נטפרי לא נותן להיכנס לאזור האישי

• הוסף לסימניות
הוא פתאום מבקש סיסמא ומס' טלפון וכשאני מזינה את הפרטים הוא לא נכנס, (ואני יודעת שאלו הפרטים הנכונים!)
וגם כשאני מנסה ללחוץ על שכחת את הסיסמא,
ושיאמת את מס' הטלפון- הוא כותב התרחשה שגיאה, ולא שולח אימות
מישהו יודע מה אפשר לעשות??
תודה רבה

• הוסף לסימניות
פנה לתמיכה - דרך הטלפון
אולי מישהו החליף אלת הסיסמה ללא ידיעתך

• הוסף לסימניות
אולי נכנס לך רווח בשם המשתמש?
ומה קורה אם אתה מנסה להתחבר בדפדפן אחר?

• הוסף לסימניות
הוא פתאום מבקש סיסמא ומס' טלפון וכשאני מזינה את הפרטים הוא לא נכנס, (ואני יודעת שאלו הפרטים הנכונים!)
וגם כשאני מנסה ללחוץ על שכחת את הסיסמא,
ושיאמת את מס' הטלפון- הוא כותב התרחשה שגיאה, ולא שולח אימות
מישהו יודע מה אפשר לעשות??
תודה רבה
לפעמים יש תקלות תסגרי את הדפדפן ואפילו הפעלה מחדש של המחשב ואז לנסות

• הוסף לסימניות
ומה קורה אם אתה מנסה להתחבר בדפדפן אחר?
וואלה, באמת עובד בדפדפן אחר..
מה יכול לגרום לזה?
אני כבר המון זמן משתמשת בכרום והמשתמש שלי מחובר כל הזמן לאזור האישי..

• הוסף לסימניות
חצי נחמה
תשלח להם פניה מהדפדפן האחר
אולי גם תבצע הקלטה

• הוסף לסימניות
תעשו נקיון של הדפדפן
עשיתי
לפעמים יש תקלות תסגרי את הדפדפן ואפילו הפעלה מחדש של המחשב ואז לנסות
עשיתי הפעלה מחדש
תשלח להם פניה מהדפדפן האחר
אולי גם תבצע הקלטה
כן.. רציתי.. הבעיה שנותרתי ללא נקודות..
לאפשר קוקיז
מה זה אומר?

תודה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
נסה לשלוח פניה ללא נקודות - נדמה לי ששיך - רק לא יענו לך עכשיו אלא מחר בערך ב 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה