טיול נחל פרוד- האם עדיין יש מים בנחל?

• הוסף לסימניות
מישהו היה בתקופה הזו בנחל פרוד, ויודע להגיד האם עדיין זורמים מים בנחל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך מגיעים מתחבורה ציבורית מספסופה?
והאם אפשר עם עגלה?

• הוסף לסימניות
היינו אתמול
יש נחל
אבל לא יודעת אם שווה להגיע מרחוק כ"כ
והבנתי שיש מסלול
אנחנו היינו רק בנחל וליד הפרות
אפשר לבוא עם עגלה

• הוסף לסימניות
היינו היום
יש זרימה נחמדה
אם נמצאים באיזור יהיה נחמד לקפוץ לשם-מקום נעים עם פינות צל וזרימת נחל יפה
אבל לא נראה לי ששוה לבוא ממרחק
ובכל אופן הזרם נחלש משמעותית מיום ליום היות וזה נחל אכזב ממי גשמים.

• הוסף לסימניות
יש שם זרימה רק בימים שיש גשם, וכמה ימים אחר כך.

• הוסף לסימניות
יום רביעי אמור להיות גשם,
זה יחזיק עד שלשי שאחרי??

• הוסף לסימניות
אין שם בכלל מים השנה.
זה לא קשור לגשם הייתי אחרי כמה ימי גשם רצופים ולא היתה טיפה.
(לדעתי סגרו את הזרימה באופן מלאכותי או משהו כזה כי זה לא הגיוני )

• הוסף לסימניות
אין שם בכלל מים השנה.
זה לא קשור לגשם הייתי אחרי כמה ימי גשם רצופים ולא היתה טיפה.
(לדעתי סגרו את הזרימה באופן מלאכותי או משהו כזה כי זה לא הגיוני )
נחל פרוד יוצא מתוך תחנת שאיבה ותלוי בעודפי מים בנביעה

• הוסף לסימניות
היינו אתמול, יבש ממש כרגע
משיחה עם אחד התושבים נאמר לנו שבינתיים לא היו גשמים כלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני לא רוצה טיול מאורגן אז לא להציע אני רוצה להכיר ולראות בעצמי..בדקתי על וילנה וגם על קרקוב ובשניהם יש בית כנסת עתיק וגם חבד ואוכל כשר כך שאפשר להסתדר..מה היעד שהכי ריגש אתכם? איזה בית כנסת יותר יפה? איזו קהילה יותר גדולה? איפה יש יותר אוכל כשר? מישהו מכיר והיה בתקופה האחרונה? מבחינת זמנים ועלויות לא אוכל לעשות את שניהם? הבנתי שבוילנה היתרון שאפשר גם לנסוע לקרקוב..אבל בפולין יש את מחנות ההשמדה שאפשר ללכת וזה מרגש..בקיצור תעזרו להחליט

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה