כללי נטפרי - מותר לשאול?

• הוסף לסימניות
לוקח הרבה זמן לאישור אתרים

למה זה קורה?
אני צריכה את זה ואני באמצע עבודה
זה מתחיל לעצבן קצת..:(

• הוסף לסימניות
מקום לשאלות מסוג זה הוא בפורום של נטפרי.

• הוסף לסימניות
תמיד כן היה מהיר הבדיקה והאישור של האתרים והתמונות...
בשבוע האחרון זה קצת מקרטע.. מאט הודיע בפורום של נטפרי, שפיטרו 4 עובדים. יתכן שהם לא היו קשורים בדיוק לאותו התחום, אבל מסתבר שיש לכך השלכה גם על זה...

אגב, אף פעם לא הבנתי באמת למה תלונת על נטפרי, ניקים פותחים בשביל זה אשכולות בפרוג.
לא שנטפרי חפים מכל תקלה, אבל בדיוק בשביל זה יש את פורום נטפרי. שם תקבלו מענה מאוד מהיר.

• הוסף לסימניות
גם אני שלחתי הבוקר פניה עם 3 נקודת ומחכה עד עכשיו, מה יהיה??

• הוסף לסימניות
אני מחכה מאתמול בלילה בסבלנות...

• הוסף לסימניות
אני דווקא חושב שזכותם של האנשים להתלונן.

ואתם צודקים כעת יש עומס במערכת ובעז"ה נתגבר על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2091658:
אגב, אף פעם לא הבנתי באמת למה תלונת על נטפרי, ניקים פותחים בשביל זה אשכולות בפרוג.

כי נטפרי, הורתו ולידתו בפרוג :)

• הוסף לסימניות
נטפרי עוברת הליך מוכר של חברה קטנה שצומחת ומכפילה את עצמה במהירות, לפעמים זה גורם לקריסה של החברה שאינה ערוכה לממדים גדולים. לא כך נטפרי שיש בה אנשים שיודעים לעבוד עם פרויקטים גדולים, אבל עם זאת לוקח להם זמן להעמיד הכל על מכונו, יש הרבה דברים לסדר ולארגן.
דווקא בגלל שיש כאן כל כך מודעות לנטפרי נודה לך 'מאט' אם תוכל לעדכן אותנו מידי פעם בחידושים ושדרוגים, כדי שנוכל להעריך את העבודה המסורה שלכם, ולהכיל קשיים כאלו ואחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;2091851:
אני דווקא חושב שזכותם של האנשים להתלונן.
ואני חושב שזה לא הוגן להתלונן על גוף אחד בפורום אחר..
אבל אם אתה אוהב את זה, סבבה.

• הוסף לסימניות
פרוג הוא הפורום של נטפרי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;2091922:
פרוג הוא הפורום של נטפרי :)

בית אבא!
וזו זכותינו

מי מסתכל בפורום שם?
כאן חשוב לי שיעלו עוד אנשים תגובות

כי כבר התחיל להיות לחוץ בכדי לחכות בסבלנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;2091935:
בית אבא!
וזו זכותינו

מי מסתכל בפורום שם?
כאן חשוב לי שיעלו עוד אנשים תגובות

כי כבר התחיל להיות לחוץ בכדי לחכות בסבלנות
תכלס מי שרוצה תמיכה בפורום שם זה מהיר יותר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;2091987:

יש הבדל מהותי בין גוף מסחרי שמספסר בלקוחות לפי האינטרסים שלו לבין ארגון שקם ונבנה על ידי הציבור בהירתמות שתחילתה וסופה לשם שמים.
שם התלונה על חוסר התחשבות פה התלונה על בעיה טכנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;2091463:
לוקח הרבה זמן לאישור אתרים

למה זה קורה?
אני צריכה את זה ואני באמצע עבודה
זה מתחיל לעצבן קצת..:(
למרות זאת - אין על נטפרי!

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה