נטצח - נטסטיק או מודם

• פותח הנושא LF4
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני שוקלת לעבור לנטצח - ומתלבטת לגבי נטסטיק או מודם רגיל.
יש למישהו נסיון עם זה.

• הוסף לסימניות
היום דיברתי עם חבר שבירר לאחרונה בנטצח על נטסטיק
ב 89 ש"ח לחודש מקבלים נטסטיק עם נפח גלישה של 1 ג"ב
ב150 ש"ח לחודש נפח גלישה ללא הגבלה

בתוספת תשלום של 10 ש"ח לחודש מקבלים מחשב מיני נייד

באופן כללי נטסטיק מיועד לניידים ולאנשים שנמצאים הרבה זמן בחוץ

• הוסף לסימניות
זה לא נכון.
בנטצח אמרו לי שהנפח המקסימלי של הנטסטיק הוא 2.8
והמחיר הוא 99 ש"ח - עם החזר למחשב נייד.

ולכן אני שואלת, כי אני רגילה לנפח של 10.

• הוסף לסימניות
אם יש ספק בין נטסטיק למודם רגיל, זאת אומרת שאפשר איכשהו להסתדר עם רגיל,
ובכן, המלצתי ב ח י י ם ! ! לא ללכת על נטסטיק.
אלא אם כן יש עצבים וזמן מיותר, אבל בכמויות, אין לי כח כבר להאריך, ובמיוחד לא זמן, הנסטיק גנב לי את הכל...
[אני נאלץ להשתמש עם נטסטיק עקב נידותי, אני מחכה לרגע שאוכל להתפטר ממנו]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LF4;782107:
זה לא נכון.
בנטצח אמרו לי שהנפח המקסימלי של הנטסטיק הוא 2.8
והמחיר הוא 99 ש"ח - עם החזר למחשב נייד.

ולכן אני שואלת, כי אני רגילה לנפח של 10.

בגלל זה הסתייגתי במה שכתבתי וכתבתי שמעתי מחבר

אז היום ביררתי שנית ושניכם צודקים, 2.8 זה מהירות הגלישה ונפח גלישה זה 1 GB

ומנסיון אישי לקחתי פעם מסלקום נטסטיק לשבוע נסיון חינם וזה לא מיועד לשימוש ביתי

• הוסף לסימניות
אבל אם הם נותנים לך גם מחשב נייד, אתה יכול לגלוש על האינטרנט של השכנים... ;)

• הוסף לסימניות
תעשו לי טובה, לי יש מחשב נייד ונטסטיק של חברת פלאפון, ובחשבונית מופיעים מחירים וספרות שלא אמרו ליך לא בטלפון ולא במרכז שרות.
קחו לתשומת ליבכם.

• הוסף לסימניות
דווקא לי יש נטסטיק מ'פלאפון' [חסימת נתיב מותקנת על המחשב ולא על הקו], ואני משלם כל חודש 100 ש"ח, לא עשו לי בעיות, ובחשבון מופיע לי כמה מה10 GB נצלתי, בדרך כלל, אני לא עובר הרבה יותר מחצי הכמות. אבל כאמור המהירות מזעזעת, ואין לי ברירה עקב עבודתי הניידת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה