- הוסף לסימניות
זה קורה לפעמים כשהרובוט מזהה מילים שמסומנות אצלו כלא מתאימות
(לפעמים זה קורה מטעוות הקלדה)
אבל האשכול הזה ספציפית פתוח בנטפרי,
אני עם נטפרי ולא חסום לי, אין לי עניין לשקר@התותח מאמזון היא צודקת?
הו ברור,אני עם נטפרי ולא חסום לי, אין לי עניין לשקר
גם לי חסום בנטפרי.
מוזר מאד. איך יכול להיות?אבל האשכול הזה ספציפית פתוח בנטפרי.
לי זה פתוח בנטפרי מוזר...
אבל @הודיה לוי. סודות מן החדר חסום
כל האשכול?! כי אמרו לי שהפרק האחרון נחסם בנטפרי והעליתי צילומי מסך.גם לי נטפרי התחיל פתאום לחסום את האשכול של @הודיה לוי. סודות מן החדר
גם לי חסום, איזה מעניין...
סודות מן החדר?גם לי חסום
כןכל האשכול?! כי אמרו לי שהפרק האחרון נחסם בנטפרי והעליתי צילומי מסך.
נכון, והספקתי לקרוא אותו, אבל יום אח"כ נחסם האשכול כולוכל האשכול?! כי אמרו לי שהפרק האחרון נחסם בנטפרי והעליתי צילומי מסך.
הכל חסוםכל האשכול?! כי אמרו לי שהפרק האחרון נחסם בנטפרי והעליתי צילומי מסך.
אולי יעשו החסידים חסד גם עמדי, וישאלו את נטפרי על הסיפור שלי?הכל חסום
אחרי הפרק האחרון נחסם כל האשכול
פניתי לנטפרי נראה מה יענו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: HennyS1 //