• הוסף לסימניות
המשך פרסומים מתמונות לקמח מהודר..

קבצים מצורפים

• 1176386_618006051554991_1264987718_n[1].png
    KB 362.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה מילכי שאת מאתגרת את עצמך
יש לי פה בעיה
הרי הפרסום הוא לקמח, ז"א לחלה/לחם שעשויה מהקמח
פה העין לא מתמקדת רק על החלה/לחם אלא יש כאן באותו חדות באותו שדה בעצם, גם מרק וכו וכו

צריך כאן עומק שדה על שאר האביזרים
מקווה שהסברתי נכון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1080086:
יפה מילכי שאת מאתגרת את עצמך
יש לי פה בעיה
הרי הפרסום הוא לקמח, ז"א לחלה/לחם שעשויה מהקמח
פה העין לא מתמקדת רק על החלה/לחם אלא יש כאן באותו חדות באותו שדה בעצם, גם מרק וכו וכו

צריך כאן עומק שדה על שאר האביזרים
מקווה שהסברתי נכון

זה מצויין.
הפרסום הוא לקראת הצום.

• הוסף לסימניות
משהו קצת מסכן בשולחן, עלוב משהו...
הצד הימני של החלות עקום והמרק דלוח לרגע חשבתי שאולי זה דבש- חסר לי קנידלך וירקות בתוכו(כך זה בישיבות?)
(אולי זה בגלל שאני רעבה..)

• הוסף לסימניות
שמואל - תודה על העזרה מהכיוון הגרפי :)
אכן, התמונות נועדו לפרסומים ספציפים - ר"ה יו"כ סוכות וכו'...
אני חושבת שלעשות כל פעם אותו רעיון צילומי עם עומק שדה רדוד - זה ממש לא מאתגר.
הגיוון - זה מה שנותן חיים בעבודה שלנו :)
השולחן לא אמור להיות מעוצב ברמה גבוה או בהידור - להפך, מדובר בסעודה מפסקת.........

• הוסף לסימניות
מהמם.
מלא אוירה לדעתי.
במודעה עצמה ע"ג העיתון החלה היתה נראית קצת אדומה. חבל. התמונה היתה יפהפיה.

• הוסף לסימניות
פרסום יפה אך לדעתי צריך להרחיק את המרק ולהגדיל את החלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה