נחת. תוצרים של תלמידות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רחלי זה פשוט מדהים אחד אחד.
בדרך כלל בציורי דיוקן בוסריים ניכרת מין מלאכותיות כזו בהבעות, ועיוותים קטנים באנטומיה של אברי הפנים.
ופה, פשוט לא יאמן. הכל מדויק לגמרי. הבעות משכנעות כל כך. מבטים עם תוכן.
חייבת להבין. זה תוצאה של ההנחיות שאת נותנת? יש בזה כללים?
מלמדת טכניקה טובה בעיפרון. ובהתבוננות בכתמים. בניסיון להגיע לרמות הכהות שבתמונה, יחד עם למידה בנפרד של כל דבר מאברי הפנים איך הוא בנוי מבחינת אנטומיה. אז כשמעתיקים, יודעים על מה לשים דגש. זה שילוב של גם וגם.
אבל אני בפרוש בפרוש נותנת קרדיט לבנות שעבדנו מאוד מאוד קשה בבית.
אין מה לומר, התירגול עושה את זה.
אני גם משקיעה הרבה בביקורת עבודות. שזה מלמד מאוד בעיניי.

• הוסף לסימניות
למי שעשיתי לה חשק לצייר,
עכשיו זה בדיוק הזמן!
אין לאף אחד בעלות על יצירה! היא מזמינה את כולם....
אם את צריכה חברות לדרך, מוזמנת להצטרף לסבב 5 של יצירה יומית (ללא תשלום). או לאחד הקורסים שנפתחים ממש בקרוב (מקוון או פרונטלי).

• הוסף לסימניות
לשואלות בפרטי:
כן, אני מעבירה גם שיעורים פרטיים/שיעורים זוגיים לא רק ברישום. יש פה סטודיו מתהווה עם ציוד מקצועי עשיר...
כרגע לא פותחת קורס לנערות בגילאי תיכון. בעז"ה אחרי חנוכה.
תודה על כל המילים הטובות. הבנות שציירות בטח צופות בזה וזה נותן להן דלק להמשיך!

• הוסף לסימניות
רחלי מוכשרות התלמידות שלך! בנות כמה הן?

• הוסף לסימניות
נשארתי עם הפה פתוח....
הבת שלי אומרת שאם זה כל כך מוצלח אז זה קשור להסבר של המורה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה