דרוש מידע נטפרי+קנבה - מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני משתמש בקאנבה, לרוב עד שאני מסיים את כל העריכות והשיפורים הכל כבר חוזר מבדיקה
אם זה ממש דחוף אני נעזר בחבר בלי נטפרי
בהתחלה היה יותר מעצבן, עד שלמדתי להסתדר עם זה...

• הוסף לסימניות
אני משתמש בקאנבה, לרוב עד שאני מסיים את כל העריכות והשיפורים הכל כבר חוזר מבדיקה
אם זה ממש דחוף אני נעזר בחבר בלי נטפרי
בהתחלה היה יותר מעצבן, עד שלמדתי להסתדר עם זה...
איך זכית? למה לכולנו זה לא קורה? אפשר לחכות ארבעים דקות עם הארכה של חוט תפירה.

• הוסף לסימניות
האם יש בנמצא בירושלים חדר מחשבים שהסינון שלא הוא לא נטפרי ואפשר לעבוד שם עם קנבה?
אני על סף חרפון, האמת.
כמו"כ אולי משהו יודע אם הסינון של בתי הספר של הינוך העצמאי - מאפשר עבודה נורמלית עם קנבה?

• הוסף לסימניות
מנסה לעצב משהו עם רקע שחור
בכל צורת הורדה יורד עם רקע תכלת... PDF, תמונה, הכל
כמובן נטפרי😅
מישהי מכיר בעיה כזו?? הרקע השחור הוא מילוי צבע רקע
1756633284936.png

1756633340773.png

• הוסף לסימניות
מוכר...
יש אפשרות לפתוח פניה לנטפרי עם הסרטת מסך שבה מורידים את הקובץ עם ההגדרות הרצויות (PDF/תמונה וכו')
הם שולחים קישור בדוק ואז הקובץ יורד בצורה טובה.

• הוסף לסימניות
למי יש נסיון עם סינון ברמה של נטפרי שפותח קנבה?
איך אתרוג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

• תודה
Reactions: שמואלזון1 //
3 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה