נטפרי חיבור VPN

• הוסף לסימניות
א. תחשבו שהתוכנה עולה 50 שקל (וזה זול) ונטפרי עושה עמנו חסד ואינה גובה עליה תשלום בהתחלה אלא בסוף.
ב. מזעקת ה"הצילווו" בכותרת הייתי בטוח שהכוונה ההיפך-שזה נפתח יותר מידי בקלות.(ממבט אישי)

• הוסף לסימניות
צריך לחשוב אם הכלל הזה של הקנס מועיל למקרים שיש מעסיק חילוני... האם הוא ימשיך להעסיק חרדים?
ממה שאני ראיתי בעבודתי, מי שרוצה לחשוב רע על חרדית יחשוב גם עם העובדת תבוא עם שלל מתנות ופינוקים למשרד. ומי שרוצה לחשוב טוב ולהתייחס יפה יעשה זאת בכל מחיר, אפילו יתאים את עצמו.
סליחה על הביטוי אבל כל הדיון הזה טיפה מוגזם.

במקרה של עזיבה, ונניח באה עובדת חילונית אחריה וצריכה פרוץ, לא חושבת שאחרי שנים של משכורות, חופשות, ח. לידה ואולי גם פיצויים שהבוס משלם- יכאב לו כל כך בכיס עוד 200-50 ש"ח. מזה הוא לא יפשוט רגל.
לא נאה לו הטירחה? שלא יעסיק חרדים.
את מתביישת להטריח, מתנצלת על חרדיותך ועקרונותיך? אל.

הקנס עזיבה הוא רצוי וחיוני. על עקרונות משלמים לפעמים.
חבל להכפיש מהלך שנועד לסייע לקהל שלם, ועמותה שעושה כ"כ הרבה למענכם ובטיחותכם בתשלום סמלי- רק בגלל מקרים נדירים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קצת לא ברור הקשר ל"מה יאמרו החילונים על החרדים"
הרי באמת שא"א להכריח אדם חילוני להתקין 'נטפרי' על המחשב, ומשכך ברור שכאשה עוזבת את מקום עבודתה עליה לשלם את הקנס גדול ככל שיהיה ולהסיר את התוכנה הזדונית (לשיטת החילוני) מהמחשב.
כמובן שאם המעסיק ידע מראש שההתקנה של התוכנה כרוכה בתשלום כדי להסירה אין לו על מה להתלונן

• הוסף לסימניות
חברה עסקית? מסחטת כסף? הצחקת!!
בא נחשוב ביחד ביזנס'
נטפרי יכולים מחר בבוקר להעלות את המחיר מ15 ל30, פי 2, ולא יהיה להם שום לקוח שיעזוב כי עדיין הם יהיו הכי זולים בשוק!!
ממש לא רוצה להיכנס למהות הוויכוח. אני רק חייב להבהיר את הפייק שבעניין.

בד"כ אני לא נוהג לעשות חשבונות של חברות גדולות עמותות וכדו' כי אין לי באמת מושג כמה ההוצאות וכמה ההכנסות ויש בזה המון פרטים שאני לא מתיימר לחשבן, אם החברה ריווחית או לא, אך כיוון שכתבת ככ בזעזוע ובטח כמעט נפלת מהכסא בגלל ה15 שח אז היתי רוצה שתשב בנוח...

נטפרי לא עולה 15 ש"ח!! זו פשוט הונאה! ואני מתכוון לזה, שזה גם לא ההוצאה שלכם היחידה על נטפרי וגם לא ההכנסה היחידה של נטפרי!! שמתם לב שחבילה של 50 ג'יגה ב019 לד' עולה 50 ש"ח?? למה בלי סינון זה עולה 29.9?? אז הנה קיבלת עוד 20 ל15. וזה עוד בלי לחשבן את ההסכמים עם החברות האלו שהרי נטפרי לא מרוויחים רק את ה20 שח הבדל אלא גם את זה שהם הכי זולים בנטפרי מה שאומר לפחות עוד 5 שח על כל חבילה בחודש!!! וזה בלי לפתוח את נושא הקליטה המזעזעת של 019 (כן, בלי קשר למרחק מהאנטנה!!). ואם אנחנו מסתכלים על עוד חברות כמו פרטנר וסלקום שם ההפרשים עוד יותר גדולים...

• הוסף לסימניות

בד"כ אני לא נוהג לעשות חשבונות של חברות גדולות עמותות וכדו' כי אין לי באמת מושג כמה ההוצאות וכמה ההכנסות ויש בזה המון פרטים שאני לא מתיימר לחשבן, אם החברה ריווחית או לא, אך כיוון שכתבת ככ בזעזוע ובטח כמעט נפלת מהכסא בגלל ה15 שח אז היתי רוצה שתשב בנוח...

נטפרי לא עולה 15 ש"ח!! זו פשוט הונאה! ואני מתכוון לזה, שזה גם לא ההוצאה שלכם היחידה על נטפרי וגם לא ההכנסה היחידה של נטפרי!! שמתם לב שחבילה של 50 ג'יגה ב019 לד' עולה 50 ש"ח?? למה בלי סינון זה עולה 29.9?? אז הנה קיבלת עוד 20 ל15. וזה עוד בלי לחשבן את ההסכמים עם החברות האלו שהרי נטפרי לא מרוויחים רק את ה20 שח הבדל אלא גם את זה שהם הכי זולים בנטפרי מה שאומר לפחות עוד 5 שח על כל חבילה בחודש!!! וזה בלי לפתוח את נושא הקליטה המזעזעת של 019 (כן, בלי קשר למרחק מהאנטנה!!). ואם אנחנו מסתכלים על עוד חברות כמו פרטנר וסלקום שם ההפרשים עוד יותר גדולים...
כל זה לא קשור לנטפרי אלא לספקים. אתה מוזמן לתבוע אותם.

• הוסף לסימניות
אני דווקא לא הייתי רוצה שהקנס יבוטל
זאת ההגנה שלנו
וברור שאנחנו משלמים יותר בשביל סינון, מתוך בחירה כמובן.

אגב -
רוב מקומות העבודות (הייטק/חברות גדולות) מפרמטים את המחשב בכל מקרה לאחר עזיבה אז אפשר להשאיר את התוכנה הם כבר יסתדרו..

ונקודה נוספת לגבי הוט מובייל (019) שהרבה לא יודעים -
יש להם אפשרות להגדיר את הגלישה על אנטנות של אורנג או פלאפון, הדיפולט הוא אורנג.
אני הייתי על אורנג והיו לי הרבה ניתוקים עד שנציג הציע שיעביר אותי לפלאפון ומאז הגלישה זרמה והמהירות השתפרה פלאים!
@eli001

• הוסף לסימניות

נטפרי לא עולה 15 ש"ח!! זו פשוט הונאה! ואני מתכוון לזה, שזה גם לא ההוצאה שלכם היחידה על נטפרי וגם לא ההכנסה היחידה של נטפרי!! שמתם לב שחבילה של 50 ג'יגה ב019 לד' עולה 50 ש"ח?? למה בלי סינון זה עולה 29.9?? אז הנה קיבלת עוד 20 ל15. וזה עוד בלי לחשבן את ההסכמים עם החברות האלו שהרי נטפרי לא מרוויחים רק את ה20 שח הבדל אלא גם את זה שהם הכי זולים בנטפרי מה שאומר לפחות עוד 5 שח על כל חבילה בחודש!!! וזה בלי לפתוח את נושא הקליטה המזעזעת של 019 (כן, בלי קשר למרחק מהאנטנה!!). ואם אנחנו מסתכלים על עוד חברות כמו פרטנר וסלקום שם ההפרשים עוד יותר גדולים
אף אחד לא אמר שאין להם הוצאות ,
אבל בהקשר לטענה שזו חברה עסקית, שזה מסחטת כספים ... באתי להוכיח שזה הבלים ורעות רוח
שוב, לא ענית על השאלה למה הם לוקחים רק 15 לחודש ? ולמה זה מחושב יחסית לפי שימוש?
למה לא להרוויח יותר???
אגב, באינטרנט קווי (מה שיש לי) אין שום הבדל במחיר בין 019 עם נטפרי ללא נטפרי
דיברת על איטיות של 019? תעבור לקווי יעבוד לך מעולה!!

• הוסף לסימניות
גם אני ב019 סבלתי מבעיות בקליטה ימים שלמים!!!
לאחר כמה תלונות העבירו אותי לרשת של פלאפון ומאז הכל סבבה...

• הוסף לסימניות
@mat יישר כח על המפעל הנהדר.
אפשר לשאול מדוע איש את רעהו פתוח בנטפרי? קשה לומר שהוא לא רשת חברתית...
אפשר לשאול את זה גם על חכמת למה נראה שזה הרבה יותר מרשת חברתית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש לא...
סליחה מאד, נטפרי זה חברה עסקית ומי שמה לאיש להחליט על רמת הדתיות שלי?
זו סתם מסחטת כסף כביכול בשם ערכים...
ולמה אין סיבה לוותר ע"ז? אולי אני צריך אתרוג או כל חסימה אחרת?
זה עמותה, לא?

• הוסף לסימניות
זה עמותה, לא?
תגלול, דובר....
נכתב ע"י eli001:

נטפרי לא עולה 15 ש"ח!! זו פשוט הונאה! ואני מתכוון לזה, שזה גם לא ההוצאה שלכם היחידה על נטפרי וגם לא ההכנסה היחידה של נטפרי!! שמתם לב שחבילה של 50 ג'יגה ב019 לד' עולה 50 ש"ח?? למה בלי סינון זה עולה 29.9?? אז הנה קיבלת עוד 20 ל15. וזה עוד בלי לחשבן את ההסכמים עם החברות האלו שהרי נטפרי לא מרוויחים רק את ה20 שח הבדל אלא גם את זה שהם הכי זולים בנטפרי מה שאומר לפחות עוד 5 שח על כל חבילה בחודש!!! וזה בלי לפתוח את נושא הקליטה המזעזעת של 019 (כן, בלי קשר למרחק מהאנטנה!!). ואם אנחנו מסתכלים על עוד חברות כמו פרטנר וסלקום שם ההפרשים עוד יותר גדולים

• הוסף לסימניות
מה?
מה הקשר , לא הבנתי
יש אפשרות לספק של נטפרי , לא תוכנה.
סינון על הספק.
נכון, רק כתבת בהודעה ש-
חברות גדולות שיש להן תקן של אבטחת מידע לא נותנות להתקין תוכנות שיש להן ניטור על הרשת.
לכן חובה שישאר הפתרון של ספק של נטפרי בלי התקנת תוכנה כלשהיא על המחשב.
אז לא, אין ספק של נטפרי וכן צריך להתקין תכנה
המציאות שבכל מקרה הספק הוא לא של נטפרי, אלא סינון על המחשב (על הרשת אם תרצי) עם הספק של המעסיק, עם ניטור מלא על הספק
וזה לא 'בלי התקנת תוכנה כל שהיא', זה דורש את תעודת האבטחה שלהם.
בכל אופן, עדין לא הבנתי למה ניטור על סוג וספק הרשת צריך להציק למעסיק יותר מה-VPN הישן שמנטר בתוך הרשת עצמה (הם מסננים מלל בתוך צ'אטים אישיים וכן חתימת תמונה במיילים!)

• הוסף לסימניות
תעודת האבטחה שלהם
זה לא תוכנה ולכן אין בעיה להתקין אותה.

וממש לא הצלחתי להבין מה כתבת בהודעה.
אני מתחברת בבית עם ספק של נטפרי - יש הרבה חברות תקשורת וכו׳
וכשאני צריכה להתחבר ל vpn של העבודה - משתמשת בפתרון שכתתבתי למעלה.
כשאני במשרד - הספק של המשרד, ואז אני מתחברת על היום ל vpn - ושוב הפתרון שכתבתי למעלה.

מה שמפריע לחברות בגלל אבטחה- זו התקנה של תוכנות שמנטרות את הרשת במחשב, וספק על הרשת זו לא תוכנה.

