נט פרי ונתיב על מחשב אחד? עובד?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחבר מחשב אחד לנט פרי (ללא וויפרי) וגם לנתיב
בגלל הai בפוטושופ שלא עובד עם נט פרי?
השאלה הוא האם התוכנה של נתיב על המחשב לא חוסמת גלישה עם נט פרי?
וגם אם לא האם החסימה של נתיב על המחשב לא יחסום לי אתרים שפתוחים בנט פרי ובנתיב לא
כי הבנתי שבנתיב לכל אתר צריך בקשה מיוחדת,לא?

• הוסף לסימניות
לי ידוע שאם יש חסימה מסוימת על מחשב,נטפרי לא יתחבר ולא יעבוד!

• הוסף לסימניות
קופצת על השאלה
אם יש סטיק של נטפרי אפשר לעשות עוד סטיק של סינון אחר ולזגזג ביניהם?

• הוסף לסימניות
בעקרון אפשרי,
אבל לא יודעת עד כמה זה מומלץ...

• הוסף לסימניות
בעבר זה לא עבד בודאות. מצד נטפרי הייתה החסימה
אבל אולי משו השתנה. כדאי לבדוק עם השירות לקוחות של נתיב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וגם אם לא האם החסימה של נתיב על המחשב לא יחסום לי אתרים שפתוחים בנט פרי ובנתיב לא
ברור שכן יחסום.
מה שחסום באחת מהחסימות יחסם בכל מקרה.
בקיצור את מוסיפה לך חסימה, לא מורידה.
לכן
בגלל הai בפוטושופ שלא עובד עם נט פרי?
לא רואה סיבה שזה יעבוד לך, הרי נטפרי חוסמים, מה יעזור לשים עוד חסימה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה