דרוש מידע נטפריים? על איזה משווק או סוכן מבין משווקי נטפרי תמליצו??

• הוסף לסימניות
נטפריים?
על איזה משווק או סוכן מבין משווקי נטפרי תמליצו??.
אחד שנותן מחיר טוב עם אינטרנט מהיר ובלי תקלות והכי חשוב שירות טוב.....

אשמח אם תוכלו לעזור לי מניסיונכם!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לי יש את RL אינטרנט מאד מרוצה !
שירות מעולה
המספר0722132999

• הוסף לסימניות
נטפריים?
על איזה משווק או סוכן מבין משווקי נטפרי תמליצו??.
אחד שנותן מחיר טוב עם אינטרנט מהיר ובלי תקלות והכי חשוב שירות טוב.....

אשמח אם תוכלו לעזור לי מניסיונכם!!!!!!!!!!!!!!
קווי או סלולרי?
מאיפה בארץ?

• הוסף לסימניות
לי יש את RL אינטרנט מאד מרוצה !
שירות מעולה
המספר0722132999
גם ממליצה
והתחברתי אליהם דרך סוכן פרטי בערך ב100 ש"ח פחות, נהנתי מהשרות אצלו גם הרבה אחרי שקניתי!
המספר שלו- 0527631186 (לא זוכרת את השם)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי שרוצה מהיר ומידי אני הזמנתי אצל ישראל סים ונטסטיק [ענה לי תוך 2 דק' במייל וכן שלח לי עד הבית ] מס' טל' שלו- 0527118000 המייל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

• הוסף לסימניות
אני עם סים כשר גם כן, והקליטה מעולה של פרטנר, וכמובן למי שיש קליטה טובה של פרטנר באזור שלו זה מומלץ, ובקשר לשירות ב"ה לא הייתי צריך בכלל שירות עד כה, הכל עובד חלק לגמרי.

• הוסף לסימניות
אפשר לשמוע מה היתרונות של הזמנה מסוכן?
מאשר, להתנהל מול בזק + מול RL + לקנות ראוטר ?

באמת רוצה לדעת כי עכשיו גם אנחנו צריכים קו.

• הוסף לסימניות
אפשר לשמוע מה היתרונות של הזמנה מסוכן?
מאשר, להתנהל מול בזק + מול RL + לקנות ראוטר ?

באמת רוצה לדעת כי עכשיו גם אנחנו צריכים קו.
מבחינתי זה יתרון שאני מתנהל מול מישהו מאנ"ש שהוא יודע את הצרכים ויש לו את כל הסבלנות.
וכמובן שאין בזה תוספת מחיר.

• הוסף לסימניות
אני קניתי כבר מס' פעמים אצל זאב גרוסברגר (בני ברק)
0527638681 -שרות מצוין מחירים מצוינים!
ספק אני מחוברת ל 019 יש תמיכה (מענה אנושי) 24 שעות ביממה ובשבילי זה מצוין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה