נט נקי-פרטים והמלצות

• הוסף לסימניות
שלום,
שואלת עבור חברה-
משתמשי נט נקי בקבוצת גור- כמה אתם משלמים ומה אתם מקבלים?
ספק, קו טלפון, מודם, מייל, אתרים, איך תהליך פתיחת אתר נוסף במידת הצורך (הפרוצדורה וכמה זמן לוקח)
וכל מה שיש לכם להגיד.
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה,
אשמח לדעת מכאלה שעברו מנתיב-
האם הם באמת מנקים ומאשרים יותר אתרים (שבנתיב לא אשרו)
והאם בנט נקי אישרו למישהו את יוטיוב

• הוסף לסימניות
קו טלפון, מודם, אינם מן הענין.
פתיחת אתר: כל האתרים שמבקשים בהתחלה הם חינם לאחמ"כ כל חודש 10 חינם.
הפניות בד"כ כלל נהנות תוך כמה שעות בודדות.
ברעיון, זה כמו אתרוג רק שתהליך פתיחת אתרים היא ע"י ועדת הרבנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משרדי הפקה;1407595:
מצטרף לשאלה,
אשמח לדעת מכאלה שעברו מנתיב-
האם הם באמת מנקים ומאשרים יותר אתרים (שבנתיב לא אשרו)
לא היתי אף פעם בנתיב כדי שאדע לענות.
והאם בנט נקי אישרו למישהו את יוטיוב
מקוה שאתה שואל ברצינות את השאלה, כי אתרים הרבה יותר טובים מזה אפי' תורניים, אם הם לא לתועלת הפרנסה הם לא מאשרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1407608:

מה המחיר לכזה מסלול?
ומלבד חסימה - מה הם בעצם? ספק? תשתית?

• הוסף לסימניות
המחיר אני צריך למצוא את החשבונית, לא זוכר כעת.
הם ספק - רימון, רק במסלול שונה.

• הוסף לסימניות
קראתי את השרשור ובהתחלה לא הבנתי למה הניק גפן שואל אם הוא בעצמו עונה בשם הניק גפן את התשובה.:D
עד שהתבוננתי היטב בשם הניקים :)
גם אני מתלבטת ושואלת לגבי נט נקי גור, כרגע אני בנתיב ומרוצה.

• הוסף לסימניות
יש משהו שעדין לא הובן?

• הוסף לסימניות
גם במסלול גור יש "מעוטי שימוש" ויש מסלול מורחב.
המסלול הבסיסי הוא 35 ש"ח לחודש והמורחב 55 ש"ח לחודש.
במעוטי שימוש אפשר לבחור בתחילה 10 אתרים ואין אפשרות לפתוח אח"כ שום אתר. (כמדומני שעכשיו חל שינוי כלשהו בנוהל זה).
עכ"פ התשלום הנ"ל הוא ללא מע"מ, כך שבסוף החודש מגיעים לתשלום גבוה יותר.
ועד כה לא אישרו לי שום פתיחת אתר ע"י וועדת הרבנים, אלא אך ורק מה שלצורך הפרנסה - לשם כך עליך להגדיר את עצמך מהו תחום עיסוקך.
כל האתרים שאנשים מפרסמים ב"פרוג" שהם עושים דרכם קניות וכדו' - לא אושרו לי.
ובניגוד ל"נתיב" שיש מצב של פתיחת אתר לכמה שעות / ימים, ב"נט נקי" זה לא קיים. מה שמותר - מותר, ומה שאסור - אסור.
כמו"כ, הם הסבירו לי (ולא יצא לי לבדוק את אמיתות הענין) שאצלם יש פלוס של סינון בתוך האתר עצמו, כך שאם ישנו אתר שהוא לא 100 אחוז נקי, עדיין יש אפשרות לפתוח אותו אחרי אישור וועדת הרבנים מפני שהסינון שלהם הוא בתוך האתר עצמו. דבר חשוב מאוד לדעתם לגרפיקאים שמשתמשים במאגרי תמונות וכיוצ"ב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1407612:

מקוה שאתה שואל ברצינות את השאלה, כי אתרים הרבה יותר טובים מזה אפי' תורניים, אם הם לא לתועלת הפרנסה הם לא מאשרים.

שואל ברצינות
אני צריך מאוד את האתר לצורך עבודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משרדי הפקה;1407660:
שואל ברצינות
אני צריך מאוד את האתר לצורך עבודה
נו באמת, ואם היית צריך את הערוץ ה2 בשביל פרנסה היו גם פותחים?! :rolleyes:
זה אפי' יותר גרוע!
לגבי החשבונית, מצאתי, וזה 55 ש"ח לחודש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארות;1407659:
גם במסלול גור יש "מעוטי שימוש" ויש מסלול מורחב.
המסלול הבסיסי הוא 35 ש"ח לחודש והמורחב 55 ש"ח לחודש.
במעוטי שימוש אפשר לבחור בתחילה 10 אתרים ואין אפשרות לפתוח אח"כ שום אתר. (כמדומני שעכשיו חל שינוי כלשהו בנוהל זה).
עכ"פ התשלום הנ"ל הוא ללא מע"מ, כך שבסוף החודש מגיעים לתשלום גבוה יותר.
ועד כה לא אישרו לי שום פתיחת אתר ע"י וועדת הרבנים, אלא אך ורק מה שלצורך הפרנסה - לשם כך עליך להגדיר את עצמך מהו תחום עיסוקך.
כל האתרים שאנשים מפרסמים ב"פרוג" שהם עושים דרכם קניות וכדו' - לא אושרו לי.
ובניגוד ל"נתיב" שיש מצב של פתיחת אתר לכמה שעות / ימים, ב"נט נקי" זה לא קיים. מה שמותר - מותר, ומה שאסור - אסור.
כמו"כ, הם הסבירו לי (ולא יצא לי לבדוק את אמיתות הענין) שאצלם יש פלוס של סינון בתוך האתר עצמו, כך שאם ישנו אתר שהוא לא 100 אחוז נקי, עדיין יש אפשרות לפתוח אותו אחרי אישור וועדת הרבנים מפני שהסינון שלהם הוא בתוך האתר עצמו. דבר חשוב מאוד לדעתם לגרפיקאים שמשתמשים במאגרי תמונות וכיוצ"ב.

גם לי הם הסבירו את כל הנ"ל
אך לא מוכנים לספק מידע איזה אתרים הם פותחים ואיזה לא
והאם באמת בגלל מערכת הסינון הטובה שלהם ניתן להשתמש ביותר אתרים
אשמח לשמוע זאת מבעלי נסיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1407608:

1. מה יש להם בחבילה, וכמה משלמים על זה?
2. מה פרוש תהליך פתיחת האתרים הוא ע"י וועדת הרבנים, האם כל אתר שאבקש לפתיחה מעבירים שאלה לוועדת הרבנים? א"כ זה כן יכול לקחת הרבה זמן, או כוונתך לתהליך ההתחלתי של פתיחת חשבון ואתרים ראשוניים?
והאם יש מצב שיש אתר מסוים שנפתח מיידית בלי לשאול שום וועדה, כמו למשל בנק או תרגומון או אתר שבאמת נקי או נבדק בעבר? או בכל מקרה גם על זה צריך להמתין?
3. כל חודש אפשר לפתוח עוד 10 חינם , או סוגרים את האתרים מהחודש הקודם ופותחים שוב 10 אתרים חדשים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1407664:
נו באמת, ואם היית צריך את הערוץ ה2 בשביל פרנסה היו גם פותחים?! :rolleyes:
זה אפי' יותר גרוע!
לגבי החשבונית, מצאתי, וזה 55 ש"ח לחודש.

הם אומרים שיש להם מערכות סינון כל כך טובות והם יכולים לסנן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1407612:

ואם יוטיוב הוא לצורך פרנסה, כמו למשלעורכי סרטים שצריכים חומר משם? האם פותחים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1407667:
1. מה יש להם בחבילה, וכמה משלמים על זה?
2. מה פרוש תהליך פתיחת האתרים הוא ע"י וועדת הרבנים, האם כל אתר שאבקש לפתיחה מעבירים שאלה לוועדת הרבנים? א"כ זה כן יכול לקחת הרבה זמן, או כוונתך לתהליך ההתחלתי של פתיחת חשבון ואתרים ראשוניים?
והאם יש מצב שיש אתר מסוים שנפתח מיידית בלי לשאול שום וועדה, כמו למשל בנק או תרגומון או אתר שבאמת נקי או נבדק בעבר? או בכל מקרה גם על זה צריך להמתין?
3. כל חודש אפשר לפתוח עוד 10 חינם , או סוגרים את האתרים מהחודש הקודם ופותחים שוב 10 אתרים חדשים?
1. בחבילה אין כלום פרט למה שבקשת ואישרו לך.
2.אכן כן אבל זה עובד תוך כמה שעות (כנראה יש לעובדים שם הוראות מראש מה אפשר ומה בעייתי).
3. מה שפתחו נשאר פתוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1407651:
קראתי את השרשור ובהתחלה לא הבנתי למה הניק גפן שואל אם הוא בעצמו עונה בשם הניק גפן את התשובה.:D
עד שהתבוננתי היטב בשם הניקים :)

שנינו פתחנו את ספר השמות באותו עמוד, בהפרש של כמה שנים...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משרדי הפקה;1407668:
הם אומרים שיש להם מערכות סינון כל כך טובות והם יכולים לסנן
לי יש חבילת גרפיקה שכוללת עשרות אתרים פתוחים, וזה כמעט לא מסונן בפנים.
נכתב ע"י גפ"ן;1407672:
ואם יוטיוב הוא לצורך פרנסה, כמו למשלעורכי סרטים שצריכים חומר משם? האם פותחים את זה?
קשה מאד מאד להאמין שיפתחו כזה דבר, אבל תנסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה