תנסה לקבל זה מגיע הרבה פעמיםקניתי מוצר באלי והתעכב המשלוח כנראה עקב המלחמה ועכשיו בשביל להכנס צריך SMS ואין לי גישה לזה מה אני עושה זה דחוף מי שיוכל לעזור בעצה תבונה מעשה אודה לו מאוד
מה מופיע באפשרויות האחרות לאימות?יש לי סיסמא ומייל ובכל זאת בגלל שעבר הזמו שהיתי אתור לקבל את נמשלוח הוא מעביר אותי לדף בסינית ובתרגום טקסט כתוב שצריןך SMS
التحقق باستخدام رمز الرسائل القصيرة
للتحقق من حسابك وإلغاء قفله ، أدخل رقم هاتفك المحمول ، وسنرسل إليك رمز وصول عبر الرسائل القصيرة. إذا لم يكن رقم الهاتف المحمول هذا مرتبطًا بأي حساب AliExpress آخر ، بمجرد التحقق منه ، يمكنك أيضًا استخدامه لتسجيل الدخول في المستقبل.
US +1
احصل على الرمز
تحققطرق أخرى للتحقق זה מה שהוא כותב לי כל פעם
איך הם עולים על זה?זה קורה הרבה אם לקוחות פותחים כמה חשבונות במקביל כדי לממש דיל ברוך בואך
או נכנסים על פעם עם סיסמה למייל ולא עם סיסמה קבועה
לדעתי לפי כתובת ip של המחשבאיך הם עולים על זה?
עם זה מכתובת מייל שונה?
ומה אפשר לעשות גם לי הושבת החשבון...
דרך העמוד הזה אפשריוא"א להתכתב איתם כי החשבון נעול
ניסתי דרך חשבון אחר, בנתיים לא החזירו תשובה
בין יום אחד לשלושה שבועות.. בערךקיבלתי מייל שזה הגיע לארץ כמה זמן עכשיו אני יוכל עוד לחכות לקבל מייל על האיסוף לדעת אם יש סכוי
מה עשית בסוף?מה מופיע באפשרויות האחרות לאימות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //