כללי נטוייזין

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם משו מכיר את הקו הטלפון של נטוייזין?
איך האיכות? השמיעה? האם יש ניתוק בקו?
אשמח לקבל פרטים, תודה מראש.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת ל ברק? 013? אולי 073?
הם התחברו עם נטוויזן

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת לנטוייזין, לא יודעת מי התחבר אליהם...
יש לך פרטים?

• הוסף לסימניות
אני מחוברת באינטרנט אליהם ומאוד מרוצה
ואכן יש להם עכשו קווי טלפון הבנתי שלא ניתן לגלוש ולדבר יחד בטלפון תבררי

• הוסף לסימניות
grint - תודה.
יש משו שיודע אם זה נכון?

• הוסף לסימניות
אם את מתחברת אליהם גם בקו טלפון וגם לתשתית האינטרנט,
שימי לב שאת צריכה לשלם תשלום נוסף לבזק של עוד כמה עשרות שקלים, (נוסף על התשלום שאת משלמת היום לבזק על האינטרנט), כי אין להם תשתיות כמו לבזק ולהוט.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות כל חיבור לאינטרנט חייב לעבור בבזק?

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע ביררתי על העניין, זה נשמע די משכנע, שהרי אני לצורך העניין מחוברת במילא לנטויזן ובהתקנה חד פעמית של 160 ש"ח אני מקבלת את התשתית עבור חיוג דרכם בעלות שיחה של 18 אג' לנייד ונייח (שיחה בין קוי נטויזן חינם)לכן מה ש"פולין" טוען אינו רלוונטי כי אין קשר בינם לבין בזק.מאחר ונטויזן יצרו תשתית חדשה.
כמו כן אין דמי מנוי, וההתחיבות נדמה לי שהיא לשנה.
רק מה שהעלו כאן וצריך ברור(לכאורה אינו נשמע הגיוני,בעידן של הייום.) אם ניתן לגלוש ולדבר בו שמנית , אשמח להתעדכן אני אישית ממש בדרך להזמין התקנה קוית של נטויזן.

• הוסף לסימניות
ידיד שלי שעובד באורנג' בגבעת שאול טוען: שכעת אורנג' נותנים מחירי היכרות לכל מי שמצטרף,מי שיצטרף ביום שישי (מחר) מקבל שלש חודשי אינטרנט חינם ועוד המון הטבות ברעיון הקו הוא תשלום של 10 אגורות לכל היעדים ואינטרנט במהירות של 2.5 מגה ב39 שקל ....שווה לבדוק

• הוסף לסימניות
שוחחתי עם נטוויז'ן והם הציעו לי מבצע קצת שונה משלך ויותר משתלם,
לעניננו בענין התשתית אין הכוונה שתמיד לא ניתן לשוחח יחד עם לגלוש ואו לשלוח מייל , כוונתם אם את גולשת ושולחת מייל כבדד וכו' יתכן ויהיו רעשים בקו ולפעמים השיחה תנוותק.
בעלי נסיון המליצו לנו, תודה!

• הוסף לסימניות
מילי,

היחידים שמספקים קוי אינטרנט זה בזק או הוט.
שאר החברות מספקות רק את תוכן האינטרנט, לא את הקו.

בכולופן המידע נכון ללפני חודש.

• הוסף לסימניות
אביגדור,
התחלתי להבין, תודה.

• הוסף לסימניות
יש לי ואני מאוד מרוצה.
אני על מסלול של שקל ליום אם דברת באותו יום, וכלום אם לא דברת.
3000 דקות חינם בין הקווים הנייחים כולם, ובין נטויזן - ללא הגבלה!
שיחות ניידים קצת יקרות כחצי שקל לדקת שיחה.

הקו מעולה, ישנה אפשרות להגביר את הקול על ידי פניה לשירות. מה שעשיתי.
הקו לא מפריע בכלום לגלישה באינטרנט.

מחיר התקנת שלוחה אחת 159 ש"ח
מחיר התקנת 5 שלוחות 259 ש"ח

• הוסף לסימניות
למבצע הזה התכונתי
אתה מחובר דרכם גם לאינטרנט?מרוצה?
כמה גודל התיבה?

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת האם היה לך קו של בזק?
או שניידו לך אותו?

• הוסף לסימניות
מחכה לתגובה

• הוסף לסימניות
אביגדור, אז כנראה שהתחדש משהו בחודש האחרון...

• הוסף לסימניות
לא נראה לי,
אבל אם אתה אומר כנראה אתה יודע.

• הוסף לסימניות
אביגדור, יש תשובה על השאלה של grint ?

• הוסף לסימניות
לי היה קו של בזק וניידו ל 012 לא יודעת אם אתם מדברים על אותו דבר או לא. אבל זה מה שעשיתי
החסרון בזה,
לדוג' בהפסקת חשמל אין טלפון, והיה פעם גם תקלה באינטרנט אז גם אין טלפון
אבל פחות או יותר עובד מעולה.
מה שכן צריך להשאיר קו אינטרנטו אצל בזק, ותשתיות תלוי בהתחייבות לבזק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה