- הוסף לסימניות
לתת לו הוראות שלא ידבר עם השואלים על xy הם יכולים.זה התגובה מנטפרי
אבל להוסיף להוראות: תמיד תענה ממאגר המידע שלך?
לא. זה כבר מדי מורכב להם...
לתת לו הוראות שלא ידבר עם השואלים על xy הם יכולים.זה התגובה מנטפרי
לכם זה יהיה יותר קל.אבל להוסיף להוראות: תמיד תענה ממאגר המידע שלך?
אציין שאני תמיד דורשת ממנו "בדוק היטב במקורות ואמת את תשובתך" אחרת הוא עלול להזות / לחרטט ככל העולה על רוחו.לכם זה יהיה יותר קל.
"אל תחפש לי אף פעם באינטרנט, אלא תביא ממאגר הידע שלך, אלא אם כן ציינתי אחרת בפירוש, ותכניס את ההוראה הזו לזיכרון"
סיימתם.
אני לא בנטפרי, אבל נשמע לי הרבה יותר בסיסי שהם יכניסו את זה כחלק מהשירות שלהם.לכם זה יהיה יותר קל.
"אל תחפש לי אף פעם באינטרנט, אלא תביא ממאגר הידע שלך, אלא אם כן ציינתי אחרת בפירוש, ותכניס את ההוראה הזו לזיכרון"
סיימתם.
כשאני מבקשת שיבדוק לי מידע באתר מסוים (של תכנות- לא חדשות וכאלה, שפתוח בנטפרי!) הוא נתקע ולא מאפשר.קודם כל נקודה חשובה: החיפוש העמוק כן עובד בנטפרי, והוא כולל אתרים - אז אם צריך באמת מידע מדויק - אפשר לפנות דרכו..
ממש לא. אין סיבה שהעובדים של OpenAI יכירו את נטפרי.הציטוט "נטפרי לא מרשה לי לדבר על זה" לא קשור לנטפרי משום כיוון. מי שיצר את הצ'אט תכנת אותו להגיב כך במקרה שאינו יכול לענות.
הבנתי את זה לאחר שהוא הגיב כך לבקשתי "לגלות לי את הסיסמה", והוא אכן אישר לי כך.
לכאו' אתם צודקים, וכנראה זו דעת הרוב, אבל אישית הייתי מעדיף שלא ייגעו (אני משער שכל מילה להוראות 'מהבוס' תגרום ליותר תקלות..אני לא בנטפרי, אבל נשמע לי הרבה יותר בסיסי שהם יכניסו את זה כחלק מהשירות שלהם.
במיוחד כשלכיוון השלילי הם יודעים לעשות את זה יופי.
מקווה מאוד שלא התכוונתם אליימרגישים היטב שנטפרי שלחו את הנציגים לענות
ואנחנו אומרים לנציגים במקום לשבת כאן ולהתכווח תפתרו את הבעיה יש כאן בעיה אנשים לא סתם מתלוננים הם לקחות שלכם והם צריכים chatgpt לעבודה שלהם והוא לא מתפקד.
הם לא מחפשים לפתוח דברים אסורים הם מחפשים שתפתרו את הבעיה.
ועוד עצה תתנו שירות לקחות שמתייחס ללקוח ואז לא יצטרכו לפתוח עצומות על מה שאתם עושים
בהחלט, בדיקה באתר מסוים הוא לא יחפש כי זה נקרא אינטרנט..כשאני מבקשת שיבדוק לי מידע באתר מסוים (של תכנות- לא חדשות וכאלה, שפתוח בנטפרי!) הוא נתקע ולא מאפשר.
אז איזה חיפוש באתרים אפשר?
וכשהפעלתי מצב search-
צפה בקובץ המצורף 1982075
בהחלט, ומתסכל מאוד.לי בגימיני כל התמונות שגימיני יוצר עבורי נטפרי כותב לי 'לא נבדק בגלל סיבה טכנית'
זה אצל כולם ככה?
איך אני מגיעה לזה?בהחלט, בדיקה באתר מסוים הוא לא יחפש כי זה נקרא אינטרנט..
מצב search - זה גם אינטרנט.
תשמשו ב Deep Thinking - חשיבה עמוקה (סוג של מחקר משלו) ושם הוא יביא מקורות בלי להיתקע (אצלי לפחות)
מנסיוני הוא פעם אחת כותב 'נטפרי לא מרשה...עוד פתרון שמצאתי למשפט המפגר הזה (אישית אני הגדרתי לו שאני לא אוהב את זה ואם יש בעיה שיכתוב "סורי אחי הסינון לא מפאשר לי, אל תכעס" עושה לי טוב לראות את זה
זה כך: אני עורך את ההודעה האחרונה שלי שגרמה לו להגיד את זה - ומשנה מילה או שתיים שהכי גרועות לדעתי.
למה זה טוב?
אולי כי המילה באמת בעייתית.
ואולי כי ברגע שהוא בשוונג של המשפט הוא כבר מתחיל חזרתיות כמו אדיוט..
בהצלחה.
הראשון זה צור תמונה.
מסכים לגמרי, זה מוכיח מה שאני אומר. ואחרי שראיתי שזה קורה לי התחלתי לערוך את ההודעה האחרונה והוא 'מבטל' את התשובה האחרונה - ולא נכנס אליה לא"כ אתם ממש 'גורמים לו'..מנסיוני הוא פעם אחת כותב 'נטפרי לא מרשה...
ואחר כך חוזר על זה כל השיחה כמו מנטרה בלי קשר
בדרך כלל מתייאשת ופותחת שיחה חדשה
אני בנטפרי ואף פעם הוא לא כתב לי דברים לא ראויים. כי לא שאלתי אותו על דברים לא ראויים.אנ יבנט פרי וכמה פעמים הוא כתב לי דברים לא ראויים זה דיי מובן למה חסמו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //