נטפרי בחו''ל (בלגיה) איך אפשר לעשות

• הוסף לסימניות
אני מעוניין בסינון כשר איך אני יכול לעשות זאת ואיזה סינון בצורה הכי פשוטה

• הוסף לסימניות
תתקשרו לספק שלהם (אר-אל) ותשאלו
נראה לי אפשר עם VPN.

• הוסף לסימניות
אפשר עם VPN אבל תשימו לב שזה סינון רק על המכשיר ולא על הקו

• הוסף לסימניות
אין בעיה הבנתי שאפשר עם VPN
אבל איך אני עושה זאת
וכן אני יודע שזה רק יהיה על המכשיר

• הוסף לסימניות
אין בעיה הבנתי שאפשר עם VPN
אבל איך אני עושה זאת,
וכן אני יודע שזה רק יהיה על המכשיר
אז כך, ישנה אפשרות של vpn של נטפרי עם תשלום של 20 שח לחודש ומה שצריך זה לפנות דרך הפניות בתוך המשתמש של נטפרי (גם ללא משתמש יוצרים אותו בחינם) זה כמובן לא ניתן לכל אחד אלא רק למי שלא יכול לעשות סינון וכאן אי אפשר כי אתם לא מהארץ
לאחר מכן מתקינים וייפרי וגולשים דרכו עם אינטרנט רגיל
כך לא ניתן לגלוש דרך אינטרנט בעייתי אלא רק דרך נטפרי
אם לא הובנתי או שצריך עזרה אשמח לעזור

• הוסף לסימניות
אז כך, ישנה אפשרות של vpn של נטפרי עם תשלום של 20 שח לחודש ומה שצריך זה לפנות דרך הפניות בתוך המשתמש של נטפרי (גם ללא משתמש יוצרים אותו בחינם) זה כמובן לא ניתן לכל אחד אלא רק למי שלא יכול לעשות סינון וכאן אי אפשר כי אתם לא מהארץ
לאחר מכן מתקינים וייפרי וגולשים דרכו עם אינטרנט רגיל
כך לא ניתן לגלוש דרך אינטרנט בעייתי אלא רק דרך נטפרי
אם לא הובנתי או שצריך עזרה אשמח לעזור
אז אני צריך לפתוח פניה לנטפרי ולומר להם שאני רוצה את הסינון שלהם בחו''ל ?

• הוסף לסימניות
שלום גם אני צריך נטפרי בחו"ל....
פניתי אליהם והם כתבו לי שיש להם תוכנה שמאפשרת גלישה על רשת לא מסוננת....
לא ממש הבנתי מה התכוונו,
מלבד זאת הם בעצם עושים לי הכל או שחוץ מזה אני צריך לקנות חבילת גלישה מספק אינטרנט?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בהחלט צריך לקנות חבילת גלישה, השירות של נטפרי זה רק הסינון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה