נטרול עכבר פנימי

• הוסף לסימניות
במחשב נייד שלי העכבר התחיל לגלות רגישות יתר. קניתי עכבר חיצוני, ועכשיו אני רוצה לנטרל את הפנימי (כך עשיתי בעבר).
אלא שבמנהל ההתקנים של העכבר הפנימי, האופציה להפכו ללא זמין לא זמינה (מופיעה באותיות חלשות).
מה לעשות?
תודה-רבה, יחיאל כהן.

• הוסף לסימניות
זו תקלה שכנראה עושה לך את זה ווירוס. תעדכן את האנטי ותיסרוק הכל.

• הוסף לסימניות
תודה-רבה.
אתה מתכוון לרגישות יתר או למה ששאלתי?

• הוסף לסימניות
לביטול העכבר הפנימי.

בנוסף, ניתן להגדיר את הרגישות של העכבר הפנימי בלוח הבקרה במאפיינים שלו

• הוסף לסימניות
במה זה מפריע לך בעבודה היומיומית?
שזה מזיז לך את העכבר באמצע הקלדה?
אם כן, יש לזה פתרון פשוט, אם זה מה שאתה צריך תגיב לי כאן, ואתן לך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
פרסומון-הסמן לא זז. הלחצן השמאלי נלחץ בלי שלחצתי.
מלבב-עדכנתי וסרקתי ולא השתנה המצב.
אודה לכי מי שיכול לעזור, יחיאל כהן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1302995:
במה זה מפריע לך בעבודה היומיומית?
שזה מזיז לך את העכבר באמצע הקלדה?
אם כן, יש לזה פתרון פשוט, אם זה מה שאתה צריך תגיב לי כאן, ואתן לך.

זאת בדיוק הבעיה שלי.
מה הפתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה