נטסטיק של HUAWEI שנעול

• הוסף לסימניות
קניתי נטסטיק של HUAWEI E8372
ואחרי שמתקינים אותו הוא כותב שהסטיק ננעל
האם יש מצב לשחרר את זה?

תודה מראש
מצורף תמונה מצילום מסך
נעילה סטיק.PNG

• הוסף לסימניות
תודה רבה
החסימה הוא שלב אחרי שמכניסים את הקוד
הוא כותב שנעול

• הוסף לסימניות
זה נראה שזה נעילה של הסים תבדקו אם הבעיה בו - אם יש לכם פלאפון מתאים לשים אותו לבדיקה אם עובד. או שתנסו להפעיל את הנטסטיק בלי הסים לראות אם הוא גם דורש קוד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה באמת עזר
אבל זה סים חדש של הוט
איך אני אמור להפעיל אותו
אין לי מכשיר לא כשר

• הוסף לסימניות
אחרי שהכנסתי חזרה את הסים הוא עוד פעם כתב שחתום
אני לא חושב שזה בעיה בסים כי הוא חדש
וזה כבר הסים השני במכשיר הזה
אולי הסטיק תקול ולא מתחבר?

• הוסף לסימניות
תודה רבה באמת עזר
אתה מתכוון שבלי הסים הוא לא מבקש קוד?
א"כ או שתחפש על הכרטיס של הסים את הקוד המתאים, אם אתה לא מוצא או שזה לא עובד או שכבר אין לך את הכרטיס תפנה לחברה.
הסים לא חובר לפני זה לאיזשהו מכשיר?
אפשרי שזה איזה קוד גישה של הנטסטיק לסים לא נראה לי תחפש אם אתה רואה על הנטסטיק איזה קוד מתאים.
שים לב שאם זה קוד של הסים יש לך נסיונות מוגבלים.

• הוסף לסימניות
לענ"ד נראה לי שעל הכרטיס של הסים [הגדול כשקונים אותו] יש שם קוד לשחרור הנעילה, תנסה לבדוק

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן לכתוב
תראו את התמונה כתוב שזה נעול

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן לכתוב
תראו את התמונה כתוב שזה נעול
הסים נעול וכמו שכתבתי מספר הנסיונות לקודים של סים מוגבלים, הבעיה שאתה כבר השתמשת בכולם ווא כותב שלא נותרו עוד נסיונות, תפנה לחברה יכול להיות שהם יכולים לאפס לך אותו מרחוק, אם לא תצטרך סים חדש.

• הוסף לסימניות
קרה לי כמה פעמים בנטסטיק זהה. משחק קצר עם הסים, להכניס להוציא וכאלה - פתר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
הסים נעול וכמו שכתבתי מספר הנסיונות לקודים של סים מוגבלים, הבעיה שאתה כבר השתמשת בכולם ווא כותב שלא נותרו עוד נסיונות, תפנה לחברה יכול להיות שהם יכולים לאפס לך אותו מרחוק, אם לא תצטרך סים חדש.
תודה
אבל הסים הוא חדש מהניילון
וזה כבר הסים השני אם אותו הבעיה

• הוסף לסימניות
לי זה נראה שהנטסטיק חסום לכרטיסי סים מסויימים (כמו שהיה לפני שנים שמכשירי הסלולר היו נעולים לרשת בה הם נקנו), תנסו לפנות למוכר של הנטסטיק שלכם.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול (במרחק שני מטר...)
איך אני יכולה לדעת כמה ג'יגה נשארה לי בסטיק?
{נראה לי שפתחו על זה אשכול...חפשתי ולא מצאתי...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה