נט נקי-פרטים והמלצות

• הוסף לסימניות
ההבדל הוא שבנתיב חוסמים. לכל תמונה יש כתובת והיא נחסמת, לכן לא שייך בנתיב לסנן את אתר שאטרסטוק למשל, קודם כל זה מיליוני תמונות מראש, שנית כל הזמן נוסף שם עוד תמונות.... זה עבודה שאין לה סוף.

ברימון יש טכנולוגיית סינון אוטומטית שמזהה אנשים, אני לא יודע בדיוק איך זה עובד, אבל לפעמים זה לא חוסם את מה שצריך ולפעמים חוסם דברים טובים, זה 50/50.

בתכל'ס יש לי היום נט נקי ומאוד מרוצה, שירות מעולה והכל עובד חלק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משפט;1407801:
אני בנתיב ואין לי שום תמונות בגוגל מפות ואפי' במייל שאני מקבל פרסומות במייל מאתרים אני לא יכול לראות את התמונות כך שאני לא יודע מהיכן המידע הזה.

לא דברתי על תמונונת בגוגל, דברתי על סינון בתוך אתרי תמונות לגרפיקאים. בנתיב לדוגמא אפשר לראות כל מיני תמונות לא יפות בתוך אתר שאושר לי לשימוש, ובנט נקי מישהו אמר שבתוך כל אתר יש סינון תוך כדי גלישה וזה מנטרל את כל התמונות הלא ראויות.
בא הגפן וכתב שהסינון לא כזה, אז א"כ מה ההבדל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;1407811:
ההבדל הוא שבנתיב חוסמים. לכל תמונה יש כתובת והיא נחסמת, לכן לא שייך בנתיב לסנן את אתר שאטרסטוק למשל, קודם כל זה מיליוני תמונות מראש, שנית כל הזמן נוסף שם עוד תמונות.... זה עבודה שאין לה סוף.

ברימון יש טכנולוגיית סינון אוטומטית שמזהה אנשים, אני לא יודע בדיוק איך זה עובד, אבל לפעמים זה לא חוסם את מה שצריך ולפעמים חוסם דברים טובים, זה 50/50.

סוג ה"גולם מפראג"?:p

• הוסף לסימניות
הטכנולוגיה הזאת עובדת טוב רק שבאתרים הגרפיים הם לא מפעילים אותה (כך הם אמרו לי).
טל: 8900*

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1407819:
הטכנולוגיה הזאת עובדת טוב רק שבאתרים הגרפיים הם לא מפעילים אותה (כך הם אמרו לי).
טל: 8900*

בנט נקי זה עובד גם באתרים הגרפיים, חלק גדול מהתמונות חסומות, חלק רואים בתצוגה מקדימה וכשלוחצים הוא פתאום מסנן.
זה לא 100% זה הרע במיעוטו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;1407823:
בנט נקי זה עובד גם באתרים הגרפיים, חלק גדול מהתמונות חסומות, חלק רואים בתצוגה מקדימה וכשלוחצים הוא פתאום מסנן.
זה לא 100% זה הרע במיעוטו...
אפשר להגיע לתמונות פריצות של ממש!

• הוסף לסימניות
טכני לגמרי:
1. האם נט נקי כבר פיתחו התאמה לווינדוס 8.1?
כי ממה שדיברתי איתם לפני כחודש+ לא היה להם מענה....
2. הבנתי שבמחשב נייד זו בעיה כי החסימה היא על התשתית ולא על המחשב כך שאם אני הולכת עם המחשב למקום אחר ומתחברת לרשת אלחוטית וכד' (לדוג' בנסיעות- אגד, וכד') אז אין לי חסימה??
אשמח למענה מהיר ובהיר.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה:
האם נט נקי תומכים בwindows 8?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1407885:
טכני לגמרי:
1. האם נט נקי כבר פיתחו התאמה לווינדוס 8.1?
כי ממה שדיברתי איתם לפני כחודש+ לא היה להם מענה....
2. הבנתי שבמחשב נייד זו בעיה כי החסימה היא על התשתית ולא על המחשב כך שאם אני הולכת עם המחשב למקום אחר ומתחברת לרשת אלחוטית וכד' (לדוג' בנסיעות- אגד, וכד') אז אין לי חסימה??
אשמח למענה מהיר ובהיר.

2. הם מלבישים גם תוכנת חסימה חוץ מהספק החסום, למקרים כאלה בדיוק, יתכן שגירסה לתוכנה אין להם לווינדוס 8, צריך לברר אצלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה