נטפרי 019 = אכזבה שלי בלבד ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קרוב לשנתיים עם הראל
מרוצה מאוד
כשהיה תקלה זה היה ממש מינורי, והשירות היה אחלה

• הוסף לסימניות
אני בסים כשר במודם נייד עם קו של פרטנר ודווקא נהנה.
יש משו מיוחד בהראל?

• הוסף לסימניות
תלוי על מה ולמה האכזבה,
(במידה והקליטה אצלכם גרועה, אתם יכולים להתאכזב רק מהמיקום של הדירה שלכם, או עם הנטסטיק שלכם דפוק, כנ"ל.)

• הוסף לסימניות
אני עם 019 נייח - די מרוצה
אני יודע על מישהו עם RL נייח - ויש המון איטיות וניתוקים
(גם ב019 - היתה תקופה כזאת)

• הוסף לסימניות
מי רץ להירשם לקבל חותמת כזו?
upload_2018-8-15_19-4-0.png

• הוסף לסימניות
אני באר.אל השירות מעולה [יש ניתוקים, אבל כנ"ל זה קשור לרשת]

• הוסף לסימניות
תנסו להעביר את הסים לסטיק אחר
יש סוגים טובים יותר
אצלינו זה פתר בעית ניתוקים מעצבנת

• הוסף לסימניות
דווקה @mat (בע"ב של נטפרי) כתב שבוע שעבר ש 019 שידרגו בצורה משמעותית את השרתים שלהם, וכן משתמשים כתבו שלאחר בקשת רענון בשרות לקוחות המצב השתפר פלאים

• הוסף לסימניות
019 מעולים
תבדקו את הגדרות המחשב, הסטיק/ראוטר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה