דרוש מידע נטסטיק - עזרה דחופה !!!

• הוסף לסימניות
יש לי סטיק של LTE 4G DYNAMODE
מישהו בטעות הסיר לי את התוכנה של הסטיק מחמחשב ועכשיו אני מחברת אותו ולא מתחבר ולא נותן לי את התוכנה שוב ...מה עושים ??????דחוף דחוף !!!

• הוסף לסימניות
לא זוכרת בדיוק....
תנסי אולי בתוך מחשב זה>קליק ימני על הנטסטיק>התקן.
מקווה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
אני לא מקבלת ב"מחשב שלי" כלום...
כאילו לא חיברתי למחשב שום דבר...

• הוסף לסימניות
בדרך כלל לא צריך להתקין שום דבר, כשקנית את הסטיק היית צריך להתקין משהו? בדרך כלל הוא מתקין את עצמו לבד, ואולי תנסה בדף הבית של החברה

• הוסף לסימניות
בכניסה הראשונה למחשב הייתה התקנה ופשוט מישהו בטעות הסיר את התכנה מהמחשב עכשיו כבר לא נותן לי אותה שוב .. ובלי התקנה כנראה שלא עובד ..
איך אני מתקינה שוב ???

• הוסף לסימניות
זה תוכנה או כתובת בדפדפן? (יש שני סוגים של חיבור)

• הוסף לסימניות
כתובת בדפדפן היה יותר קל...
בכל אופן נסו להסיר לגמרי את התוכנה (כשהסטיק מחובר) ולהפעיל את המחשב מחדש (כשהסטיק לא מחובר) ואח"F לחבר שוב את הסטיק

• הוסף לסימניות
התוכנה הוסרה לגמרי וגם אחרי הפעלה מחדש , פשוט לא קורה כלום .....
המחשב כאילו לא מגיב לסטיק
למרות שהסטיק כן מהבהב ונראה שפועל ..

• הוסף לסימניות
אם יש מישהו עם אותו נטסטיק (או דגם דומה של אותה חברה) שיעלה לפה את התוכנה של הנטסטיק (ואז יהיה אפשר להוריד אותו ולהתקין אותו)

• הוסף לסימניות
תודה אני אנסה
ואם יש מישהו יכול להעלות פה את התוכנה להתקנה
יעזור לי המון !!!

• הוסף לסימניות
יש לי סטיק של LTE 4G DYNAMODE
מישהו בטעות הסיר לי את התוכנה של הסטיק מחמחשב ועכשיו אני מחברת אותו ולא מתחבר ולא נותן לי את התוכנה שוב ...מה עושים ??????דחוף דחוף !!!
תנסו לראות אם התוכנה עדיין מותקנת במחשב דרך הסרת תוכניות בלוח הבקרה, אם כן תסירו אותה, ואז כשמחברים את הסטיק הוא אמור לתת להתקין שוב.
ועוד דבר- כדאי לנסות, לחבר את הסטיק ללא הסים.

• הוסף לסימניות
ניסיתי והמחשב פשוט לא מגיב .... למרות שהסטיק עובד ..
מה עושים ???:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
אולי ... יש מצב שתעלי פה את התוכנה להתקנה ???
המון תודה !!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור איך מעלים את ההתקנה של התוכנה????
please!!!! help !!!!!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהצלחתי להעלות, מה המייל שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה