נחש מי 4 - צלמות,יודעות פוטושופ??

• הוסף לסימניות
אחינועם תודה.

עכשיו רק ראיתי שלא קראתי עד הסוף ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1036322:
זה בדיוק האתגר, להתמודד גם אם זה..

לדעתי, ממש לא..
התמונה לא בפוקוס ובאיכות גרועה.
הקטע הוא להוציא מקסימות והעריכה רק השלמה.

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא לעבד תמונה בעיתית, אחרת אין כאן שום דבר מאתגר,
תמונות רגילות אנחנו כל הזמן מעבדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;1036349:
לדעתי, ממש לא..

התמונה בפוקוס אבל רועשת.

• הוסף לסימניות
לדעתי, ממש לא..

זה נכון שעריכת תמונה צריכה להתבצע על בסיס טוב. (כלומר,צילום טוב.)
אבל פה זה אתגר -
וכשנבחרה התמונה היו חשובים דפקטים מאתגרים אחרים חוץ מהחדות שלה,שממילא את לא הולכת להדפיס אותה בענק,נכון?
כדי להתמודד עם בעיות צבע, אור וקומפוזיציה,התמונה לא צריכה להיות בחדות מקסימלית...
אז לא נצליח להרגיש כל שערה בנפרד...לא נורא.:cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1036420:
זה נכון שעריכת תמונה צריכה להתבצע על בסיס טוב. (כלומר,צילום טוב.)
אבל פה זה אתגר -
וכשנבחרה התמונה היו חשובים דפקטים מאתגרים אחרים חוץ מהחדות שלה,שממילא את לא הולכת להדפיס אותה בענק,נכון?
כדי להתמודד עם בעיות צבע, אור וקומפוזיציה,התמונה לא צריכה להיות בחדות מקסימלית...
אז לא נצליח להרגיש כל שערה בנפרד...לא נורא.:cool:
מה שמפריע לי זה...
שמעבר לאיכות הצילום, נעשה כבר ניסיון בתמונה הזו לתקן את קבוצות השיער למעלה משמאל,
כלומר שצריך לשחזר חלקים שעברו עיבוד או ריטוש לא מוצלח.
ובנוסף יש צורך גם בעבודה רצינית על התאורה, הצבעים, החדות והקומפוזיציה,
וזה כבר לא אתגר לצלמים אלא למעצבים, זו דעתי ולא חייבים לקבלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1036469:
מה שמפריע לי זה...
שמעבר לאיכות הצילום, נעשה כבר ניסיון בתמונה הזו לתקן את קבוצות השיער למעלה משמאל,
היתה לה סיכה על הראש בשמאל והשיער מכסה אותה לכן זה נראה לך עיבוד

• הוסף לסימניות
לדעתי, ממש לא..

נחמה, אני מסכימה איתך שעדיף תמונה חדה, אבל ניסינו למצוא תמונה שתהיה מאתגרת ותאפשר לבנות לעשות בה שינוי גדול. מצד שני כן היה חשוב לנו שהתאורה בתמונה תהיה בינונית ומעלה. זה היה גם מגביל, אז זה מה שמצאנו. לסיבוב הבא אפשר לשלוח לרחלי תמונות שלכם (גם לסיבוב הזה היה אפשרי) ואולי נמצא תמונה טובה יותר.

לאה, קובץ רואו לעולם יהיה בדיוק מה שיצא מהמצלמה. בלתי אפשרי לעשות ריטוש שיישמר על קובץ הרואו ללא אפשרות להעלים אותו. בקיצור, את רק מדמיינת את הריטןש הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1036469:
מה שמפריע לי זה...
התמונה אורגינל מהמצלמה..
לא נעשה שום נסיון לסדר שיער.
לגבי החלק השני -
אם הייתה תמונה שיש בה רק תיקוני צבע קלים וריטוש של הפנים,אז זה היה משעמם....את יודעת כמה גרסאות שונות כבר קיבלתי??מדהים איך כל אחד עורך את התמונה אחרת....
ואת בכל מקרה יכולה להשתתף,הפרופיל שלך אומר שאת גם ציירת,גם צלמת וגם מעצבת גרפית :);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1036486:
לאה, קובץ רואו לעולם יהיה בדיוק מה שיצא מהמצלמה. בלתי אפשרי לעשות ריטוש שיישמר על קובץ הרואו ללא אפשרות להעלים אותו.
ב"ה את זה אני יודעת...
לפני שפתחתי את קובץ הרואו העדפתי לנסות ולעבוד תחילה על קובץ- jpg בפוטושופ,
לכן זה היה נראה לי עיבוד.
נכתב ע"י רבקה.;1036486:
בקיצור, את רק מדמיינת את הריטןש הנ"ל.
תרגעי...:);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1036477:
היתה לה סיכה על הראש בשמאל והשיער מכסה אותה לכן זה נראה לך עיבוד

תודה שכתבת את זה, הסתכלתי עליה קודם בברידג' בהגדלה וחשבתי שזה טעות שאני עשיתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1036488:
התמונה אורגינל מהמצלמה..
לא נעשה שום נסיון לסדר שיער.
ראי תשובתי לרבקה, הטעות שלי נובעת מזה שפתחתי רק את קובץ -jpg ושם זה נראה ממש עיבוד.
נכתב ע"י RacheliM;1036488:
ואת בכל מקרה יכולה להשתתף,הפרופיל שלך אומר שאת גם ציירת,גם צלמת וגם מעצבת גרפית :);)
אני מקווה שאת לא מצפה שאיישם את שלושת התחומים האלה, אלא אם כן מירל'ה תבקש ממני יפה שאצייר את הבובל'ה שלה...
אה, יש עוד תחום, אני גם כותבת, שאצרף גם שיר? :);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1036554:
ראי תשובתי לרבקה, הטעות שלי נובעת מזה שפתחתי רק את קובץ -jpg ושם זה נראה ממש עיבוד.

אני מקווה שאת לא מצפה שאיישם את שלושת התחומים האלה, אלא אם כן מירל'ה תבקש ממני יפה שאצייר את הבובל'ה שלה...
אה, יש עוד תחום, אני גם כותבת, שאצרף גם שיר? :);)
וואו... אני קוראת את האשכול וכשמגיעה להודעה של רחלי על הכישורים שלך אני מיד חושבת לבקש ממך שיר...
אז ככה... בגלל שהצעת כ"כ יפה (ואני לא טיפוס מרדן:D)אני שולחת לך תמונה של רביעיית הבננות שלי ואני מחכה לציור עם שיר....:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1036599:
וואו... אני קוראת את האשכול וכשמגיעה להודעה של רחלי על הכישורים שלך אני מיד חושבת לבקש ממך שיר...
אז ככה... בגלל שהצעת כ"כ יפה (ואני לא טיפוס מרדן:D)אני שולחת לך תמונה של רביעיית הבננות שלי ואני מחכה לציור עם שיר....:)
חחחחחחחחחח אולי באתגר הבא...
ואם אז רק לבובל'ה האחת,
זאת שהספקתי להחזיק בזרועותי ;)
כי רביעייה קצת גדול עלי...:)

• הוסף לסימניות
לא תאמיני - זו שרחלי העלתה לאתגר זו הפיצית מלפני שנה וחצי... היא כבר אישה קטנה ומגניבה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1036621:
לא תאמיני - זו שרחלי העלתה לאתגר זו הפיצית מלפני שנה וחצי... היא כבר אישה קטנה ומגניבה...
כן, זיהיתי מייד, והיא מדהימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1038076:
מתי התמונות עולות לאוויר?

היום בערב :)
וזו תזכורת למי שלא שלח עדיין ורוצה להספיק..... :cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה