שיתוף נחשו מי אני??

• הוסף לסימניות
אני עובדת על לוגו {בהמשך אגלה למה...} אשמח אם תנסו לזהות איזה חיה בניתי מצורות בסיסיות. תודה רבה לכוווווולם!
נחשו-מי-אני.jpg

• הוסף לסימניות
טווס!

• הוסף לסימניות
ברור שזה טווס
לא???

• הוסף לסימניות
מדהים כמה ברור שזה טווס למרות הצורות הבסיסיות!

• הוסף לסימניות
עניבה על צווארון.
פפיון על צווארון.
פפיון על עניבה.

• הוסף לסימניות
התשובה כמובן שזה טווס מצורות בסיסיות תודה לכולם רציתי לראות שהכיוון ברור למי שיראה את זה במבט ראשון

• הוסף לסימניות
נראה לי שבגלל הציור הראשון זה נראה טווס בברור אבל שאר הציורים פחות, לדוגמא האחרון לא נראה טווס

• הוסף לסימניות
האחרון באמת לא נראה טווס. והראשון והשני הכי משדרים חזק.

• הוסף לסימניות
הראשון הכי

• הוסף לסימניות
מבחינת נראות גרפית זה מדהים
מבחינת פיענוח- לא זיהיתי לפני שקראתי תגובות
אם מתוכננים עוד רמזים לטווס- זה מושלם וקל להבנה (שם החברה וכדו')
אם לא- אנא קחי אותנו בחשבון, בעלי הקושי בזיהוי טווסים :oops:

אגב כשיש פאנץ' בלוגו- הקושי לפענח הופך אותו בעיניי לזכיר יותר, כי צריך להתעמק
אז אם אם מתכננת משהו כזה- אני סקרנית!

• הוסף לסימניות
טווס.
לפי הראשון בעיקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה