נטוויזן שוב, קרה לכם משהו כזה?

• הוסף לסימניות
קבלתי לפני חצי שעה שיחה מאדם שהציג את עצמו כעובד חברת נטוויזן,
והסביר לי שהמבצע שהיה לנו עד היום נגמר והוא רוצה לתת לנו הצעה חדשה,
אבל לפי החוק החדש לדבריו, ברגע שנגמרת עסקה של לקוח,
על ספק התשתית לעדכן את הלקוח - ולהסביר לו מי הספקים שהוא עובד מולם ומה המחירים,
על מנת שהלקוח ידע מה האפשרויות העומדות בפניו.
כמובן שהוא נאם שהיה שמח שנחליט להשאר אצלם וכו'. אבל בגלל החוק חייב לתת לי את האפשרויות,
אז בקש רק שאומר לו מי ספק התשתית שלנועל מנת שיפתח להם קריאה לדבר איתי.

בגלל האשכולות הרבים שקראתי פה לאחרונה על חברות התקשורת למיניהם, חשדתי מאד וחיכיתי לשיחה מבזק.
להפתעתי - עשרים דקות אחרי זה יש לי שיחה מאותו מספר,
אני עונה והקול זהה להפליא לאדם ששוחחתי איתו, והוא אומר שלום קוראים לי X ואני מבזק.
הייתי המומה, אמרתי לו להמתין ובדקתי שוב.
ואכן בוודאות זה היו 2 שיחות מאותו מספר.

חזרתי לשיחה ושאלתי אותו עם נטוויזן ובזק התאחדו ולא שמעתי על זה.
הוא היה נשמע מופתע, ואמר לי למה את מתכוונת אני רק עובד בבזק לא קשור לנטוויזן וכו'. כשהתקלתי אותו עם המספר טלפון הזה, אמר שחייב לנתק ולבדוק את זה ויחזור.

ממש מוזר. לא?
קרה למישהו? מה המטרה שלהם? יש באמת חוק כזה?

• הוסף לסימניות
יש הרבה בעיות עם החברה הזו.
הם לא כ"כ הוגנים וישרים, וזה דבר ידוע.
אנחנו היינו מחוברים לנטוויז'ן וכעבור זמן קצר התנתקנו.

• הוסף לסימניות
נשמע משהו מאוד חובבני
כנראה לא מבזק ולא מנטוויזן.

אגב, אם יש לך את המספר, אז אפשר לברר ברגע מי המתקשר

• הוסף לסימניות
לעולם אל תתנו פרטים. נשמע כמו נסיון קבלת פרטים אישים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל;1454170:
נשמע משהו מאוד חובבני
כנראה לא מבזק ולא מנטוויזן.

אגב, אם יש לך את המספר, אז אפשר לברר ברגע מי המתקשר

זה המספר - 04-6460568
אתה יכול לברר?

• הוסף לסימניות
הי, גם אני קבלתי את אותה שיחה מינטוויז'ן, זה היה מחסוי, ואחרי חצי שעה מבזק - ומאותו מספר שציינת מקודם. רק מה, הם ידעו מצויין את הפרטים שלי ושל החשבון, ואגב נודע לי שבזק או נטוויז'ן רימו אותי, ולמרות שכבר שנתיים יש לי קו של נטוויזן ותשתית של בזק, אני משלמת על אחזקת קו של בזק, פשוט הייתי בהלם. אני חשבתי שאני משלמת את המחיר לבזק רק על התשתית, והנה מתברר לי שחצי מזה זה על קו שלא קיים.
הנציג שהציג את עצמו מבזק היה מוכן לתת לי ניתוק רק מעכשיו ולא מוכן לשמוע על רטרואקטיבי.
הוא טוען שזה קשור לנטוויזן שכאשר עברנו - הם סיכמו שינתקו את קו בזק ולא ניתקו.
מישהו יודע לעזור לי למי אני צריכה לפנות?

ואכן, יש פה משהו מוזר בסיפור הכללי כמו שכתבו בתחילת האשכול, או שזה הליך נורמלי?

• הוסף לסימניות
התקשרו אלי לפני בערך 10 ימים מנטוויזן לפחות 5 פעמים. כל פעם ניסו לשכנע אותי לעבור למבצע זול של ספק. הם ניסו לסובב אותי שהמבצע הקודם נגמר וכו' וכו'. כל פעם עמדתי על שלי שהספק שלי הוא רימון והסכמתי לוותר על כל ההטבות המפליגות...
הם באמת חצופים. אם יהיה לי מבצע זול בחברה אחרת אעבור מהם מיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nיה;1454218:
התקשרו אלי לפני בערך 10 ימים מנטוויזן לפחות 5 פעמים. כל פעם ניסו לשכנע אותי לעבור למבצע זול של ספק. הם ניסו לסובב אותי שהמבצע הקודם נגמר וכו' וכו'. כל פעם עמדתי על שלי שהספק שלי הוא רימון והסכמתי לוותר על כל ההטבות המפליגות...
הם באמת חצופים. אם יהיה לי מבצע זול בחברה אחרת אעבור מהם מיד.

אני רוצה להבין.
רימון זה הספק סינון, לא? זה בעצם כמו אתרוג? או אפילו אותו חברה. לא?
והם עובדים רק עם נטוויזן? או שאפשר להשאר עם הסינון ולעבור לחברה אחרת?

• הוסף לסימניות
רימון = ספק מסונן. (ובו כמה דרגות סינון, וכן חטיבת אתרוג)
אין צורך בספק נוסף.

• הוסף לסימניות
אצלי בזק תשתית, רימון ספק אינטרנט, ונטוויזן קו טלפון נייח.
הם אמרו לי שהמבצע שלי לספק מסתיים והציעו לי מחיר של 20 ש"ח לספק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nיה;1454288:
אצלי בזק תשתית, רימון ספק אינטרנט, ונטוויזן קו טלפון נייח.
הם אמרו לי שהמבצע שלי לספק מסתיים והציעו לי מחיר של 20 ש"ח לספק.

גם אצלי ממש כך.
כל כמה שבועות אני מקבלת טלפון מנציג/ה שלהם. נאכסים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה