכם לבדוק על שלב א' שהוא יותר קרוב לקהילה ויש שם יותר רוכשים מהקהילה
עכשיו התחילו לצוץ פה ושם דירות שאנשים קנו להשקעה
פורסם בעיתון האחרון
3 חדרים קומה ג'
מחסן וחניה
איכלוס באפריל
1.410.000
פורסם בימים האחרונים כל הדירות הם משלב א’ מבירור איתםאשמח לשמוע על מידע לקנייה בשבלב א' , אנחנו מחפשים דירת 5 חדרים![]()
אם מישהו מכיר או יודע, נשמח לשמוע!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים