נחש מי 4 - התמונות באוויר :)

• הוסף לסימניות
(20)

קבצים מצורפים

• 1(20).JPG
    KB 567.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
(21)

קבצים מצורפים

• 1 (21).jpg
    KB 979.5 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
(22)

קבצים מצורפים

• 1 (22).jpg
    1.1 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
(23)

קבצים מצורפים

• 1 (23).jpg
    KB 198.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
(24)

קבצים מצורפים

• 1 (24).jpg
    KB 677.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
(25)

קבצים מצורפים

• 1 (25).jpg
    KB 165 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
(26)

קבצים מצורפים

• 1 (26).jpg
    KB 312.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
(27)

קבצים מצורפים

• 1 (27).jpg
    KB 646 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
(28)

קבצים מצורפים

• 1 (28).jpg
    KB 564.8 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
(29)

קבצים מצורפים

• 1 (29).jpg
    KB 459.6 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אינלי מושג עד איזה הודעה ראיתי לפני הריפרוש........... :-/

• הוסף לסימניות
טוב, הדהמתם אותי! יש פה עיבודים מדהימים!!!

• הוסף לסימניות
יוהוו... כמה....
מתה על הילדה הזו!!!!!!
לי בתור אמא מפריע שהאריכו לה את השמלה וכיסו לה ת'פולקס... עד שיש לי ילדה שמנה....

• הוסף לסימניות
יש פה דברים מדהימים....
רחלי כל הכבוד!
הצלחת להשיג 29 עיבודים!!!

מירלה נשאר לך רק לבחור את הפוסטר...

סתם כך נראה לי שיש לי בעיה במסך הרבה מן התמונות נראות כהות, נראות ללא עיבוד...
קצת בעייתי לי לבחור.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לכם!
איזה השתתפות מקיר לקיר......
רחלי, שחקת אותה.
יאללה תצביעו

• הוסף לסימניות
בהרבה מהעיבודים נראה כאילו מרחו עליה אבקת קקאו...
רק אצלי זה כך?

• הוסף לסימניות
אהבתי שב27 שמו לה כיסוי לטיטול מאותו בד...
אפשר לקבל אותו? זה דווקא חסר לי...

• הוסף לסימניות
רחלי, משוגעת, היית צריכה לשים את כל התמונות כתגובה להודעה הראשית. כמו שזה עכשיו הייתי צריכה ללחוץ איזה 5 פעמים על "יותר תגבות מתחת לעומק הנוכחי".
עריכות יפות! שלי נראית לי פתאום מזעזעת, אבל זה תמיד ככה כשרואים רצף של עריכות. פתאום העריכה הזו גורמת לעריכה שלי להיראות מדי ככה, והעריכה ההיא גורמת לה להיראות מדי ככה, וזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1038705:
רחלי, משוגעת, היית צריכה לשים את כל התמונות כתגובה להודעה הראשית. כמו שזה עכשיו הייתי צריכה ללחוץ איזה 5 פעמים על "יותר תגבות מתחת לעומק הנוכחי".
עריכות יפות! שלי נראית לי פתאום מזעזעת, אבל זה תמיד ככה כשרואים רצף של עריכות. פתאום העריכה הזו גורמת לעריכה שלי להיראות מדי ככה, והעריכה ההיא גורמת לה להיראות מדי ככה, וזה.

ואת גורמת לי לצחוק מדי ככה:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה