Google Sheets נטפרי וסקריפטים מסתדרים או לא?

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשמור סקריפט ולא מצליח בשום אופן
אני ממש לא יודע להתעסק עם זה
נעזרתי ב GPT ובקלוד
בשניהם העסק נתקע
אני מתחיל לחשוב שאולי הבעיה היא בנטפרי
מישהו מכיר דבר כזה?

• הוסף לסימניות
כן.
תשלח להם פניה עם הקלטת תעבורה יבדקו ויפתחו

• הוסף לסימניות
כל סקריפט שמעורב בתוכו דרייב / צ'אט או משהו שיכול לשאת בתוכו סיכון לשיתוף תכנים לא ראויים וכד',
נדרש לפתיחת הסקריפט.
לכן זה מייגע כ"כ לעבוד עם סקריפטים למסונני נטפרי.

• הוסף לסימניות
נכון

כל שינוי בסקריפט דורש פנייה לנטפרי לפתיחה. ולכן זה כמעט לא אפשרי לעבוד עם זה..

במקום זה תנסו להשתמש עם ווהבוקים וכדו'

• הוסף לסימניות
אגב, היה לי את זה גם בפעם הראשונה שניסיתי לשמור פונקציה בlambda AWS, כל הזמן עלתה שגיאה שלא נתנה.
איכשהו בהארת שמים פלאית תפסתי שייתכן וזה קשור לנטפרי, ואכן, אבל הפעם סתם בגלל באג ולא בגלל מדיניות של נטפרי.
מאז לא נרשמו בעיות מיוחדות, והמסקנה היא שכל תופעת כשל באינטרנט - כדאי לבדוק האם קשור לנטפרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה