התייעצות נטפרי חוסמים.......

• הוסף לסימניות
אני עד לפני תקופה הייתי בחברת סינון אחרת.
ועכשיו אני נטפרי.
אני הייתי מקשיבה לפודקאסטים עסקיים ויוטיוב בנושא העסק.
ונטפרי לא מאשרים לי את האתרים הנ"ל.
אני מחפשת רעיונות איך להתגבר על הבעיה.
1. יוטיוב - יש מישהו שיכול להוריד לי כל חודש כמה סירטונים? כמה מקובל לשלם על זה? איך לתמחר וכו'.
2. פודקאסטים לרוב א"א להוריד. זה גם באנגלית ובצרפתית וכו' אז איך אני יכולה להתגבר על העניין?

ולא אל תציעו לי לחזור לחברה ההיא כי:
1. תמיד הייתי נטפרי ורק לתקופה קצרה (של כמה חודשים בלבד.) הייתי חברת סינון שונה, ומיד כשיכולתי החזרתי את הנטפרי. - אני מעוניינת לעבוד לפי ההלכות של הרב וואזנר.
2. הסירטונים שם הם תכנים עסקיים נטו. וגבר מוסר אותם, אז לכאורה אין בעיה רק שנטפרי לא פותחים פודקאסטים ממקור לא חרדי כי אין להם את האפשרות לסנן את המילים הלא מתאימות.

נראה אותך כותבת לי פתרון שיצא מהקופסא!
קדימה!!

• הוסף לסימניות
ולא אל תציעו לי לחזור לחברה ההיא כי:
1. תמיד הייתי נטפרי ורק לתקופה קצרה (של כמה חודשים בלבד.) הייתי חברת סינון שונה, ומיד כשיכולתי החזרתי את הנטפרי. - אני מעוניינת לעבוד לפי ההלכות של הרב וואזנר.
קודם כל - כל הכבוד !!
חזק ואמץ!!!

• הוסף לסימניות
אני עד לפני תקופה הייתי בחברת סינון אחרת.
ועכשיו אני נטפרי.
אני הייתי מקשיבה לפודקאסטים עסקיים ויוטיוב בנושא העסק.
ונטפרי לא מאשרים לי את האתרים הנ"ל.
אני מחפשת רעיונות איך להתגבר על הבעיה.
1. יוטיוב - יש מישהו שיכול להוריד לי כל חודש כמה סירטונים? כמה מקובל לשלם על זה? איך לתמחר וכו'.
לא חושב שיש בזה משהו ש"מקובל", זה תלוי כמה מוכנים לשלם ואם תמצאו מישהו שיסכים בסכום הזה
2. פודקאסטים לרוב א"א להוריד. זה גם באנגלית ובצרפתית וכו' אז איך אני יכולה להתגבר על העניין?
הרבה פעמים אפשר להוריד פודקאסטים, מניסיון אישי
גם כשנראה שאי אפשר...

נראה אותך כותבת לי פתרון שיצא מהקופסא!
קדימה!!
יש לי איזה רעיון לפיתרון כלשהו, אבל לא אכתוב אותו כאן מסיבות מובנות.
אפשר לפנות אלי באישי
zlalit111 בג'ימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

ככל הנראה כבר היה על זה דיון אבל אני לא מוצאת
אני מאוד מתוסכלת מכך שפתאום לא נפתח לי תמונות בצ'אט בכלל
אפילו לכתוב דברים שקשורים לדת אסור (בית מקדש. בית כנסת וכו')
בעבודה יש לי אינטרנט לא חסום ואני כותבת משם דברים וזה מייצר לי תמונות כמו שאני מבקשת
אבל יש לי מעט מאוד זמן וזה לא אפשרי להסתמך על מה שיש בעבודה כי תמיד צריך לתקן
ככה שמצד אחד אני רוצה להשתמש בו מצד שני לא בא לי להיות תלותית באינטרנט רגיל שיש בעבודה גם מבחינת זמן ונגישות וגם זה שזה לא חסום למרות שאני לא משתמשת בו לדברים אחרים.
מרגישה תסכול נורא כבר כמה ימים כאילו שחבל בכלל שהתחלתי עם זה וגיליתי את זה כי אחרי שטועמים קשה להיגמל
גם ככה קשה לי מול מחשב אז לפחות אני רוצה להוציא מזה את המיטב שאני יכולה כדי שזה יהיה שווה את זה ולהתפתח
אבל החסימה קשה מאוד ומאז שיש לי נטפרי במחשב כבר כמה שנים אני כמעט לא עוסקת בגרפיקה
(קרה לי שהייתי צריכה קובץ מסוים תלת מימד של פרח וזה חסם לי.. הייתי צריכה לנסוע במיוחד למקום אחר שעה נסיעה בשביל להוריד ממחשב אחר את הפרח ואז להעביר למחשב שלי. סיפור אמיתי)
איך אפשר לא להרגיש מוגבלת כשזה המצב?
מרגישה שאני כבר מחכה ליום הזה שה' יזמן לי פרנסה אחרת ולא להזדקק למחשב
מי שיש לו מה לחזק אני אשמח מאוד. ומי שרק רוצה להגיב בצורה ביקורתית בבקשה שיחסוך כי לא קל לי להתמודד עם זה
  • שכוייח!
Reactions: שרי שיצר1 //
0 תגובות
סליחה מראש על האריכות.

לאחרונה התוודעתי לחדר מחשב בשכונתינו.
במשך היום יוצאים ובאים אברכים לרוב, כל אחד לעיסוקו ועניניו.

בתחילה לא ידעתי מה בדיוק קורה שם במקום רק שאברכים נכנסים, לא ענין אותי ולא חקרתי. (כלומר לא הייתי מודע בכלל שיש מציאות כזו של חדר מחשב עם אינטרנט, וכל הרוצה ליטול יבוא ויטול..)

עם הזמן, (ואחרי שכבר התפקחתי בנידון ובמטרה לשמה הוקם המקום) ועם התפתחות השכונה וצביונה קלטתי שגם ילדים (אפי' טרום בר מצווה) נכנסים שמה..

ואז הורמה הגבה 🤨

מה יש לילדים לחפש שם?
איך הם יודעים את הקוד של הכניסה בכלל??
מי מאשר להם?

וכך התמיהה נשארה חתומה בלבי.

ערב אחד אני מקבל טלפון מגברת אחת ושאלה בפיה - מה אתה רוצה?
אני: סליחה מז'תומרת? מי את? מה את רוצה?
היא: נו, ברצינות.. אתה משגע אותי ואתה שואל מי אני??
בקיצור מתנהל ככה דיון ביננו עד שהיא קולטת שבאמת אין לי שיג ושיח בנושא.
ואז הוטלה הפצצה..

והבנתי שמאן דהו (ילד, כן?) משתמש בטלפון שלי כאות הזדהות ושולח להנהלה כנראה, בקשות והטרלות שונות וזה בעצם חתום על שמי..

בדקנו וגיששנו עד שנודעו עוד כמה ענינים לא נעימים שקרו.

היא הבטיחה שהמקום מסונן עם נטפרי ואין לילדים לאן לגלוש גם אם ירצו..
ויותר לא יאשרו לילדים ללא טלפון הסכמה מההורים.

אבל אני לכשעצמי לא הבנתי ותמהתי -
~ האם רבני השכונות וגדו"י מודעים לבעיה הזו?
~ האם לא מאוד חשוב, ויש צורך ממשי למנוע בדרכים שונות מילדים ונערים להכנס שמה?
~ אתם נתקלתם בתופעה כזו שילדים משוטטים שם וצופים במשחקי מרוץ מכוניות ומי יודע מה עוד?

יום אחד החלטתי להכנס לראות במו עיניי מה הולך שם, ואברך שהיה שם אמר לי שיש מקום בעיר סמוך מאוד לשכונות החרדיות עם חדרי מחשב פתוחים לציבור הרחב (לא החרדי כמובן..) ושם האינטרנט פתוח חופשי על הבר.. כמו שאומרים.

שומו שמים!!
מקווה מאוד שילדים ובחורים לא מכירים את המקום הזה.

ויתרה מכך, בשבוע האחרון נודע לי שאברכים לוקחים מאותם ילדים מזומן ומשלמים באשראי ופותחים להם..

הורים יקרים!!
אתם מודעים לזה?
זה מפריע לכם?
או שאני נסחף מידי...?!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה