התשתית שלהם בעיקרון יותר מהירה אז כן היתי ממליץ אבל רק עם הספק המתאיםיש כאן מישהו שעשה והוא מרוצה?
יש להם פשוט גלישה יותר רחבה 200 מגה לעומת בזק 100 מגה.
אני רוצה לסגור איתם ומענין אותי אם יכול להיות בעיה עם הנטפרי?
ספק זה מה שמספק את האינטרנט מהתשתית יש כאלה שעובדים עם נטפרי ויש כאלה שלא עם סים כשר אין בעיה כי אם עובדים עם נטפרי רק שלא כול ספק זה מתאים הכול תלוי באזור המגוריםמה זה הספק המתאים? דיברתי עם סים כשר והם עובדים עם הוט כך שזה נשמע בסדר (הוט לקחו לי יותר בגלל שצריך ספק ITL או משהו כה)
כן או סיבים אופטים שזה עולה קצת הרבה יותראז אני רואה שאין לנו אפשרות להתחבר להוט בגלל תשתית האופציה היחידה זה בזק. נכון?
בבזק לא הכול תקין יש אפשרות שמשלמים על100 מגה והתשתית באזורים מסוימים מחזיקה רק עד 40 מגהאז אני אשלם לבזק אין לי ענין לשלם יקר אני צריכה גלישה חזקה ותקינה.
אז מה עדיף אינטרנט סלולרי?בבזק לא הכול תקין יש אפשרות שמשלמים על100 מגה והתשתית באזורים מסוימים מחזיקה רק עד 40 מגה
מתקשרים לבזק ושואלים עד כמה התשתית יכולה להחזיק וכמה שאם אומרים אז מזמיניםאז מה עדיף אינטרנט סלולרי?
איך אוכל לבדוק מה המהירות של בזק באזור שלי? זה דירה חדשה לא נעים להתחיל לשאול שכנים חדשים למי יש אינטרנט ואיך המהירות...
40 מגה עדיף שלא חיבור סלולארי רק עם יש 5G אחרת זה יותר גרוע מקוויאבל זה עדיף על סלולרי? כלומר אומרים לי 40 מגה אז לא להזמין? אני לא מבינה בזה. רק רוצה גלישה מהירה וחלקה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים