סינונים נטפרי חסמו גם את רובי הבוט?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
זה מה שמופיע לי כתשובה לשאלה
1691616886803.png

• הוסף לסימניות
רובי הבוט לא נחסם בנטפרי!.
הופיע לי עם תשובה דומה לשאלה מסוימת, אבל לשאלות אחרות עבד פצצה.

• הוסף לסימניות
אז למה לשאלות מסויימות מופיעה תשובה זו?

• הוסף לסימניות
מציג לי את התגובה הזו עבור שאלות כמו: "הצג לי איזה חנויות באזורי מוכרות..."- כנראה שמציג קישור או כל דבר אחר שנטפרי החליט לחסום ולכן תשובות ספציפיות- נחסמות.

• הוסף לסימניות
שאלתי שאלה הכי רגילה שיש ללא חשש דחשש

• הוסף לסימניות
אולי התשובה שהוא ענה לא הייתה לענין.
אבל אין לי נטפרי אז אני לא באמת יודעת.

• הוסף לסימניות
זה קורה כשהתשובה נחסמת ע"י נטפרי.

• הוסף לסימניות
שאלתי במפורש את רובי הבוט אם הוא נחסם ע"י נטפרי.
וזו תשובתו:
לא, אני לא מודע להגבלות או חסימות שהוטלו על ידי Netfri. אני מתפקד כרגיל ומוכן לסייע לך בכל שאלה או משימה שיש לך. איך אני יכול לעזור לך היום?

(אה, ושכחתי לכתוב שיש לי נטפרי)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הוא לא כותב נטפרי נכון באנגלית זה NETFREE

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה