התייעצות נטפרי-קוד קופון מטרמינלX חסום.....

• הוסף לסימניות
מגיע לי למייל...כנראה בפורמט תמונה...וזה מופיע חסום בנטפרי....
הבעיה שזה קופון לזמן מוגבל....ועד שזה נפתח...זה לפעמים לא רלוונטי.....
וגם לא מצאתי איפה אפשר לבקש שנטפרי יבדקו[זה במייל...
מישהו נתקל???יש פתרון!!!

• הוסף לסימניות
מוזר מאד.
קוד קופון של יומולדת?
לא הגיע לי אף פעם כתמונה אלא כמלל רגיל. ככה.
אולי תכתבי להם שלא הגיע?
1726141981196.png

• הוסף לסימניות
מוזר, מה זה? אני גם חברת מועדון. מתי מקבלים דבר כזה?

• הוסף לסימניות
מגיע לי למייל...כנראה בפורמט תמונה...וזה מופיע חסום בנטפרי....
הבעיה שזה קופון לזמן מוגבל....ועד שזה נפתח...זה לפעמים לא רלוונטי.....
וגם לא מצאתי איפה אפשר לבקש שנטפרי יבדקו[זה במייל...
מישהו נתקל???יש פתרון!!!
יש להם צאט באתר עם שרות לקוחות מעולה
לא אמור להיות בעיה..

• הוסף לסימניות
מוזר, מה זה? אני גם חברת מועדון. מתי מקבלים דבר כזה?
לא יודע...
ככה זה נראה......

*בתוקף ל-24 שעות החל מ-11-09-2024, ללא כפל מבצעים וקופונים, לא כולל PRE OWNED ו-AUTRY,
הקופון לא ניתן למימוש בתום תקופת השימוש, הקופון הינו לשימוש חד פעמי, לא יינתן החזר על קוד הקופון, כפוף לתקנון האתר.
[במקום הקישור זה תמונה[קוד] שחסומה בנטפרי]

• הוסף לסימניות
אני גם תמיד עם אותה בעיה.
אני מנסה לשלוח להם פנייה בצ'אט של האתר, אולי יוכלו לתת בצ'אט את הקודים.

• הוסף לסימניות
אם מישהי לא משתמשת בקופון אשמח לקבל
משום מה לא שלחו לי ):

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה