דרוש מידע נטפרי אתרוג ורימון

בלתק חלקי...
נראה לי שאפשר לומר שההבדל בין הסינונים הוא שנטפרי זה לאברכים פרומערס, אתרוג זה חרדי עם ראש קצת יותר פתוח ורימון זה דתל...
ברור שאין שחור לבן אבל קחו את העיקרון :D
לגבי נטפרי, קחו בחשבון שהם לא יהיו הסינון הכי שמור אם הם לא יתנהגו כמו שהם מתנהגים...
זה כמו להגיד לקידישיק או מלאנג למכור במחירי אימפריית החסד.... יוריד את מה שהם.. :ROFLMAO:
אישית בנטפרי (בבית ובעסק) עוד לא נתקלתי בתמונות שסתם כך היו חסומות. תמיד היה עם סיבה. גם לי יש טענות (אתר מסויים של ספק, לצורך הענין, שלא נפתח תקין - הם טוענים שלא זיהו חסימה, אבל בכל סינון אחר או ללא, האתתר פשוט נפתח אחרת עם דברים כמו הכנסת פרטי התחברות שלא מופיעים כשאני על נטפרי), אבל בסופו של דבר מי שרוצה רמת סינון כזו - לוקח גם דברים כאלו בחשבון...

בגדול אין סיבה לדבר ככה על אתרוג אני ממש נהנה מהחסימה שלהם ופירצות יש להם לא יותר מנטפרי השירות לקוחות בצ'אט קצת מעמבן אבל חמש עשר דקות והם עונים מה גם ששם אתה יכול לשלוט על מה אתה רוצה לראות ומה לא דרך האזור האישי בצורה מאוד רחבה וכמו שאמרו נטפרי חוסם המון המון סתם
אתה אומר שלאתרוג יש פרצות לא פחות מנטפרי אבל בנטפרי אין פרצות!
כמו שנאמר כאן לדוג" באתרוג אפשר ליצור שירים בגימיני ולהוריד וכן אפשר שיר על כל נושא גם עם קול של אישה וכמו"כ בשיחה רגילה עם בינה נטפרי מסנן לעומת אתרוג שלא ראיתי שום סינון על בינה

סיבכתם אותי לגמרי...o_O
יש לי על המחשב נטפרי ומרוצה.
אבל אני רוצה לטאבלט משהו טיפה יותר פתוח בשביל קבוצות וסטטוסים בוואצאפ (בלי ערוצים)
יש משהו כזה?
אולי זה נושא אחר סינונים לטאבלט, אבל אולי בכלל טאבלט עם סינון מובנה כמו הדרן וכו' יש למישהו ומרוצה?
אשמח מאד לעזרה- חייבת לעבודה
בהדרן יש אפשרות עם בקשה לסטטוסים גם כן

כמו שנאמר כאן לדוג" באתרוג אפשר ליצור שירים בגימיני ולהוריד וכן אפשר שיר על כל נושא גם עם קול של אישה וכמו"כ בשיחה רגילה עם בינה נטפרי מסנן לעומת אתרוג שלא ראיתי שום סינון על בינה
בהחלט קיים סינון של אתרוג על שיחות רגילות עם בינה (ידוע לי על ג'מיני ו GPT), אומנם הרבה פחות מנטפרי ובצורה שהרבה יותר מאפשרת ניהול שיחה בצורה נורמלית (לדעתי, כשאני הייתי בנטפרי זה היה בלתי אפשרי פשוט, שיחות על תכנות, קוד- נטפרי לא מרשה..... בנוסף לכך שלא הייתה היסטוריית שיחות בג'מיני בשלב מסויים מה שמאוד הקשה על ההתנהלות) אבל א"א לומר שלא קיים בכלל סינון, הסינון שלהם הוא בצורה של הוספת prompt לכל תחילת הודעה, ניתן אפילו לראותו לעיתים (הוא לפעמים זולג למשתמש לאחר שליחת ההודעה)

אני יודע מניסיון שנטפרי חוסם הרבה דברים גם מה שלא צריך לחסום אבל לא פותח בכלל דברים לא מתאימים ואתרוג חוסמים דברים סתם ודברים לא מתאימים הוא פותחלפעמים שלחתי לא תמונות של נשים(לא צנועות) לבדיקה והחזיר לי תשובה שהוא בדק והכל בסדר והשאיר פתוח

אתה אומר שלאתרוג יש פרצות לא פחות מנטפרי אבל בנטפרי אין פרצות!
זה ממש לא נכון.
אתרוג מסנן את הבינה גם בהתכתבות כך שעל דברים לא רצויים אין אפשרות לדבר.
ולנטפרי ישפירצות שלא אמנה אותן אפשר לפנות באישי זה פירצות שהם לא מצליחים לטפל בהם, עם תמונות פרוצות וכו' ברימון מעולם לא נתקלתי בתמונות פרוצות ממש אפילו פעם אחת הפירצות שלהם זה אחת לחודשיים תמונה של אשה אך לבושה .
שיר בקול של אשה לא ניסתי אך שירים על .. אין אפשרות וגם בכל תוכנת ניגון פשוטה בלי אינטרנט אפשר לקחת שיר עם קול של גבר ולעשות לו קול דק של אשה ולהיפך

כותבת מהחשבון של בעלי-
דיסקליימר- אני חרדית קצת פתוחה :)
אני עם אתרוג 6 שנים. (תשתית)
לפני הייתי עם נטפרי והיה בלתי אפשרי עם לימודים באוניברסיטה הפתוחה.
יש אתרוג של לפני ההתחברות לוועדת הרבנים ב"ב ויש אחרי.
לפני היה קצת פשלות בסינון תמונות, (לא פריצות אמיתית שבשבילה חייב חסימה...)
אחרי הם ממש החמירו נהלים בצורה שלקח לי זמן להתרגל, גם בסינון מילות חיפוש וגם בחסימת תמונות, אבל הסבירו לי שיש מרחב נשים שבאמת הקל קצת.

אינטרנט עם ילדים- אני לא אתן לילדי בע"ה לשבת בכלל על מחשב עם אפשרות חיבור לאינטרנט, רק מי שחייבת ללימודי תעודה בגיל 18+. וגם זה אקנה בע"ה סטיק של נטפרי עם הגימייל והחבילת גלישה הבסיסית וחסימה על הwifi של נטפרי. כך חונכתי בבית הורי וכך מתכננת להמשיך בע"ה - יש מחשב של עבודה של אמא ויש מחשב של ילדים עם סיסמא שרק אמא יודעת...

נערך לאחרונה ב:
ברימון מעולם לא נתקלתי בתמונות פרוצות ממש אפילו פעם אחת הפירצות שלהם זה אחת לחודשיים תמונה של אשה אך לבושה .
ברימון נתקלתי כל הזמן בתמונות ובסרטונים פרוצים ממש ועוד כל מיני דברים שלא אמורים להיות פתוחים בסינון חרדי ורימון באמת מיועד לציבור הדת"ל

אם באמת הם ללא מטרות רווח אז גם יעניין אותם שאנשים יעברו בגללם לסינונים פחות טובים
אולי המטרה העיקרית של נטפרי היא לא רווח והם רק רוצים לעשות חסד ולחנך את הדור אבל כידוע, מחסד לא מפסידים...

ברימון מעולם לא נתקלתי בתמונות פרוצות ממש אפילו פעם אחת הפירצות שלהם זה אחת לחודשיים תמונה של אשה אך לבושה .
שיר בקול של אשה לא ניסתי אך שירים על .. אין אפשרות וגם בכל תוכנת ניגון פשוטה בלי אינטרנט אפשר לקחת שיר עם קול של גבר ולעשות לו קול דק של אשה ולהיפך
זה בערך 5 פעמים ביום [אני מדבר על אתרוג] ואין אפי אפשרות דיווח או ריענון תמונות
לגבי הבינה באתרוג זה תלוי כמה אתה מושך אותו בלשונו וד"ל

ולנטפרי ישפירצות שלא אמנה אותן אפשר לפנות באישי זה פירצות שהם לא מצליחים לטפל בהם, עם תמונות פרוצות וכו'
זה מאוד מוזר שאני עובד במשרד של כמה עובדים וגם כבר דיברתי עם כמה חברים אודות זה ולאף אחד עדיין לא היה פירצות בנטפרי יכול להיות שמי שאכן רוצה מגיע לא יודע אני מתמש במחשב הרבה שעות ביום ולכל מיני אתרים ואף פעם עדיין לא היה לי אפילו משהו בדומה לדומה בנטפרי אף לא בערך

זה מאוד מוזר שאני עובד במשרד של כמה עובדים וגם כבר דיברתי עם כמה חברים אודות זה ולאף אחד עדיין לא היה פירצות בנטפרי יכול להיות שמי שאכן רוצה מגיע לא יודע אני מתמש במחשב הרבה שעות ביום ולכל מיני אתרים ואף פעם עדיין לא היה לי אפילו משהו בדומה לדומה בנטפרי אף לא בערך
אין שום סיכוי לפריצות בנטפרי
אלא עם זה מגיע מדיסק אונקי או קובץ שמישהו שלח לך במייל ואז זה בעיה שלך

אפשר לפרוץ את נטפרי.
בתחילת הבינה המלאכותית שהיא עדיין לא הייתה בפיקוח
הGPT הראה לי דרך מאד ברורה איך לעשות את זה...

אפשר לפרוץ את נטפרי.
בתחילת הבינה המלאכותית שהיא עדיין לא הייתה בפיקוח
הGPT הראה לי דרך מאד ברורה איך לעשות את זה...
האשמה חמורה.
זה לא אמור להיות אפשרי
במסגרת האינטרנט הפתוח.
(שלא בצ'אטים דרייבים וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת