נטסטיק שלי חומד לי לצון - מחובר ואין גלישה - בעיית DNS

• הוסף לסימניות
משהו מוזר ביותר.
עד היום הייתי מתחבר דרך WIFI שהנטסטיק היה משדר לי אל המחשב ממקומו בחוות השקעים.
כעת הדרך היחידה שלי להתחבר זה רק אם אני נועץ אותו במחשב בלבד
וגם זה עובד רק לאחר שאני משכיח ממנו את שם הרשת
באם אני מנסה להתחבר כבימים ימימה אני מקבל הודעה שאני מחובר וכאילו הכל בסדר אבל בפועל אין גלישה ואין חיבור בשום דפדפן וכן ברוב התוכנות (חוץ מתוכנה אחת שממשיכה לשדר עסקים כרגיל עם העלאות והורדות!!!)
מצ"ב צילום מסך שאני מקבל
וכן צילום מסך של אבחון בעיות רשת של הוינדוס.
משווע לעזרה איך אני פותר את הבעיה לפני שאני הולך לרכוש נטסטיק חדש...
ללא שם.png
ללא שם 1.png

• הוסף לסימניות
1. נסה לאפס את הסטיק, חפש את כפתור האיפוס = כפתור קטן שחור ללחיצה עם מחט, לחץ 10 שניות.
2. נסה לאפס את הגדרות הרשת במחשב, הגדרות> חיפוש 'איפוס רשת'

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
איפוס לסטיק לא מצאתי.
אבל באיפוס הרשת הבעיה נפתרה.
לא ידעתי על אפשרות כזו
תודה

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
נסה לאפס dns לברירת מחדל
בניתוב ‏‏
לוח הבקרה\‏‏רשת ואינטרנט\חיבורי רשת
בחר בפרוטוקולי אינטרנט שלא יהא דרך dns

• הוסף לסימניות
כבר כתבתי שהבעיה נפתרה ע"י איפוס רשת

• הוסף לסימניות
משהו מוזר ביותר.
עד היום הייתי מתחבר דרך WIFI שהנטסטיק היה משדר לי אל המחשב ממקומו בחוות השקעים.
כעת הדרך היחידה שלי להתחבר זה רק אם אני נועץ אותו במחשב בלבד
וגם זה עובד רק לאחר שאני משכיח ממנו את שם הרשת
באם אני מנסה להתחבר כבימים ימימה אני מקבל הודעה שאני מחובר וכאילו הכל בסדר אבל בפועל אין גלישה ואין חיבור בשום דפדפן וכן ברוב התוכנות (חוץ מתוכנה אחת שממשיכה לשדר עסקים כרגיל עם העלאות והורדות!!!)
מצ"ב צילום מסך שאני מקבל
וכן צילום מסך של אבחון בעיות רשת של הוינדוס.
משווע לעזרה איך אני פותר את הבעיה לפני שאני הולך לרכוש נטסטיק חדש... צפה בקובץ המצורף 558412 צפה בקובץ המצורף 558413

אצלי יש כמוהו רק שאצלי הוא בכלל לא מראה שהוא מחובר דרך WIFI אלא הוא בכלל לא מצליח להתחבר והוא כותב לי אחרי שאני מזין את קוד המפתח שאין אפשרות להתחבר לרשת זו ואני כתבתי את הסיסמה שכתובה על הסטיק וגם השתמשתי בה בעבר וגם איפסתי את הרשת וגם את הסטיק מה עושים?? תודה רבה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה