נחת רוח

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• נחת רוח.jpg
    נחת רוח.jpg
    KB 210 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
איזה מותק :) הרבה נחת!

אצלי זה נשמע קצת אחרת:
"אמא, מה אני אעשה?
אמא, אפשר לשחק אתך?
אמא, מי שמתעלף הוא עטלף?
אמא, למה את לא מרשה לנו לשחק כדורגל ליד הויטרינות? נבעט חלש, זה לא יישבר.
אמא, משעמם לי.
אמא, אפשר לפרק את המיטה עם מברג? מה, למה את לא מרשה??
אמא, למה אי אפשר ללקק את הסורגים בחלון?
אמא, תראי! אספתי לך המון מרבי רגליים בשקית!! מה? למה את צועקת? אני אשים אותם רק תחת המיטה שלי.... אוף, כלום לא מרשים פה בבית הזה.

• הוסף לסימניות
רעות, עדיף שתציירי את זה...

• הוסף לסימניות
ליבליב, הצלצול על המתוקה החדשה ששמת לך מתחת השם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ronitg;2477927:
ליבליב, הצלצול על המתוקה החדשה ששמת לך מתחת השם.

חמודה :eek:, תודה!
אני בדיוק עומדת לעלות איזה מונולוג נוראי וארוך שכתבתי בנוגע למתוקה הזאת ולאיור נוסף..
טוו בי קונטינייוו :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבליב;2477971:
חמודה :eek:, תודה!
אני בדיוק עומדת לעלות איזה מונולוג נוראי וארוך שכתבתי בנוגע למתוקה הזאת ולאיור נוסף..
טוו בי קונטינייוו :D

יופי, תפרגני לנו אותה בקצת יותר גדול!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה