• הוסף לסימניות
מישהו יודע אולי להסביר מה זה החסימה החדשה נט נקי שמוזכרת פה לאחרונה?????

• הוסף לסימניות
תעשה חיפוש בפורום, אין מצב שלא תבין בסוף
ובקצרה זה תוכנת חסימה מבית רימון, והחידוש זה שאתה בוחר את רשימת האתרים הפתוחים לך וכל השאר סגור

• הוסף לסימניות
לא רואה מה חדש פה, יש לי את זה בדיוק כבר כמה שנים בנתיב.

• הוסף לסימניות
התכוונתי חידוש ברימון
ולא ידוע לי על דבר כזה בנתיב אתה מתכוון אולי שתעשה הסרת אתרים לכל מה שאתה לא צריך?

• הוסף לסימניות
ממש לא. הכל חסום חוץ מרשימת אתרים שביקשתי.

• הוסף לסימניות
רשימה לבנה, בעברית צחה.
יש את זה בכל חברות הסינון.

אבל עזבו את כל הדברים החדשים, אין על אתרוג!

• הוסף לסימניות
זה משהו שקשור לחסידויות מסוימות וכו', אין משמעות מעשית.

• הוסף לסימניות
הא, עכשיו הבנתי את ההסתייגות שלך אפרתה.. עכשיו הבנתי.
זה בגלל שנט-נקי בעצם בא כתגובת נגד לחברת נתיב.. עכשיו הבנתי למה את כל כך מרחיקה אותם.

:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
אלו דברים שכתבו אנשים שהתחברו אליהם, לא אני, עיינו באשכולות קודמים.

• הוסף לסימניות
איש באמונתו יחיה

• הוסף לסימניות
נכון מאוד. כל אחד יעשה כהוראתו של רבו. מישהו שאל ברמה הטכנית לגבי ההבדלים וזוהי התשובה.

• הוסף לסימניות
...זה לא בדיוק מה שכתבת קודם:
נכתב ע"י אפרתה;1257234:
זה משהו שקשור לחסידויות מסוימות וכו', אין משמעות מעשית.
למה למשל "אין משמעות מעשית" למי שרבו הורה לו כך?...

נו, מיילא. הדיון כאן ודאי אין לו משמעות מעשית
העיקר שלא נגיע לידי נסיון.

• הוסף לסימניות
מי ששאל כאן לא קיבל הוראה מרבו לעבור, כי אם כן- אין לו מה לשאול פה.
הוא התענין על הבדלים המעשיים והטכניים בין חברות החסימה שדוברו, ואכן כפי שכתבו כאן רבים אין הבדל.

• הוסף לסימניות
נתיב ונט נקי זה אותו הדבר???
סינון פנים אתרי??
היו כמה אתרים שפתחו לי בנתיב שנאלצתי לחסום עקב פריצות מהסוג הגרוע ביותר!
ניסיתי לעבור לנט נקי אבל הייתה לי את הבעיה של ווינדוס 8.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה