דרוש מידע נטסטיק - יש פיתרון?

• הוסף לסימניות
אני בדירה שכורה ואמרו לי לא כדאי לעשות ראוטר. מצד שני נטסטיק הבנתי שהוא לא יציב. (יהיה לי עדיף נטסטיק בכל מקרה אבל לא חשבון יציבות)
יש פיתרון אחר? מה עושים?

• הוסף לסימניות
א אין בעיה לעשות ראוטר בדירה שכורה זה סך הכל 50 שח דמי התקנה ואת הראוטר או ששוכרים או שקונים והוא עובר איתך לבית הבא
ב יש ראוטר סלולרי על חשמל תדיר, יציב מאוד אבל עדיין תלוי לחסדי הקליטה הסלולרית

• הוסף לסימניות
אני בדירה שכורה ואמרו לי לא כדאי לעשות ראוטר. מצד שני נטסטיק הבנתי שהוא לא יציב. (יהיה לי עדיף נטסטיק בכל מקרה אבל לא חשבון יציבות)
יש פיתרון אחר? מה עושים?
יש נטסטיק יציב.
לגבי חיבור קווי אם יש קו טלפון החיבור והניתוק פשוטים ולא זקוקים אף למתקין. (את הראוטר קונים לבד תמיד יוצא יותר כדאי גם אם מקבלים אותו חינם מהחברה - כי את העקיצה הם יעשו בניתוק)
בהפעלה של הראוטרים החדשים פשוט מכניסים את השם והססמא ששלחו מהספקית
לדוגמא:
חבילת מהירות הגלישה אליה הצטרפת היא 35 ש"ח - ספק בלבד 200 מגה נטפרי ב 35 ש"ח

ברשותך שם משתמש וסיסמא על מנת להשלים את תהליך ההתחברות לראוטר : וזהו
שם משתמשu*********<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
סיסמה******1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה