מידע שימושי נטפרי 019 בעיות גלישה

• הוסף לסימניות
וחברת X2ONE השירות לקוחות שם על הפנים מישהו עכשיו סיפר לי שיש לו בעיות כנראה נגמר לו החבילה.
והוא רוצה להגדיל כבר שבוע משגע אותם כל יום אומרים לו שיחזרו אליו ממש סיוט

• הוסף לסימניות
מצטערת לאכזב...
אני ב019, ותמיד כשהיו בעיות חיבור (לא רבות בכלל....), סדרו לי את זה אוטומטית במקום.
וכעת, בתקופה העמוסה, הוא עובד לי נהדר.
(לפעמים איטי...אבל זו לא בעיה פרטית שלי...כמו שהבנתי ;))
נטפרי? באיזה אזור בארץ?

• הוסף לסימניות
וואוו, עד שהצלחתי לפתוח את הדף ולראות שלא רק אני תקוע עם 019 איטי
כבר כמעט סגרו את האשכול עד שהמחשב הועיל בטיבו לפתוח את הדף.... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
לפי תגובות של ניקים, הבנתי שזו בעיה כללית, מכיוון שבתקפה זו העומס של הגלישות הכפיל את עצמו פי כמה וכמה.
דווקא אצלי בתחילת המשבר היה עדיין סביר משא"כ בשבועיים האחרונים החמיר
בכ"א מומלץ לבדוק

• הוסף לסימניות
זה קשור רק לספק? או גם לנטפרי? ( @mat )
האם יש כאלה שמחוברים ל019 וחסימה אחרת (נתיב או כל דבר אחר חוץ מנטפרי) שגם יש להם בעיות? או שאצלם זורם טוב?

אני מחוברת לנטפרי במחשב- ומרוצה מאוד!!!!
נכון עכשיו בקורנה, יש קצת שיבושים מידי פעם (בערך פעם בשבוע..)
עדיין.
מרוצה מאוד!!!!!!
בטאבלטים (2) יש י 019 ואני מאוכזבת מאוד!!!
ולכן אני מתכננת מחר לבטל דרך האשראי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה