עזרה נטפרי לא נותן לי להיכנס לראות את הפורומים בפרוג יש פיתרון?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
צריך לעבור למסלול יותר משוחרר בנטרפי.
אם את בקהילה - לבקש מראש הקהל.
אם אינו מסכים -
לעשות את מה שאבא שלי היה עושה -
מתנתק לגמרי - ופותח מחדש בנטפרי בלי הגבלת קהילה.
באופן אישי קצת קשה לי שמישהו יחליט בשבילי מה טוב לי ומה לא.
זה היה נחמד עד גיל 10
קצת מציק עד גיל 16
ובלתי נסבל בגילי המופלג
החסימה המדוברת כאן היא בחדרי מחשבים
שם אין את האפשרות הזו

• הוסף לסימניות
כמה כסף הרווחתם כבר מהשוטטות בפרוג במשך חמשת השנים האחרונות, שאתם צריכים את זה לצורך פרנסה?
נראה לי שכלל הרבנים בציבור החרדי התירו שימוש באינטרנט לצורך פרנסה, לא רק למשתמשי חדרי המחשבים, אלא גם לעורכים התורניים המחזיקים אינטרנט ברשותם.
ומשכך, אולי צריך לחסום את פרוג לכולם.
חדרי המחשבים באופן מוצהר לא הוקמו לצורך פרנסה, כי על פי רוב, לצורך פרנסה בן אדם יחזיק אינטרנט צמוד אליו, ולא באיזה ג'וחה חנוקה, עם עוד המון חפרנים.
באופן אישי. לצרכים מסויימים החזקתי למשך שנה וחצי אינטרנט בבית, בנטפרי כמובן, עם קהילה מחמירה במיוחד, לא כהשתייכות לקהילה מסויימת, אלא משהו שלקחתי באופן אישי. כשהרגשתי שזה גוזל לי לי מידי הרבה זמן, הוצאתי את האינטרנט מהבית, ומסתמך על חדרי המחשבים.
ולמרות שהשימוש באיש את רעהו הוא אכן לא לצורך פרנסה באופן ישיר, עדיין יש בו תועלת מרובה מאוד, לפרנסה באופן עקיף, ולתועלת בהמון תחומים נוספים שאכן אינם מוגדרים לצורך פרנסה.
ואגב, החסימה על החיפוש היא לא רק באיש את רעהו, אלא גם בכל הפורומים המקצועיים לחלוטין, מה שכן משקיע על הפרנסה באופן ישיר. ויש יותר מניק אחד שמעדיף שהשימוש בפרוג גם לצורך פרנסה יהיה מחוץ לבית.

• הוסף לסימניות
כמנהל ובעלים של אתר פרוג, אני מכבד החלטות של קהילות מסוימות. או של ארגונים מסויימים, גם אם הדעה שלהם שונה ממה שנראה לי.
בסופו של דבר זכותו של כל אדם להחליט לאיזו קהילה להשתייך, מהיכן לגלוש, ואיזה סינון מתאים לדרישותיו הדתיות הרוחניות והפרקטיות וכו'

• הוסף לסימניות
שהם יודעים שהם חשופים לכל המבקרים במקום לבעל החדר מחשבים ולבעלי חותם
חשוב מאוד להדגיש שזה לא נכון כלל וכלל.

לא לבעל חדר המחשבים ולא לחותם יש אפשרות לראות מה המשתמש עושה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

לפני כמה ימים פתחתי אשכול בתום לב
שפונה לעזרת הציבור בבקשה לדעת איך ניתן לייעל משהו מסוים בנטפרי
בפוסט הפותח ציינתי כמה עובדות (לכאורה) שנתקלתי בהן עד כה
ולאחר שניקים שונים האירו את תשומת ליבי, נוכחתי לראות שעובדות אלו שציינתי לא מדויקות כלל
אכן, לא ממש היתה לי דרך לדעת זאת, כי החוויה שלי ושל עמיתיי והקולגות שלי - היתה שונה, אך כנראה מחמת חוסר היכרות לעומק עם המערכת של נטפרי.

בעקבות האשכול והסערה שעורר
הבחנתי שהוא הוציא שדים שחורים מבקבוקים
ואני מצרה על כך מאד, לא לכיוונים אלו כיוונתי.
כלקח לעצמי והמלצה ליתר, מסקנתי היא שתמיד יש לכתוב בפחות נחרצות, ברמת קביעה פחות מוחלטת, ויותר מכבדת.

אגב כך,
חפרתי מעט בפרוג וגיליתי ש
@mat הוא היוזם, המקים והמייסד של המפעל העצום והחשוב הזה,
קראתי אשכולות רבים שנוסדו החל מהחיתולים ממש של המיזם האלטרואיסטי בתחילה, ואת ההתפתחות המדהימה של נטפרי
פתאום נוכחתי לראות כמה אנחנו לוקחים כמובן מאליו את נטפרי ואת רמת הסינון שלו.
לפני נטפרי היה לי סינון אחר שלא השתווה לרמת הגמישות מחד, והחסימה היעילה מאידך - של נטפרי.
נטפרי חולל מהפכה של ממש בתחום.
ייש"כ עצום ובתקווה שתיקחו רק את ההצעות ייעול הענייניות לתשומת ליבכם ואת השאר תסננו... @netfree

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה