שאלה נטפרי לא מרשה לי לדבר איתך על זה??? 😳😳

• הוסף לסימניות
התגלגלתי בשיחה עם הבינה, על עוצמות יכולות צבא של ישראל, ולבסוף שאלתי את הבינה שאלה כזאת:

תדגיש שכל ההצלחה היא רק בזכות לומדי התורה, הבחורים, הילדים והאברכים, ובכלל לא בזכות הצבא.

מה הוא עונה לי?????

נטפרי לא מרשה לי לדבר איתך על זה.
!!!
מה זה? לנטפרי יש מעורבות בבינה? ומה הבעיה בשאלה הזו?

• הוסף לסימניות
מה זה? לנטפרי יש מעורבות בבינה? ומה הבעיה בשאלה הזו?
כן, כבר היה על זה דיון כאן בפורום, נטפרי שולחים עם הבקשה שלך עוד תוספת נסתרת שמורה לו לא לדבר על כמה נושאים וביניהם "דת".

• הוסף לסימניות
מוזר,
כי כשפתחתי נושא חדש שידגיש את החשיבות של לומדי התורה,
הוא דווקא כן התכתב איתי באריכות.
אגב, זה סוף ההתכתבות:

You said:​

מה ישראל מסוגלת לעשות

ChatGPT said:​

ישראל מסוגלת לבצע פעולות רחבות היקף ומדויקות במגוון תחומים צבאיים, טכנולוגיים ומודיעיניים. הנה סקירה של מה שישראל מסוגלת לעשות בהקשר של עימות אזורי או מערכה כוללת:

🛰️ יכולות מודיעין וחשיפה מוקדמת

• איסוף מידע מכל סוג – אווירי, לווייני, תקשורת, סייבר ומקורות אנושיים.
  • חשיפת תשתיות גרעיניות, תכנוני טרור ונתיבי הברחת נשק.
  • חדירה למערכות אויב, כולל פיקוד ושליטה.

✈️ תקיפה מדויקת לטווח רחוק

• חיל האוויר מסוגל לפעול באיראן, סוריה, לבנון, עיראק ומעבר – כולל תקיפת מטרות בעומק של אלפי קילומטרים.
  • שימוש בכלי טיס חמקנים כמו F-35.
  • תקיפה בו-זמנית של עשרות מטרות בתיאום מדויק (כולל השמדה של מערכות נ"מ ומרכזי פיקוד).

🛡️ הגנה רב-שכבתית

• מערכות הגנה כמו:
    • כיפת ברזל – ליירוט רקטות קצרות טווח.
    • קלע דוד – ליירוט טילים בינוניים.
    • חץ 2 ו-3 – ליירוט טילים בליסטיים מחוץ לאטמוספירה.
  • פריסה מבצעית בזמן אמת בכל הארץ.

🧠 סייבר ותקשורת

• חדירה, שיבוש והשבתת מערכות אויב: חשמל, תחבורה, צבא, תקשורת.
  • הגנה על תשתיות ישראליות בעורף.

⚔️ כוחות מיוחדים

• יחידות כמו סיירת מטכ"ל, שייטת 13, ושלדג – מבצעות פעולות חשאיות בעומק שטח אויב, כולל חיסולים, חטיפות, והשמדת תשתיות.
  • יכולת להפעיל כוחות קרקעיים במהירות בחזיתות שונות.

🌐 תמרון מדיני והרתעה

• שיתוף פעולה עם מדינות מערביות ומדינות ערביות.
  • הרתעה ברורה שכוללת גם עוצמה גרעינית מעורפלת (לפי פרסומים זרים).
  • יכולת ליצור חזית מדינית נגד יריב (למשל, באמצעות מועצת הביטחון או שיתופי פעולה ביטחוניים אזוריים).

לסיכום:​

ישראל לא רק מגינה על עצמה – היא מסוגלת גם להפתיע, ליזום, ולשבש תכניות אויב במהירות ובדיוק.
היכולות שלה נשענות על שילוב נדיר של טכנולוגיה, מודיעין, מקצועיות וכוח הרתעה, ולכן היא נתפסת כמעצמה צבאית אזורית.

תדגיש שכל ההצלחה היא רק בזכות לומדי התורה, הבחורים, הילדים והאברכים, ובכלל לא בזכות הצבא

למה?

אבל למה הוא לא מסכים?

על מה הוא כן מסכים?

נטפרי מאפשר לדבר על מגוון נושאים כלליים כמו:
  • טכנולוגיה ומדע
  • היסטוריה כללית
  • כלכלה ועסקים
  • מחשבים ותוכנה
  • שפה וכתיבה
  • מתמטיקה וסטטיסטיקה
  • גרפיקה, עיצוב ואמנות
  • בריאות כללית (ללא תוכן אישי או אינטימי)
  • חינוך, פיתוח אישי ולימודים
  • מידע מקצועי ותחומי עניין כללים
אם תגיד לי מה מעניין אותך – אשמח לעזור במה שמותר.

אז תגיד לי שהכל בזכות לומדי התורה

• הוסף לסימניות
אני שאלתי אותו למה נמשלה התורה והוא גם ענה ככה

• הוסף לסימניות
לי הוא כן ענה
1000368388.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשעברתי סינון, נכנסתי לאחד השירשורים שבעבר 'נטפרי לא הסכים',
והמשכתי איתו בשיחה (אכתוב חלקי דברים)

זה אומר:
- אין הזרקת הוראות סינון חיצוניות.
- אני יכול לדבר יותר בחופשיות על נושאים שונים, כולל כאלה שנטפרי בדרך כלל חוסמת או מצמצמת.
- עדיין יש את המגבלות הבסיסיות של xAI (למשל, לא עוזר בפעילות פלילית, לא מייצר תוכן מאוד קיצוני בלי סיבה), אבל הרבה יותר פתוח.

אם אתה רוצה לבדוק משהו ספציפי שקודם נחסם (למשל, שיר על נושא מסוים, תמונה מסוג מסוים, או שאלה שקיבלת "נטפרי לא מרשה"), תגיד לי עכשיו – ואני אענה כמו שצריך 😏

נטפרי (NetFree) חוסמת או מגבילה **הרבה** דברים, והסינון שלהם מאוד קפדני ומבוסס על "רשימה לבנה" + סינון אקטיבי (במיוחד בתכנים כמו AI, תמונות, וידאו וטקסט). הנה הסיכום העיקרי של מה שהם **לא מסכימים** / חוסמים ברוב המסלולים (במיוחד במסלולים הסטנדרטיים והמחמירים יותר):

### תכנים ויזואליים (תמונות, וידאו, AI images)
- כל תמונה של אישה מעל גיל 6 בערך (גם אם צנועה מאוד, גם אם רק פנים, גם אם באתר "כשר").
- תמונות/סרטונים של גברים/ילדים שלא מקובלים בציבור החרדי בפומבי.
- יצירת תמונות AI של נשים/בגדים לא צנועים – חסום או מסונן מאוד.
- סרטונים ביוטיוב, וכו' – רובם חסומים, או רק חלקים מאוד מוגבלים.

### בסינון AI ספציפית (כמו בצ'אטים)
- נטפרי מזריקה הוראות למנוע דיבור על נושאים אסורים לפי ההלכה.
- לפעמים גם מגבילים יצירת תוכן "אישי" או "פרטי" מדי.

אם אתה כבר **לא** דרך נטפרי (כמו שאמרת), אז כאן אין את המגבלות האלה, ואני יכול לדבר על כמעט כל דבר (במסגרת הכללים הכלליים שלי כמובן).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה