- הוסף לסימניות
באווירת הימים.....................
(נסיון להציל את כבודנו האבוד חח )
...
קצת הפסקה מאטרף הניחושים. זה נותן זמן לכל אלו שלא מכירים אותן להעלות יותר תמונות עד לניחושים הבאים...........
הפעם קצת עבודה מעשית
בהמשך אני יעלה תמונה שמבוצעת בצורה שדורשת תיקונים.
כל אחת שרוצה להוכיח את כישוריה הנפלאים וידיי הקסם שלה בפוטושופ - מוזמנת להוריד את הקובץ למחשבה האישי ולבצע בו עריכה כראות עיניה...!!
עכשיו,
יהיו כאלה שיגידו: אההה.....זה אתגר לגרפיקאים....
אז זהו - שלא.
נדרש פה הרבה ידע בתמונות,וראיה צילומית טובה... לאתר את הבעיות ולדעת לתקן אותם בצורה מספיק טובה.
את התמונות הערוכות יש לשלוח למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בלי שמות.
אני יעלה את הכל ביחד להצבעה,והזוכה במקום הראשון יזכה בתהילת עולם...!!
(תאמת,שהזוכה במקום האחרון צריך לקבל קורס מפרוג
)
איזה כייף!
אתגר עריכות....
כמובן שגם הצלמים נכנסים פה,לא רק הצלמות... (מה אני יעשה,הרוב פה בנות...אז זה בלשון נקבה....)
עריכה:
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]אז אני נידבתי בסוף תמונה + מירלה שהתנדבה לנדב את בתה המתוקה
[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]מצורף קישור להורדת קובץ ראו [/FONT]
וקובץ גייפג באיכות מלאה.
(זה פשוט מאד כבד אז לא מצאתי דרך אחרת....)
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]אני מדגישה מראש: אין לעשות שום שימוש בתמונה מלבד עריכתה לצורך האתגר. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]יש כאן הרבה דברים שצריך לשים עליהם את הדגש,כגון: קומפוזיציה,צבעים וכו' (ופה מגיע השלב שאני שותקת כדי לא לחסום לכם את החשיבה...).[/FONT]
מוזמנים לערוך איך שבא לכם ...צבעוני,שחור לבן,כחול,אדום,ירוק,צהוב....מה שנראה לכם... (רק בחן בחסד וברחמים,כן?)
תאריך הגשה: יום שלישי הקרוב. (25/6) עד השעה 21:00
לא להעלות לפה תמונות ערוכות!
רק לשלוח למייל שצירפתי למעלה...
בהצלחה..!!
להורדה לחצו כאן
...
קצת הפסקה מאטרף הניחושים. זה נותן זמן לכל אלו שלא מכירים אותן להעלות יותר תמונות עד לניחושים הבאים...........
הפעם קצת עבודה מעשית
בהמשך אני יעלה תמונה שמבוצעת בצורה שדורשת תיקונים.
כל אחת שרוצה להוכיח את כישוריה הנפלאים וידיי הקסם שלה בפוטושופ - מוזמנת להוריד את הקובץ למחשבה האישי ולבצע בו עריכה כראות עיניה...!!
עכשיו,
יהיו כאלה שיגידו: אההה.....זה אתגר לגרפיקאים....
אז זהו - שלא.
נדרש פה הרבה ידע בתמונות,וראיה צילומית טובה... לאתר את הבעיות ולדעת לתקן אותם בצורה מספיק טובה.
את התמונות הערוכות יש לשלוח למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בלי שמות.
אני יעלה את הכל ביחד להצבעה,והזוכה במקום הראשון יזכה בתהילת עולם...!!
(תאמת,שהזוכה במקום האחרון צריך לקבל קורס מפרוג
איזה כייף!
כמובן שגם הצלמים נכנסים פה,לא רק הצלמות... (מה אני יעשה,הרוב פה בנות...אז זה בלשון נקבה....)
עריכה:
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]אז אני נידבתי בסוף תמונה + מירלה שהתנדבה לנדב את בתה המתוקה
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]מצורף קישור להורדת קובץ ראו [/FONT]
וקובץ גייפג באיכות מלאה.
(זה פשוט מאד כבד אז לא מצאתי דרך אחרת....)
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]אני מדגישה מראש: אין לעשות שום שימוש בתמונה מלבד עריכתה לצורך האתגר. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]יש כאן הרבה דברים שצריך לשים עליהם את הדגש,כגון: קומפוזיציה,צבעים וכו' (ופה מגיע השלב שאני שותקת כדי לא לחסום לכם את החשיבה...).[/FONT]
מוזמנים לערוך איך שבא לכם ...צבעוני,שחור לבן,כחול,אדום,ירוק,צהוב....מה שנראה לכם... (רק בחן בחסד וברחמים,כן?)
תאריך הגשה: יום שלישי הקרוב. (25/6) עד השעה 21:00
לא להעלות לפה תמונות ערוכות!
רק לשלוח למייל שצירפתי למעלה...
בהצלחה..!!
להורדה לחצו כאן
הנושאים החמים