ונקודה נוספת לגבי הוט מובייל (019) שהרבה לא יודעים -
יש להם אפשרות להגדיר את הגלישה על אנטנות של אורנג או פלאפון, הדיפולט הוא אורנג.
אני הייתי על אורנג והיו לי הרבה ניתוקים עד שנציג הציע שיעביר אותי לפלאפון ומאז הגלישה זרמה והמהירות השתפרה פלאים!
@eli001
ידוע... טוב.. אולי לא כ"כ, אבל אני ידעתי את זה.
עדיין קצת בעייתי כי אנשים (בעיקר אלה שצריכים את הקליטה בכמה מקומות, בבית, במשרד, בדרך, וכו') מעדיפים את מה שיושב על פרטנר כי כיסוי האנטנות שלהם טוב יותר מפלאפון ברוב המקרים.
אף אחד לא אמר שאין להם הוצאות ,
אבל בהקשר לטענה שזו חברה עסקית, שזה מסחטת כספים ... באתי להוכיח שזה הבלים ורעות רוח
שוב, לא ענית על השאלה למה הם לוקחים רק 15 לחודש ? ולמה זה מחושב יחסית לפי שימוש?
למה לא להרוויח יותר???
וזה בדיוק מה שבאתי לומר, שאת לא יכולה להוכיח שום דבר כי את לא מנהלת חברה בסגנון הזה!
ושוב, תקראי שוב מה שכתבתי, נראה שפיספסת משהו.
אגב, באינטרנט קווי (מה שיש לי) אין שום הבדל במחיר בין 019 עם נטפרי ללא נטפרי
דיברת על איטיות של 019? תעבור לקווי יעבוד לך מעולה!!
לא לגמרי מתמצא במחירונים של הקווי אבל גם שם נראה שלא מפסידים משהו...
(לא מדבר על עצמי, אני לא משתמש קבוע בנטפרי) לא לכל אחד הפתרון של קווי הוא ישים ישנם כאלה שצריכים בדרכים או גם במשרד, וישנם כאלה שאין להם אפשרות להתחבר כי הם לא גרים ב'בית'... וזה עוד לפני שדיברנו על מחירים....
בכל מקרה ההשוואה לא הייתה מול קווי אלא מול סלולרי אחרים.
ממש לא הצלחתי להבין מה כתבת בהודעה.
אני מתחברת בבית עם ספק של נטפרי - יש הרבה חברות תקשורת וכו׳

מה שמפריע לחברות בגלל אבטחה- זו התקנה של תוכנות שמנטרות את הרשת במחשב, וספק על הרשת זו לא תוכנה
אולי לא לגמרי הבנת את המבנה של הסינון.
נתחיל ככה, למה צריך להתקין תעודת אבטחה על המחשב? התשובה בקצרה היא שהמידע שאנחנו מבקשים מהאתר נשלח בצורה מאובטחת כך שאם מישהו בדרך 'פתח' את ה'חבילה' מיד המחשב של הלקוח מזהה שהחבלה נפתחה ולא מכילה את האישור של האתר, מה שגורם לאזהרת אבטחה. שאתם גולשים על נטפרי כל המידע עובר ונפתח בנטפרי ונסגר עם 'חותמת' משלהם ולכן יש שגיאת אבטחה ולכן צריך להתקין תעודת אבטחה שאומרת לדפדפן של הלקוח שאתה סומך על מציג האישור הזה ובמקרה הזה 'נטפרי'.
נטפרי אינם ספקי אינטרנט אלא ספקי סינון, ישנם ספקי אינטרנט שעובדים עם נטפרי שזה אומר שלקוח שמבקש להתחבר לנטפרי דרכם הם מנתבים לו את תעבורת האינטרנט דרך השרתים של נטפרי.
מה שיוצא שכל המידע שעובר ברשת בעצם גלוי לנטפרי. ישנם חברות שסטנדרט האבטחה שלהם גבוה יותר מלסמוך על נטפרי שלא יעשו בזה שימוש לרעה או מסחרי, ולכן לא נותנים גם את האפשרות של הסינון דרך הספק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת