דרוש מידע נטפרי - איך מתחברים?

• הוסף לסימניות
שלום
רוצה להתחבר לנטפרי בעקבות ההמלצות החמות שיש כאן

כמו"כ - יש דרך להתנתק מנתיב ללא תשלום?

• הוסף לסימניות
מה לגבי נתיב? למישהו יש תובנות?

• הוסף לסימניות
עברתי לנטפרי אתמול - בס"ד נראה שיש שם שירות מעולה.
אין שום תובנות לגבי נתיב - הייתי קורא לזה סחיטה בעבור ההסרה של התוכנה שלהם.
אא"כ תעשו למחשב פירמוט מחדש.

• הוסף לסימניות
אדוני היקר, להסיר את תוכנת וויפרי של נטפרי יעלה לך גם כן 100 שקל, זה רעיון מאוד פשוט למנוע מאנשים לבטל את ההגנה רק לכמה ימים.....

• הוסף לסימניות
זו סחיטה אבל אשלם בשמחה כדי לעזוב אותם

אדוני היקר, להסיר את תוכנת וויפרי של נטפרי יעלה לך גם כן 100 שקל, זה רעיון מאוד פשוט למנוע מאנשים לבטל את ההגנה רק לכמה ימים.....
זה לא לבטל הגנה, אלא לעבור חברה

• הוסף לסימניות
זה לא לבטל הגנה, אלא לעבור חברה
זה היינו הך, תשאלו את הבעלים של נטפרי ( @mat ) כמה אנשים ניסו לעבוד עליו ולקבל את ההסרה של וויפרי בחינם כשזה היה במטרה להתחבר לאינטרנט פתוח, זה דווקא רעיון מאוד חכם לקחת על זה כסף שאני מאוד מבין.

• הוסף לסימניות
זה היינו הך, תשאלו את הבעלים של נטפרי ( @mat ) כמה אנשים ניסו לעבוד עליו ולקבל את ההסרה של וויפרי בחינם כשזה היה במטרה להתחבר לאינטרנט פתוח, זה דווקא רעיון מאוד חכם לקחת על זה כסף שאני מאוד מבין.
סליחה, נתיב נותנים חסימה בלבד לאינטרנט חינם כמו שנטפרי נותנים?
לי לא ידוע דבר כזה.
אז אם נטפרי נותנים חסימה לאינט' חינם ורק אם תסיר אותה תצטרך לשלם 100 זה בהחלט מובן ואינו דומה למה שנתיב עושים, ללקוח ששילם להם חודשים/שנים ומבקש להפסיק את השירות.
וגם אני שכעת בנטפרי ומרוצה ומעריך אותם מאד על החלק הרוחני ועל החלק הגשמי - אם לקוח ששילם להם במשך תקופה על השירות וירצה להפסיק מכל סיבה, בין אם זה לעבור חברה ובין אם הוא 'חזר בשאלה' בר מינן ורוצה אינט' פרוץ והם יגבו כסף על ההסרה - אני קורא לזה סחיטה.

• הוסף לסימניות
יש תקנון ויש כללים.
כל עוד שזה התקנון מוסכם על לקוח מראש אז אין מושג של סחיטה.

השאלה מה עומד מראש מאחורי ההחלטה.
האם שיקול כלכלי-עסקי או שיקול רוחני.
בין שני החברות המוזכרות לעיל (נכון יותר עמותה וחברה), לכל אחד מהם מניע שיקול שונה מהנ"ל.
ואני יכול להוכיח את זה ברגע וחצי.
וזה מקומם.
אבל בסופו של דבר מותר להם.

• הוסף לסימניות
סליחה, נתיב נותנים חסימה בלבד לאינטרנט חינם כמו שנטפרי נותנים?
לי לא ידוע דבר כזה.
אז אם נטפרי נותנים חסימה לאינט' חינם ורק אם תסיר אותה תצטרך לשלם 100 זה בהחלט מובן ואינו דומה למה שנתיב עושים, ללקוח ששילם להם חודשים/שנים ומבקש להפסיק את השירות.
וגם אני שכעת בנטפרי ומרוצה ומעריך אותם מאד על החלק הרוחני ועל החלק הגשמי - אם לקוח ששילם להם במשך תקופה על השירות וירצה להפסיק מכל סיבה, בין אם זה לעבור חברה ובין אם הוא 'חזר בשאלה' בר מינן ורוצה אינט' פרוץ והם יגבו כסף על ההסרה - אני קורא לזה סחיטה.
אצל נתיב כל הסינון הוא דרך תוכנה שעל ההסרה שלה מדברים. אצל נטפרי הסינון לא מצריך התקנת שום תוכנה וניתן בכל רגע נתון להתנתק מהם ללא כל עלות. מי שרוצה תוספת הגנה יכול להחליט שהוא מתקין תוכנה שתחסום את המחשב שלו מרשתות שאינם בסינון של נטפרי וההתקנה על דעת (יש הצהרה ברורה לפני ההתקנה) שההסרה תעלה 100 ש"ח. התשלום הזה לא נועד לעשות רווחים, אלא הוא חלק משכבת ההגנה שהתוכנה מציעה. שהרי אם היה ניתן להסיר בלחיצץ כפתור אז התןעלת שלה פחותה בהרבה.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה לכל המתלוננים אז כמו שדיברו פה זה בעיניי בשתי החברות שכבה של תוספת הגנה (אולי חברה אחת גם נהנית יותר לעשות רווחים אבל זה לא אומר שזה לא תוספת הגנה).

דרך אגב ניתן לפנות לטכנאי מחשבים פרטי (יש גם כן כאלה בפורום לדוגמא @bris @עשרים ושתיים @פרסומון @דודכהן @יוסי מחשבים ועוד שאני מתנצל מראש שאני לא זכרתי כרגע) ולשלם להם שסירו לך את התוכנה במקום לנתיב.

• הוסף לסימניות
זה לא משנה איך נגדיר זאת
איכשהו בשירות לקוחות נתנו לי קוד הסרה כדי לבדוק בעיה אחרת במחשב, אם היא נובעת בגלל נתיב או לא
מה שאומר - שהסירו לי את התוכנה ללא עלות :)
welcome netfree! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה