נטפרי - שאלה שלא מצאתי עליה תשובה

• הוסף לסימניות
השאלה שלי - יש לי תשתית בזק, אני רוצה לעבור לנטפרי ולהשאר בתשתית. הבנתי שזה אפשרי.
הסינון של נטפרי הוא בעצם ע"י תוכנה שאמורים להתקין אותה במחשב. יש לי 2 מחשבים, נייד ונייח. בנייח נתקין את התוכנה. הנייד הוא של העבודה. א"א להתקין בו את התוכנה כי בעבודה אני משתמשת ברשת שם, המחשב לא שלי. אך יש לי אפשרות לעבוד מהבית, כלומר להתחבר לאינטרנט בבית (שיהיה נטפרי) ומשם להתחבר לרשת בעבודה דרך ה VPN שבמחשב הנייד.

האם תהיה לי בעיה לעבוד בנייד עם הסינון של נטפרי ללא התקנת התוכנה בנייד?

• הוסף לסימניות
שלב ראשון בתשובה-
נטפרי יושבת על הספק. היא אינה תוכנה במחשב עצמו.

אם שמעת על "התוכנה של נטפרי"- הכוונה לתוכנה שרק חוסמת אפשרות גלישה על רשת שאינה נטפרי.

• הוסף לסימניות
גם לי יש תשתית של בזק.
וסינון של נטפרי. ספק האינטרנט - RL.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1950304:
שלב ראשון בתשובה-
נטפרי יושבת על הספק. היא אינה תוכנה במחשב עצמו.

אם שמעת על "התוכנה של נטפרי"- הכוונה לתוכנה שרק חוסמת אפשרות גלישה על רשת שאינה נטפרי.

ויש גם VPN (שאין עכשיו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;1950309:
גם לי יש תשתית של בזק.
וסינון של נטפרי. ספק האינטרנט - RL.

לRL יש גם קו טלפון?
כי גם לי יש תשתית של בזק וספק RL
ותכלס יוצא לי יקר. יותר יקר מכל חברה.
השאלה מה האפשרויות האחרות?
תשתית + ספק וטלפון בחברות אחרות לא בבזק - שווה?

• הוסף לסימניות
טלפון אתם יכולים לקחת בלי קשר מ013 ב-30 ש"ח ללא הגבלה. לא צריך בשביל זה תשתית שלהם דוקא.

• הוסף לסימניות
אפשר להשתמש בVPN בעבודה ישירות של נטפרי, רק לא יהיה את התוכנה שתמנע ממך את האפשרות של הכיבוי של הVPN בכל רגע נתון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1951378:
אפשר להשתמש בVPN בעבודה ישירות של נטפרי, רק לא יהיה את התוכנה שתמנע ממך את האפשרות של הכיבוי של הVPN בכל רגע נתון.

ספציפית אצלי זה לא יעבוד, יש VPN מיוחד שרק איתו אפשר להתחבר ישירות להרשאות שלי, ללא הכנסת IP או משהו בסגנון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sivan22;1951390:
ספציפית אצלי זה לא יעבוד, יש VPN מיוחד שרק איתו אפשר להתחבר ישירות להרשאות שלי, ללא הכנסת IP או משהו בסגנון...

אז לא תרוויח שום דבר מלקחת נטפרי, בגלל שאי אפשר לסנן VPN.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה