בקשה נחסם אלי אקספרס לפני קבלת המשלוח

• הוסף לסימניות
קניתי מוצר באלי והתעכב המשלוח כנראה עקב המלחמה ועכשיו בשביל להכנס צריך SMS ואין לי גישה לזה מה אני עושה זה דחוף מי שיוכל לעזור בעצה תבונה מעשה אודה לו מאוד

• הוסף לסימניות
בדרך כלל לא צריך SMS בשביל להיכנס אלא כתובת מייל וסיסמא,
האם אתם יודעים מה כתובת המייל והסיסמא?

• הוסף לסימניות
קניתי מוצר באלי והתעכב המשלוח כנראה עקב המלחמה ועכשיו בשביל להכנס צריך SMS ואין לי גישה לזה מה אני עושה זה דחוף מי שיוכל לעזור בעצה תבונה מעשה אודה לו מאוד
תנסה לקבל זה מגיע הרבה פעמים
אני גם לא יכול לקבל SMS אבל מעלי וגוגל כן מגיע אליי

• הוסף לסימניות
יש לי סיסמא ומייל ובכל זאת בגלל שעבר הזמו שהיתי אתור לקבל את נמשלוח הוא מעביר אותי לדף בסינית ובתרגום טקסט כתוב שצריןך SMS
التحقق باستخدام رمز الرسائل القصيرة
للتحقق من حسابك وإلغاء قفله ، أدخل رقم هاتفك المحمول ، وسنرسل إليك رمز وصول عبر الرسائل القصيرة. إذا لم يكن رقم الهاتف المحمول هذا مرتبطًا بأي حساب AliExpress آخر ، بمجرد التحقق منه ، يمكنك أيضًا استخدامه لتسجيل الدخول في المستقبل.
US +1

احصل على الرمز

تحققطرق أخرى للتحقق זה מה שהוא כותב לי כל פעם

• הוסף לסימניות
יש לי סיסמא ומייל ובכל זאת בגלל שעבר הזמו שהיתי אתור לקבל את נמשלוח הוא מעביר אותי לדף בסינית ובתרגום טקסט כתוב שצריןך SMS
التحقق باستخدام رمز الرسائل القصيرة
للتحقق من حسابك وإلغاء قفله ، أدخل رقم هاتفك المحمول ، وسنرسل إليك رمز وصول عبر الرسائل القصيرة. إذا لم يكن رقم الهاتف المحمول هذا مرتبطًا بأي حساب AliExpress آخر ، بمجرد التحقق منه ، يمكنك أيضًا استخدامه لتسجيل الدخول في المستقبل.
US +1

احصل على الرمز

تحققطرق أخرى للتحقق זה מה שהוא כותב לי כל פעם
מה מופיע באפשרויות האחרות לאימות?

• הוסף לסימניות
באפשרויות הנוספות יש אופציה להתכתב עם השירות לקוחות
תסביר להם שם שאתה צריך שיחררו לך
אחרי יום יומיים משחררים את זה בדרך כלל

• הוסף לסימניות
זה קורה הרבה אם לקוחות פותחים כמה חשבונות במקביל כדי לממש דיל ברוך בואך

או נכנסים על פעם עם סיסמה למייל ולא עם סיסמה קבועה

• הוסף לסימניות
כשהוא מגיע לארץ את בד"כ מקבלת הודעה במייל לאיזה סניף/חנות המשלוח מגיע

• הוסף לסימניות
זה קורה הרבה אם לקוחות פותחים כמה חשבונות במקביל כדי לממש דיל ברוך בואך

או נכנסים על פעם עם סיסמה למייל ולא עם סיסמה קבועה
איך הם עולים על זה?
עם זה מכתובת מייל שונה?
ומה אפשר לעשות גם לי הושבת החשבון...

וא"א להתכתב איתם כי החשבון נעול
ניסתי דרך חשבון אחר, בנתיים לא החזירו תשובה

• הוסף לסימניות
איך הם עולים על זה?
עם זה מכתובת מייל שונה?
ומה אפשר לעשות גם לי הושבת החשבון...
לדעתי לפי כתובת ip של המחשב
וא"א להתכתב איתם כי החשבון נעול
ניסתי דרך חשבון אחר, בנתיים לא החזירו תשובה
דרך העמוד הזה אפשרי
הם מעבירים משם ישירות לשירות לקוחות

• הוסף לסימניות
אבל אין שמה שירות לדבר הזה והדף לא מתורגם לעברית

• הוסף לסימניות
נכון אין שם שירות,

עשיתי תרגום, אבל הוא חסום להגשה, פשוט נתקע

• הוסף לסימניות
אמור להיות אופציה באפשרויות נוספות לאימות

• הוסף לסימניות
בדרך כלל את אמורה לקבל הודעות במייל על קבלת החבילה

במקרים מסוימים (נראה לי זה תלוי במוקדי האיסוף) את יכולה לאסוף את המשלוח בלי שתצטרכי להכנס לחשבון

תנסי..

• הוסף לסימניות
קיבלתי מייל שזה הגיע לארץ כמה זמן עכשיו אני יוכל עוד לחכות לקבל מייל על האיסוף לדעת אם יש סכוי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם לי קורה בשבועיים האחרונים, אני נכנס עם מייל וסיסמה, ואז הם מבקשים להכניס מספר טלפון לאימות בסמס, והכל כתוב בערבית, ולא זו בלבד אלא שאי אפשר אפילו לתרגם את העמוד לעברית. לעומת זאת כן אפשר לתרגם לאנגלית אבל דוקא לעברית לא. השארתי פנייה בשירות לקוחות שיפתחו את החשבון הנעול. נראה מה יהיה בימים הקרובים.
יש לי תחושה שיש פה משהו שקשור למצב הפוליטי... איך יתכן שניתן לתרגם לאנגלית אבל לא לעברית. מוזר.
ניסיתי בכמה דפדפנים, ובמצב אנונימי. שימו לב שחלק מהעמוד כן כתוב בעברית. דווקא האימות לא.
אגב אין לי כמה חשבונות כמו שהזכירו כאן.
1751913141804.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה